אני חדשה כאן ויש לי בעייה

הבלונדה

New member
צרות של עשירים..

בטח את מזה סנובית כלבה מגעילה.. אבל לא משנה.. לפי דעתי זה ממש מגעיל.. עלק .. "עבדתי קשה כדי להשיג את המקובלות הזאת" למה מה כבר עשית ירדת לכול הבנים בשכבה ? נו באמת.. אם את בחורה נחמדה חכמה נראת טוב וכול החרטות האלה את לא צריכה "לעבוד" בשביל להיות מקובלת ... רק מהדיבור שלך רואים שאת מתנשאת.. שימי זיייייייין על כול האנשים.. ותפסיקי לחשוב מה אחרים יחשבו.. תעשי מה בראש שלך!! מה בלב שלך.. כי בסוף זה את והרגשת שלך לא של אחרים!

Kickurass

New member
כמו שרבים אמרו...

שימי זין. את לא נדלקת עליו בזכות איך שהוא ניראה כי פחות או יותר קראת לו מכוער וזה כבר אומר משהו. בקשר למקובלות, אם בגלל שתצאי איתו את תפסיקי להיחשב מקובלת זה אומר שאת לא הפכת למקובלת בזכות האישיות שלך אלא בגלל שעשית דברים שמנוגדים לאישיות שלך ועכשיו את מושחתת ומזוייפת לאללה. את גם צריכה לבדוק בתוך תוכך אם את באמת דלוקה עליו או סתם אסירת תודה. יש הבדל.

את צריכהההה

לברר קודם אם הוא רוצה אותך...וזה נשמע די מטומטם כאילו, נדלקת עליו מזה שהוא נתן לך את השיעורים במתמטיקה??? אוווו כמה רומנטי
בכל מקרה את צריכה לברר מה הוא מרגיש כלפייך אולי הוא חושב שאת סתם סנובית מגעילה ושטחית (לא שאני אומר שאת כזאת) ואולי גם הוא בכלל דלוק עלייך (לפי חוקי הטבע החנונים תמיד מתאהבים במקובלות) אזזזז לכי על זה ואם הוא רוצה אותך תייעצי לו בתור מקובלת מה לעשות כדי לשפר את הופעתו ותהיו ביחד ותעשו חיים וילדים ואהבה ושיהיה בהצלחה!

את יכולה לתת לי טיפים ב...

איך הופכים למקובלת? מה צריך לעשות??? בבקשה תגידי לי- אני ממש הודה לך! ובקשר ל"חנון" שאת אוהבת- אולי זו לא תהייה החלטה נבונה אבל קודם תבררי אם הוא אוהב אותך.... אחר כך תגידי לו שאת רוצה לשנות אותו פה ושם כדי שישאר לך הפרופיל!!! תנסי לומר במילים שהוא לא יעלב- ובקשר לשינוי... אל תתאמצי יותר מדי!! אולי בגלל שאת מקובלת הוא גם יהיה מקובל! כי הרי גם לו יש יתרונות!

liran b

New member
הנה השיטה הקלה.....

1) להיות כוסית לא נורמלית . 2) (לרוב) זה להיות לא חכמה במיוחד... 3) (לרוב) שיהיה לך חזה כמו בלון עם המון אוויר..... 4) דרך להיות מקובלת.....חחחחחח מצחיקים אתם.. בני 15 ועדיין יש מקובלים ולא.... אתם מצחיקים ביותר מקובל לא מקובל , כל אחד מקובל בדרך שלו גם אם היא נראת לכם דרך מוזרה או שונה.. ותיקון קטן : הודה זה מישהו שהודה במשהו שהוא עשה , אומרים יודה אני חושב... ולך המקובלת ביותר בשכבה שכולם דולקים עליה... את חושבת שזה לא לרמה שלך להיות עם החנון , בגלל שכולם ירדו עליך ומעמדך ירד.... את לא תעשי כלום את תשכחי ממנו אחרי כמה זמן , וזה יהיה היסטוריה.. ובלה בלה בלה בלה .... את תשיגי לך אחד מהקוליייים של השכבה המפולגת שלך .. ויהיה הפי אנד , ובלה בלה בלה ....... אחח אחחח אני עוזר...

liran b

New member
אני? יווווווו יווווווו יווווווווווו

אני מתרגש :) !!! אני אחד האנשים שמצחיקים :) ישששששששש :) סתם גבר מה קורה??? עלק שירשור מי רוצה להיות מקובל!!!!!!!!!?????????? (מוזיקת מי רוצה להיות מיליונר) שאלה ראשונה : את מאוהבת בילד לא מקובל חנון (גיק) מחוצ´ן שנראה רע , מה תעשי ? א) תגשי אליו ותתחילי איתו ב) תורידו לו כאפה ג) לא תעשי ממך צחוק ואל תתחילי איתו ד) תתחילי איתו תגרמי לו לרצות אותך ואז תתני לו כאפה ותעיפי אותו התשובה למי שמקובלת ידועה מראש....... עם כל הלא מקובלים הסליחה.... (הודעה זו נכתבה בלשון נקבה אך מתייחסת לשני המינים כאחד, וגם לפחות מקובלים ) (הודעה זו נכתבה בהומור , ויש לצחוק כאשר עוברים עליה ככה: חה חה חחחה חחחחחה חחחחחחחחחה איזה קטעים פה וואו וואו)...

חמודה הייתה לי אותה בעייה והיא נפתר

פיה מתוקה אני דווקא מבינה את מצוקתך הייתה לי אותה בעייה ודווקא באוניברסיטה קחי עצה ממישהי בוגרת שהלכה על כל הקופה והתחברה עם החנון של השכבה, לכי על זה אני מאושרת עכשיו ומאחלת לך אותו הדבר

פייה קטנה אנא הקשיבי

דבר ראשון אין דבר כזה מקובלות זו אשלייה של הדור שלכם הבעיה מתחילה כאשר אנו חושבים ורק חושבים מה אחרים חושבים עלינו אנו מעבדים את העצמיות שלנו ואת מי אנחנו באמת לכן אני מציע לך לשכוח את כל "העבודה הקשה" שעבדת כדי להיות מקובלת ולכי עם זה (אם את שלמה עם העניין הזה באמת וזו לא סתם נדלקת בגלל שוא עזר לך ונתן לך לעתיק במבחן) בכול אופן תהיה עצמך ואל תחשבי מה חושבים עליך חשבי מה אני חושבת על עצמי חישבי על זה

MayAnigmaPerson

New member
אני חשבתי שהמצב של המדינה שלנו

קשב כבר עכשיו... איך טעיתי! ואי,איך אני לא סובלת בחורות כמוך!!! ואי איך אני לא סובלת את כל בקטע של ה"מקובלים ו"לא מקובלים",רוב המקובלים מניסיוני המר הם פרחות וערסים שחושבים שאחיין של אבא שלהם קנה את הבית ספר,הדיסקוטק,בית הקפה,הפיצריה והרחוב. ואם לא,לפחות הוא שותף של המנהל. זה ממש מחליא אותי לחשוב רק על מישהו שמוגדר כמקובל,כשאני רואה דמות שיצאה מעלון שצ´יצולינה הפיקה (אם זאת בת), או מהתוכנית זינזאנה (אם זה בן) ברדיוס של מטר ממני אני מתעוורת. סליחה,לא בא לי לריב איתך,ואין לי שום דבר נגדך,אבל בכל מקרה בגללך כמעט הקאתי את ארוחת הערב שלי. את פשוט דפוקה את יודעת?! תשיגי חיים! תפסיקי להתעסק בחרא הזה שאת מתבוססת בו!!! זה בכלל לא חשוב אם את מקובלת או לא. כנראה שלמי שדזה חשוב באמת יש לו דאפקט,לא יודעת אולי הוא גדל על ערכים שגויים או משהו. מה את מדברת? החנונים הם הכי חמודים!!! את נורמלית??? הם הכי חכמים,הכי מדליקים,הכי רומנטים,הכי חמודים,הלוואי עלי חנון. לא הייתי יוצאת במקומך עם אף אחד מהערסים המקובלים בשכבה שלך. ועוד,הייתי הופכת את עצמי ללא מקובלת בשביל חנון מקסים ואינטלקטואלי. כאילו מה,אני רוצה בעל שיגרבץ כל היום,תסלחי לי,וידבר על אופנועים? תני לי איש הייטק מבריק ואני מסודרת. אה,ותגידי בן כמה החנון? אם הוא מעל גיל 18 תשדכי לי אותו. יש הרבה בחורות יותר חכמות ממך בעניין. נ.ב נקמת היורמים ראית? אני מופיעה שם כניצבת...

eb182

New member
../images/Emo45.gifאהבתי

אני ראיתי נקמת היורמים(או אחד מהם לפחות) וזה אומר הכל...

jeto

New member
בדיוק! זה מה שאני חשבתי!

וזה לא בגלל שיש לי אינטרסים סמויים.. באמת שלא..
את באמת רוצה בחור ממושקף שלא מדבר רצוף ליד בנות ושיש לו בעיות באלפים? כי אם כן.. חבל שאין עוד אנשים כמוך בעולם..
יא אללה.. אני כבר עברתי מזמן את התקופה של ה-מקובאאלים מזמן רע שהיה וטוב שעבר או כמו שנהוג לומר: "התפוח נפל רחוק מהעץ אבל הוא יתרום להתפשטות המין על פני האדמה." לא יודע מה הקשר.. אבל.. נו טוב.. עוד אחד: "העצים צומחים לגובה, אך הנמלים הולכות בצעדים קטנים." תאמינו לי.. זה נשמע יותר טוב בסינית..
(אימרה שהמצאתי שעובדת טוב לסרטים עם חכם סיני שמבלבל את המוח לדמות הראשית ונותן לו תקוות שווה בנוגע למשמעות החיים היקום והכל)

kill the mall

New member
עצה לליטל פארי

היה פרק כזה בסידרה שנקראת עולם אחד ביום שישי והילדה בחרה להראות לכול החברים שלה שהיא כן תצא אם הבחור לעומת מה שהחברים שלה חושבים

למעלה