אני חדשה כאן ויש לי בעייה

little fairy

New member
אני חדשה כאן ויש לי בעייה

אני בת חמש עשרה ואני אחת הבנות הכי מקובלות בשכבה, כמעט כל הבנים בשכבה רוצים אותי אבל יש לי בעיה: לפני חודש ילד מהכיתה, שהוא חנון שחבל על הזמן עזר לי להעתיק במבחן במתמטיקה ומאז אני דלוקה עליו... אני כל הזמן חושבת שבלי המשקפיים והחצ´קונים הוא בטח היה כוסון, אני לא יודעת מה לעשות........

את לא יודעת מה לעשות כי את

חושבת שכולם יצחקו עלייך נכון? אבל אם את דלוקה עליו אל תחשבי על אחרים. אם זה עושה לך טוב להיות איתו שימי פס~!! בהצלחהההההההההההההה הקונדסית

little fairy

New member
אבל...

אני לא יכולה לשים פס בגלל שעבדתי קשה בשביל להגיע לרמת המקובלות שבה אני נמצאת היום.... זה לא בא בקלות אתם יודעים, חוץ מזה שאני יכולה להשיג כל בן שווה בשכבה...אני לא יודעת מה לעשות, אני מפחדת מלהיות חנונית... תעזרו לי!! בבקשה......

אם את באמת אוהבת אותו את יכולה גם

לעשות לו מייק אובר!!!!!!! את לא תשתני, את פשוט תכירי עוד בן אדם וזה גם נחמד!! אולי יש לך טיפים גם בשבילי להגיע לרמת המקובלות שלך?! :)))) אני ישמח מאדדדד

MidNight Flame

New member
לעבוד קשה בשביל להגיע לתוצאות?

אני עשיתי את זה! ואני עדיין לא נשמע שחצן כמוה! כן כן... זה הזרוע שלי בתמונה!

ofir_y

New member
מצטער, אבל בתמונה

השחצנות שלך קצת יותר גדולה מהשריר...

בוסף

New member
משהו לך

את נשארת אותו דבר וזה לא משנה עם מי את מנהלת מערכת יחסים או על מי את דלוקה, חוץ מזה שזאת הזדמנות מעולה לדעת מי באמת רוצה בחברתך ומי סתם מנצל את מעמדך. בקיצור לכי עם מה שאת מרגישה ואם נראה לך שזה הבחור בשבילך אז לכי על זה בלי יותר מדי תהיות שרק יסבכו אותך עם עצמך.

אוי באמת...

אני לא יודעת איך זה עובד אצלכם אבל את לא חושבת שזה שהוא יהיה חבר שלך יהפוך אותו גם למקובל?! אם זה נכון כמו שאת אומרת אז הוא יהיה חבר של הילדה שהרבה בנים בשכבה היו רוצים להיות במקומו וגם אם החברים המקובלים האלה שלך לא יקבלו את זה שאת אוהבת אותו אז כבר עדיף לא להיות "מקובלת" בכלל הקטע הזה של "מקובלות" זה לדעתי אחד הדברים הכי מפגרים שהמציאו ואני לא אומרת את זה בגלל שאני איזה ילדה חננית, שמקנא בהם אני אומרת את זה כי הגעתי למסקנה שזה רק פוזה חברתית בלי בסיס ילדים הפכו להיות לכל כך סנובים בגלל זה, כאילו כל העולם לא לרמה שלהם ועושים הכל בשביל צומי אני לא אומרת שכולם ככה, אבל אצלנו לפחות יש הרבה את צריכה למצוא את הדבר האמיתי, חברים שיתמכו בך בכל מצב גם אם הם לא דוגמנים, אחרת תמצאי את עצמך לבד.

הזרים

New member
בהסכמה מלאה...

עם פיסטוקית אני חושבת שאת צריכה להית איתו. אני לא יכולה להגיד שהייתי במצבך, וזה כי אצלי בשכבה אין מקובלים, כל השכבה מחולקת לקבוצות שוות בגודלן כמעט.... אולי לכן לדעתי כל "מוסד המקובלות" שגוי. אני יודעת שאם אני הייתי נדלקת על מישהו לא משנה איך הוא היה החברים שלי היו תומכים בי, כי הם חברים שלי כמובן שהם היו אומרים לי את דעתם עליו אבל לא מפסיקים להיות חברים שלי. לפי איך שאת מתארת את זה ברגע שתצאי עם הבחור כל החברים שלך יעזבו אותך... אם זה נכון הם בכלל לא חברים שלך. ולסיכום: 1) תצאי עם הבחור. 2) תמצאי לעצמך חברים אמיתיים. 3) תפסיקי כל הזמן לחשוב מה כולם אומרים ותתחילי לעשות לפעמים מה שאת רוצה!!!

NYCgirl 14

New member
אצלנו הקטע של "מקובלים" נגמר כבר

בכיתה ו! ואני מכירה ת´מקרה שלך כי אני הייתי בין ה"מקובלים" ונהייתי חברה של אחד שלא היו לו הרבה חברים... והחברים שכן היו לו היו ממש חנונים. ומה שקרה זה שהוא גם נהיה מקובל! אני לא מבינה איך זה שאת מסתובבת עם אנשים שבעיקרון אמורים להיות חברים שלך. ואם הם באמת היו חברים שלך הם היו מבינים אותך! לא מתרחקים ממך כי את מסתובבת עם מישהו שלא מתאים להם... את פשוט צריכה להחליט מה את מעדיפה: המעמד שלך בשכבה או מישהו שאת אוהבת... אבל מצד שני להיות דלוק על מישהו יכול להיגמר בכלום... אז זה גם סיכון. השאלה היא אם את מוכנה לקחת כזה סיכון שאולי לא יצא מזה כלום... ושיהיה בהצלחה... נ.ב- את גם יכולה לנצל את זה שעכשיו זה חופש ולצאת איתו... לראות איך אתם מסתדרים... בלי לספר לחברים שלך בנתיים.

מאיה182

New member
שמעי סיס......

אני במקומך הייתי לא שמה על אף אחד!! את יכולה להפוח את הילד הזה לדבר הכי יפה!! אם תשקיעי בו! אם זה מייק אובר או אהבה...... הוא ישתנה..... תשני אותו!! ואם קשה לך.....את יכולה לוותר..או להיות חברה שלו בסתר........

eb182

New member
לא צריך לשנות אנשים

אל תעשי לו כלום אם הוא לא מבקש ממך את רק יכולה לרמוז שהוא צריך לטפל בחצ´קונים שלו ותלכי על זה ברב המקרים החנון יכול להפוך למקובל ולא להפך וגם אם כן שכל הילדים האלה ילכו לעזאעזל אם הם לא יכולים לקבל אותך עם החבר החדש שלך

ofir_y

New member
מה הבעייה?

פשוט תגידי לו "תישמע, אני דלוקה עלייך... אבל בשביל לצאת איתי מותק אתה צריך עכשיו כל יום ללכת לטיפול פנים, תיקנה לך קצת אוקסי וכל משחה אחרת. אה, וכמובן - שכח מהמשקפיים. אם אתה רוצה לראות משהו, תיקנה עדשות.. אחרי זה נדבר" חמודה, זה מחיר ה´תהילה´ כנראה.. אם את רוצה להיות מקובלת וכל מה שמשתמע מיזה (רק בגדים אופנתיים, כל יום משהו חדש בשיער, אין כזה דבר ללכת בלי איפור..,וכמובן - יוצאים רק עם בנים שעברו את מבחן החברה) - תיהי מקובלת. אני אשמע קצת מתנשא (ראו אוזהרתם מראש) אבל אני מצליח להיות עצמי וגם להיות ´מקובל´.. איך? פשוט מאוד - אני אחלה עם כולם, אני מצחיק, ואני עוזר לחברים - תמיד. אבל אם את חושבת שאת צריכה לעשות מה שהחברה רוצה בשביל שתיהי מקובלת - אז בלי להעליב, אני משתתף בצערך. ואם את חושבת שרק ביקרתי אותך בהודעה, אז את טועה. התשובה לשאלה שלך נימצאת שם, תסתכלי טוב...

אם את שואלת אותי זה נשמע כמו בדיחה

בדיחה אחת גדולה זה נשמע! אבל נגיד שזה אמיתי... טוב קשה לי לחשוב שזה אמיתי אז ביי בינתיים

למה אתם חושבים ש...

הוא יירצה אותה כל-כך מהר? כבר הפכתם אותו לחבר שלה? אולי בכלל הוא אוהב מישהי אחרת? מותק את מתעסקת בשאלות שוליות ביותר קודם כל תחשבי בכלל אם הוא רוצה אותך ואז תתחילי לחשוב מה ה"חברים" שלך יגידו עליו. ובכלל תדעי לך שכל העיניין של המקובלות ה"זה" שלך זאת בסך הכל פוה אחת גדולה והחברים שלך האלה הם לא באמת חברים כי אם הם היו חברים אמיתיים שלך את לא היית דואגת שהם יינדו אותך רק בגלל שמי שאת אוהבת הוא חנון. כי אם את חברה באמת טובה שלהם הם יפרגנו לך לא משנה מה וישמחו שאת מישהו שאת אוהבת ככה לפחות אני חושבת.

spider woman

New member
../images/Emo132.gifתגובה לליטל פאירי

שימי זיייייייייייייייייין על הילדים בשכבה ותצאי עם הילד "החנון" אם את אוהבת אותו לכי על זה...אם מישהו יגיד עלייך משהו רע בגלל שאת יוצאת עם הילד הזה אז הוא לא חבר אמיתי ותעיפי אותו קיבינימט! ב-ה-צ-ל-ח-ה~!

למעלה