אני חווה תקופה מאוד קשה כרגע

אני חווה תקופה מאוד קשה כרגע

מקווה אולי לקבל פה עצות... אני אספר בקצרה: אני מאוהב בחבר סטרייט שאני מכיר כבר מגיל 5 כיום אני בן 27+ והוא בן 26 מגיל 16 בערך היתה בינינו קירבה ממש חזקה שכללה מין אוראלי לאחר כשנתיים היה גם סקס מלא - שכבנו בערך 10 פעמים. ה"קטע" הזה נמשך עד גיל 20 בערך, כשבכל התקופה ההיא הייתי ממש מאוהב בו, אבל הוא לא היה מאוהב בי בצורה ריגשית, רק בקטע המיני. שנה לאחר שהוא התגייס הוא הכי מישהי, הקשר ביניהם הפך לרציני והם התחתנו. התקופה ההיא היתה התקופה הקשה בחיי משום שאבדתי את אהבת חיי מבחינתי. בשנים שלאחר מכן הכרתי בחורים נוספים והיה לי קשר של שנתיים וחצי, אבל אף פעם זה לא היה כמו הקשר שהיה לי איתו. חשוב לציין שלאורך כל הזמן הזה נשארנו חברים כי החברות הותיקה גברה על הכל. לפני כחצי שנה הוא התגרש מאישתו, וכרגע הוא מתגורר אצלי משום שאין לו לאן ללכת. חשבתי שהתגברתי עליו לגמרי, אבל הכל צף לי מחדש בחודשים שהוא איתי. בזמן הזה שוב עלתה המשיכה המינית בינינו אבל לא הגיעה לסקס ת'כלס - אך יש קרבה ממש חזקה מבחינת זה שאנחנו ישנים יחד ואני למשל מלטף אותו. בכל אופן אמש התברר לי שהוא קבע לצאת היום לדייט עם בחורה שהוא הכיר. ברגע שנודע לי על כך הרגשתי שבלעתי קופסה של מסמרים. אני קרוב ל-7 שעות חושב על זה ולא מפסיק לבכות. המצב הוא שהוא עכשיו רוצה לעזוב כי הוא מרגיש לא נוח, ואני מפחד לאבד אותו. אני מרגיש חסר אונים ונקרע מבפנים. אני אשמח לשמוע דעות של אנשים, או אם מישהו חווה מצב דומה. תודה.

הסיפור שלך מזכיר לי קצת את

סיפור העלילה באימאלה.. תיראה כמו שאני רואה את זה, הוא לא תופס את הקשר שלכם כמו שאתה תופס אותו.. לך יש רגשות, והוא סתם נהנה להיות איתך מידי פעם.. האם ניסית לדבר איתו אי פעם? להביןאולי מהצד שלו איך הוא תופס את כל מה שקורה בינכם?.. כי בסופו של דבר כמו שאתה שם לב, הקשר הזה מזיק לך ריגשית, ואתה לא משתחרר ממנו ולא מרפא..כדי שגם אתה בין היתר תוכל להמשיך בחייך, ולהכיר גברים חדשים שאיתם תוכל לנסות לבנות מערכת יחסים כלשהיא.. ועד שלא תרפה ממנו רגשית בעיקר, שומדבר לא יצליח לך כמו שיכול היה.. בכל מקרה, לפי דעתי הוא לא תופס ממך קשר רציני.. זה אולי אפילו עניין של נוחות... אז אני חושבת שכדאי לך לכוון את עצמך לכיוון של נסיגה... לפי העוצמות שאתה מתאר, זה ייקח הרבה זמן.. אבל זה עדיין כדאי מאשר להיתקע במקום שהוא אתה לא זז עם הרגש שלך לאף כיוון. מקווה שיהיה לך המון בהצלחה, ~לין~

היי לין

את צודקת, הוא באמת לא תופס את הקשר כמו שאני תופס אותו. לקחתי את העצה שלך והתחלתי ליישם אותה מרגע שקראתי אותה אני מתרכז בעצמי עכשיו ולא מראה שום סימנים מיותרים שיוכלו להתפרש כהבעת עניין מצידי. תודה על התגובה!

כל הכבוד על ההחלטה../images/Emo70.gif

שיהיה לך המון בהצלחה ואשמח לשמוע עדכונים. ~לין~

B666ME

New member
יותר מזכיר את

הר ברוקבק... אבל ממש! שם בסוף הדמות ש"אתה" מתה... אז בו נקווה לסוף אחר מקווה שתמצא פתרון

b a r00

New member
ממ..היי! ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהתגובה מעליי [לין
] כבר אמרה בערך כל מה שיש להגיד.. אבל בכל מקרה- אני חושבת שכדאי שתדבר איתו....תגיד לו תכלס מה אתה מרגיש...ותברר מה המצב אצלו.. אל תסתיר ממנו שום דבר...שום פרט.. אם זה לא הולך, אז אני חושבת שבאמת, וכמה שזה כואב, כדאי שתנסה לנסוג ממנו.. כי בסה"כ זה רק מזיק לך..ובאמת חבל שלא תוכל להמשיך הלאה... שיהיה לך המון בהצלחה... בר...

W a r r i 0 r

New member
יקירי, קבל ../images/Emo24.gif חזק קודם...

אתה לא עובר דבר פשוט אחי, להיות מאוהב בחבר הכי טוב שלך.. אני גם עברתי את זה לפני שנים מספר, ואני הצלחתי להתבגר על עצמי, ויחד עם זאת לשמור על החברות. (אם אתה רוצה יותר פרטים על הסיפור - תפנה אליי בפרטי) אני שם לב שעברתם די הרבה דברים בחיים, אז החברות שלכם חזקה, הצעה שלי - דבר איתו, תשפוך בפניו את לבך, אם הוא מרגיש אליך את אותו הדבר - זכית. אם לא........אז לצערי זה יכאב, מאוד יכאב. אני רק מפחד שהוא יבהל ויברח, כאשר ישמע את מה שאתה מרגיש (במידה והתשובה שלו שלילית, כמובן) במידה והוא לא חש את אותו הדבר - תנסה עדיין לשמור על החברות אחי, כי חברות טובה לא הולכת ברגל.. וחברות שהיא טובה מספיק - תחזיק מעמד (יודע על בשרי) בכל מקרה ברוך הבא לפורום, ותעדכן אותנו! איגור

תודה איגור

אני לא מעז לספר לו שאני מאוהב בו, זה יהיה יותר מידי משפיל מה גם שאם הוא היה מאוהב אז הכל היה ניראה אחרת כי הוא לא אחד שמתבייש לבטא את עצמו.

W a r r i 0 r

New member
תהייה..

אהבה זה משפיל? ממש ממש לא! אהבה זה הדבר הכי טהור וקדוש שיש! עכשיו תבין משהו אחי, גם בן אדם הכי פתוח בעולם, יכול להיות מאוד סגור בעניין של קשר רציני עם בן אותו המין, זה טבעי, זה נובע מפחד של הפרט מהבנתו הוא עצמו. אז לאו דווקא הוא יכול להגיד לך את זה. ואתה הכנסת את זה לבטן עמוק פנימה, אתה בעצמך אומר שקשה לך, אתה לא רוצה לאהוב קצת את עצמך? לנסות להקל קצת על עצמך? כי אם המצב הזה יימשך רק יכאב לך יותר.. ואם תחליט נגיד לנתק איתו קשר סתם גם זה יכאב לך, אתה צריך למצוא את הדרך הנכונה אחי... זאת בכל מקרה דעתי לילה טוב

מהסיפור שלך

זה ממש נשמע לי כאילו שהוא הומו שמתכחש לזה..הוא התחתן עם בחורה ולא הלך כל כך, אחר כך הוא מנסה לצאת עם נשים . לא יוע למה ואם זה רק אני אבל ככה זה נשמע.

Artboy

New member
גם לי יש משהו להגיד...כנס

גם לי קרה פעם משהו בסגנון. תגיד מה קורה כשאתה מלטף אותו? איך הוא מגיב? לפי דעתי אתה צריך לדבר איתו אבל לא בקטע של "אני מאוהב לא יכול בלעדייך" וכו' כי זה קצת יבהיל אותו ובכלל כל בנאדם שהוא חבר,ידיד,ידידה או מה שלא יהיה. לפי דעתי תתחיל בזה שתשאל אם יש מצב שיהיה ביניכם איזה משהו ככה בקטנה שאתה קצת נמשך אליו אבל עוד פעם תנסה לעשות את זה כאילו זו משיכה קטנה כזאתי ואולי מזה יצמח משהו יותר גדול חבל להתחיל בגדול תמיד תתחיל בקטנה ואז אולי תרוויח, כי מה שבטוח הוא שפעם היה ביניכים משהו אז אני דווקא אופטימי וחושב שאם הוא נמשך אליך בעבר הוא עדיין נמשך אליו באיזושהי צורה לכן שווה לך לנסות!! זו דעתי בכל אופן... בהצלחה ומצפה לעדכונים בנושא המעניין!!

היי

כשאני מלטף אותו הוא משתף פעולה, הוא לא מבקש ממני להפסיק או משהו כזה גם למשל שהוא מתקלח הוא מבקש ממני שאני אשב באמבטיה כי לדבר איתו. לגבי ההתאהבות - אני לא מסוגל להגיד לו בחיים שאני מאוהב בו. פשוט אין מצב. לגבי משיכה - הוא התוודה לפני כמה שבועות שגם שהוא היה נשוי הוא היה נזכר בסקס שהיה לנו והיה עומד לו רק מעצם המחשבה, כך שאין לי ספק בכלל שיש משיכה מינית, אבל אני טיפוס שאם אני נמשך למישהו שאני מכיר הרבה זמן אז זה בכל הרמות, ולא רק מבחינת סקס. בכל אופן אני אעדכן את כולם בהמשך.

תודה רבה לכולם על כל התגובות

הן ממש עזרו לי, ביום יום אני מוקף בחברים סטרייטים כך שאין לי את מי לשתף כל כך אני מודה לכולם על התגובות.

מצטער על התגובה המאוחרת..

אחי, זה נמצב כאוב, אבל בוא נגיד דבר כזה, שכבתם? הוא לא סטרייט, וגם אם העולם יתהפך הוא לא יהיה כזה. יש כאלה עם משיכה לגברים ורגשת לנשים + משיכה אליהן, אני חושב שהוא עונה להגדרה הזו של ביסקסואל, אבל ממש ממש לא סטרייט.. אתה יודע מה אומרים, אם אתה אוהב פרפר, שחרר אותו לחופשי, אם הוא יחזור, הוא שלך, אם לא, פשוט תמשיך הלאה..
{מראיה קארי..}

למעלה