אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

שלום לכם, המצגת הזו הגיעה אלי באימייל וחשבתי שיעניין אותכם לראות אותה. אני חושבת שהמצגת מאד חזקה, ועלי היא השפיעה מאד. הנה כתובת המצגת: (קישור מצורף)

שמוצקין

New member
לא נותר לי אלא להזכיר

את הציטטה המפורסמת של יוסף גבלס: "אם השקר מספיק גדול ויחזרו עליו מספיק חזק הוא יהפוך לאמת" אתם הימנים רצחתם את רבין רצחתם את תהליך השלום ועתה אתם מספרים סיפורים . ביבי נתניהו שאכן פחד מהשלום הרס את תהליך השלום שלוש שנים כל מה שהוא עשה היה לתת לתהליך להיתפוגג. אכן קל ליצור מלחמות וקשה להפסיק אותן אבל לימין יש זיכרון קצר. בתור מי שצוחו בכיכרות והיסיתו לרצח נח לכם לזכור כאילו תהליך השלום הוא שהוביל לתמונות שראינו. לא תען כסיל כאיולתו.אני מתבייש ביהודים החצופים שאחרי שרצחו את רבין גם מאשימים אותו במלחמה שיצרו מחדש. סלבי קשת אכן ההסתה לרצח רבין אינה שלמה ללא התשדיר הזה.

hungry penguin

New member
די, זה פתטי לגמרי

במצגת יש ציטטה מדוייקת של מה שרבין. תסכים שהוא מייצג את מה שהשמאל חשב - ולא רק זה, הוא גם מהפחות משאלנים בשמאלנים. ויש עוד הרבה ציטטות. הוא גם אמר פעם שאם תהיה אפילו יריה אחת מנשק ישראלי לתוך ישראל (אחרי המסירה של הנשק לרשות), אז פשוט "ניכנס וניקח את הנשק חזרה." אתה רוצה לאמר שזה מפוברק? שהם אף-פעם לא אמרו את זה? אם תחזור על שקר הרבה פעמים, הוא לא יהפוך לאמת - נכון. אבל ככל הנראה, גם אם תחזור על האמת הרבה פעמים, שמוצקין עדיין יתכחש לה.

שמוצקין

New member
לא מפוברק בכלל

הקול קולו של רבין והדברים דברי רבין. כל מה שהוא אמר היה נכון באותו זמן.כתוצאה מהרצח וממה שבא אחריו המצב השתנה.

hungry penguin

New member
על כמו אלפים יהיו שמאלנים?

דור אחר דור הם רודפים את ההגיון, מתענים בו, מעקמים אותו. וכל דור, מוכח מחדש עד כמה טראגיים היו צעדים אלו, ועד כמה סבל הם גרמו. ואם זאת, כל דור ודור, הם קמים מחדש - נולדים בתוך השפיות אך משבשים אותה מתוכה. כאילו מדובר באיזו תופעה גנטית - מוטציה תורשתית שמסרבת להיכחד.

עמרי ר

New member
"אתם רצחתם את רבין"

ולפי אותו מפתח אתם רצחתם 1,000 יהודים וגרמתם לפציעתם של עשרות אלפים. אני לא חושב שזו תחרות שכדאי לכם להיכנס אליה. השמאל אחראי למחדל הנורא הזה הקרוי "אוסלו", והשמאל משלם עכשיו את המחיר בקריסה כמוה הוא לא ידע מאז קום המדינה. העם הזה, למרות מה שאוהבים לומר בשמאל, הוא לא עם טיפש כלל ועיקר.

שלא נדבר על 2700 הרוגים

במחדל הנוראי של מלחמת יום הכיפורים באמת לא כדאי להם להיכנס לתחרות (את היהודים שהם הרגו במו ידיהם על אלטלנה אני לא סופר).

פאספרטו

New member
ואם לא היה רבין ואוסלו

אז היה שלום לדורות . ש/מיר היה מביא אותנו לגן עדן. מי שעצר את אוסלו הוא הפושע. ביבי נתניהו לדין. שרון עמיר העצני וכל החברים לספסל הנאשמים.

עמרי ר

New member
ומה היה בתקופת שמיר?

פה דקירה. שם רימון. הרוג פעם בחודש, פעם בחודשיים. זוכרים את הלנה ראפ ז"ל? נערה בת-ימית שנרצחה בתחנת אוטובוס ע"י דוקר ערבי, וגרמה לכך שבמשך חמישה ימים הייתה העיר בת-ים כולה בסערה אדירה. אנשים השתוללו, הפכו את הרחובות וזעמו 24 שעות ביממה על הרצחה של נערה יהודיה תמימה אחת, בידי בן עוולה ערבי-פלסטיני. זה היה לפני אוסלו. ואחריו? עשרות נרצחים בפיגוע אחד, לעיתים קרוב למאה רצוחים בשבוע אחד. אוטובוסים מתפוצצים, מסעדות עולות באש, מכוניות מחוררות מקליעים בדרכים ובכבישים, ארועים משפחתיים שמסתיימים בדם וזעקות. הלנה ראפ אחת הוציאה עשרות אלפים לרחובות והשאירה אותם שם משך חמישה ימים מרוב זעם על הרצח הנורא - זה היה עם ישראל של לפני אוסלו, לפני רבין פרס וביילין. עם ישראל של היום, עם ישראל של אחרי אוסלו, סופג עשרות ומאות קורבנות ונראה כי הוא כמעט מתרגל לכך. מקרה הלנה ראפ הוא בעיניי הדבר שמייצג יותר מהכל את ההבדל שבין עידן טרום-אוסלו לעידן פוסט-אוסלו. אז מי כאן הפושעים, הזכר-נא לי? מי האחראים לכך שהפכנו לעם בו השכול הוא עניין טריויאלי שבשגרה? שמיר, או אולי הקדוש שלכם וחבורת השמאל הקיצוני שפעלה איתו? חייבים לחסל את אוסלו אחת ולתמיד. לחסל את הפשע הנורא הזה, שהביא לקריסת הכלכלה, קריסת הבטחון, ולנהרות של דם ברחובות מדינת ישראל. רק מחל!

טוב מאוד, אתה עושה עבודה מצויינת

משתמש בטיעונים נכונים וחוסך לי המון עבודה.

בכל פעם שיזכירו את המצגת הנפלאה

אני אזכיר כמו מנטרה מי עומד מאחוריה: הבחור המצויין יוני לבב.

למעלה