אני חדש (וכנראה זמני) ויש לי חלום

E-raze

New member
אני חדש (וכנראה זמני) ויש לי חלום

שלום לכולכם, וברצוני לומר שאיזה מזל שיש פורום כזה שאפשר לפנות אליו בנושא. יש לי חלום שהייתי מעוניין לפרש אותו ואני אשמח מאוד אם תסכימו לעזור לי בזה. זה למעשה חלק יחיד מחלום ורק את החלק הזה אני זוכר מהחלום. זה הולך כך: בחלום אני ובן דוד שלי הולכים איפשהו על מדרכה המפרידה בין שני נתיבים בכביש. אנחנו מתקרבים לרמזור ואז פתאום עוקף אותנו ילד שבורח מאבא שלו, כשאביו אחריו מנסה לתפוס אותו לפני שהוא ידרס בטעות. ברגע האחרון, לפני שהילד עומד להידרס ע``י משאית האבא תופס אותו ברגע האחרון ומחזיק אותו באוויר, באותו רגע גם הרמזור הופך לאדום והמשאית נעצרת. האבא שם את בנו על גבו ולאחר כמה רגעים הילד יורד מהגב ועוד פעם בורח מאביו ורץ לכביש באותה שניה שהרמזור הופך לירוק, הילד מגיע לקצה השני של הכביש בדיוק כשהמכוניות והמשאית מתחילות לסוע; אז הבן דוד שלי רץ אל הילד לפני האבא ותופס אותו בשביךל האבא. אני בינתיים ממשיך ללכת לאט ואני מביט מה קורה שם בזמן שהבן דוד הולך לכיווני כשהוא עובר את הכביש. אז אני רואה את האבא נותן סטירה חזקה מאוד לבן ואומר לו ``שבחיים לו תעיז לעשות לי את זה עוד פעם`` ונראה לי שלאחר מכן הילד בורח עוד בוכה. אז מה אתם חושבים? תוכלו לעזור לי? בתודה מראש.
 
על אי תנועה...

שלום לך, ``זמני`` יקר!!! החלום מעלה רגשות ילדות מודחקים שמתחילים לאותת לך ולהעסיק אותך. אתה ובן דודך מהלכים על אי תנועה. מקום בטוח, לאותו רגע, אך גם מאוד מסוכן. בחלומך, אתה יוצר דרמה רצינית סביב המרדף בין האבא אחרי הבן. נראה שאביך גרם לך להרגיש רגשות אשם....... הילד רוצה להיות חופשי ולמצוא את דרכו באופן עצמאי, אך הוא לא מודע לסכנות מסביב. התקשורת בין האבא לבן לא טובה, והמאבק בינהם כוחני. בעינייך, בן דודך יודע לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון. הוא הרבה יותר משוחרר. בעוד שאתה, עדיין תקוע באי התנועה... חלומות פז, רואה בכוכבים.
 

E-raze

New member
תיקונים והוספות

קודם כל, יודע משהו, קראתי כמה עמודים מהפורום והבנתי כמה שהפורום מעניין ומרתק ונראה לי ששניתי את דעתי, נראה לי שאני אשתקע כאן קצת. אחרי הכל, חלומות זה דבר בהחלט מעניין ועוד יותר מעניין זה לראות מה מתחבא מאחוריהם. בקשר לחלום: עפ``י דעתי הילד הקטן אכן מיצג אותי ואת הרצון שלי למצוא עצמאות משלי והאבא דווקא מיצג את המשפחה שלי ולאו דווקא את אבא שלי (שאגב, הקשר בינינו טוב מאוד ומעולם מעולם לא היה בינינו מאבק כוחני כלשהו ומאיזה סוג שהוא, כך שאין כל רגשות ילדות מודחקים בעניין הזה, מבין?). אכן, העובדה שציינת על החיפוש אחר עצמאות נכונה מאוד וזה באמת מתחבר טוב; המשפחה היא שמנסה למנוע ממני כמה שיותר בינתיים לצאת לעצמאות שאני מחפש (למרות גילי היחסית צעיר-17) וזה בהחלט גורם לי להרגיש דחוק. אני לא מסכים בקשר למה שפירשת מהחלום על היחסים ביני לבין הבן דוד שלי מכיוון שקודם כל היחסים בינינו נוראים, בקושי שדיברנו אחד עם השני בשנתיים האחרונות, ממש שום דבר מלבד ``שלום`` ו``מה קורה``, כך שהעובדה שהוא מופיע בכלל בחלום כמישהו שקרוב אליי הפתיע אותי לגמרי לאחר שהתעוררתי, דבר שני הוא שדווקא הבן דוד הזה הרבה יותר חלש ממני, האישיות שלו שברירית לגמרי. דבר אחד שרציתי להוסיף, נזכרתי לאחר שכתבתי כבר את ההודעה שלאחר שראיתי את ה``סצינה`` בה האב נותן סטירה לבנו חשבתי לעצמי החלום- ``mmm... tough love``, היכול להיות שזה אומר משהו?? ועוד דבר אחד אחרון, תודה רבה על פירוש החלום, זה מאוד מרתק!
 
למעלה