אני חדש ויש לי כמה שאלות תודה מראש

metallica14

New member
אני חדש ויש לי כמה שאלות תודה מראש

קודם כל אני רואה שבאמת פורום על רמה ד''א אל תתיחסו לכינוי שלי פשוט הוא ענתיקה וד''א יש לי כמה שאלות א.איך המצילות של איסטנבול ב.איך המצילות של פאוור ביט ג. איך הדגם B8 של סביאן

sarlula

New member
תשובות...

א. מצילות ברמה גבוהה... אתה צריך לקבוע אם אתה אוהב אותן או לא. ב. מצילות ברמה ירודה.. ממש גרועות... לא לקנות!! ג. נאי אישית שמעתי ואהבתי את הצליל.. כל אחד והדעה שלו. ברוך הבא.

adon ron

New member
תעשה טובה לעצמך אל תקנה פאוורביט!

ובקשר לb8 מצילות שנשמעות בסדר אבל בכל זאת מצילות למתחילים, אני הייתי משקיע במצילות טובות יותר.

Simbbam

New member
שלום ../images/Emo13.gif

לגבי סאביאן אני לא יודע. פאוור ביט מן הסתם הן חרא של מצילות. לגבי איסטנבול, כל הסט שלי הוא איסטנבול מדגם samatya. אני מאוד אוהב את הקראש 16, היא מאסיבית, הרייד טיפה כבדה מדי בשבילי והייאט אני רוצה 13 במקום 14 שיש לי, אבל זו סה"כ סדרה אחת של איסטנבול, אני לא יודע כמה יש לה. בעיקרון איסטנבול הן אחלה בחלה של מצילות, עבודת יד איכותית ביותר. אבל אתה צריך להחליט לפי שמיעתך

Eilamt

New member
תשובות...

א.איסטנבול חברה מאוד איכותית..תלוי איך המצילות שלהם נשמעות לך.. אני אוהב את האיסטנבול סולטאן.. ב.פאוור ביט? אפשר לקרוא לזה בכלל מצילות? זה משטח מתכת שאתה נותן מקה וזה מתעקם..אין לזה כמעט צליל בכלל....אל תחשוב אפילו לקנות... ג.אני לא מציע לך לקנות את הB8 אוקיי למה? אם אתה מתחיל את תקנה כבר את הסאביאן סולר שהם דיי ברמה של B8 ולא כדאי לך סתם לבזבז כסף על משהו שהוא ברמה בינונית ואתה יכול להשיג מצילות כמעט באותה רמה רק בפחות כסף.. גם את הB8 יהיה לך נורא קשה למכור..את הסולר אני חושב שיהיה לך יותר קל בגלל שיש 1001 מתחילים שמחפשים מצילות.. ואם יש לך יותר כסף אז לך על הסידרות האיכותיות יותר-AA,AAX,HH,HHX מקווה שעזרתי.

adon ron

New member
אני חושב שעדיף B8 על פני סולר..

אבל בכל זאת אני מציע שתשקול לקנות מצילות יותר אכותיות. חבר שלי קנה לפני חודשיים קבריה עם מצילות סולר והוא כבר רוצה להחליף אותם.

EvilRobotnick

New member
../images/Emo45.gif אני מאשר

סולאר מסריחות מהתחת, ואני לא מתכוון לרייח. לפני כמה זמן ניגנתי בסראונד ברמת אביב ויש להם שם כמה מצילות של סולאר לעצלנים שבנינו או משהו, קיצר, ניסיתי איזה קראש אחת, היא בקושי מוציע צליל, אין סאסטי, אין כלום יותר גרוע מהספלאש פאוור ביט שיש לי בבית טוב הגזמתי, לא יותר גרוע, אבל זה די אותו זבל רק יותר יקר.

metallica14

New member
המחיר הזה שווה לי על שני מצילות בנפ

שני מצילות בנפרד כמובן ספלאש 195 ש''חים 8" B8 ועוד צ'יינה של איסטנבול בחמש מאות 14"

למעלה