אני חדשה...אפשר הסבר?

Avril The BOOM

New member
אני חדשה...אפשר הסבר?

אני מסתבכת כאן...אני לא מבינה.. אוקי אז ככה...שכחתי למלות את הפרטים שלי ואני לא יודעת איך להיכנס. ואם יש תקייה אישית אז אני לא יודעת איך להיכנס.

DaRk NOS

New member
תלחצי על השם שלך

ואז יש לך עידכון פרטים ואז את הולכת למשתמש קיים(כבר כתוב ת'שם שלך שם) צריך רק ת'סיסמא...ואז ייפתח חלון,תעדכני מה שאת רוצה ואז תרדי למטה ותעשי עידכון.

Avril The BOOM

New member
הקטע הוא אתם.

אני צריכה לדעת מי אתם..כדי להכיר אותכם... וגם אני לא כל כך מבינה פה...צ'ט וכו'. אז אתה הראשון,מי אתה? ומאיפה? בן כמה?...סליחה על כל השאלות

קודם כל:

את צריכה למלות את הכרטיס האישי שלך ב"כרטיסים אישיים".
אין שום תיקייה אישית חוצמסיסמה ועעדכון פרטים אישיים.
ואת נכנסת דרך תפוז ואז את עושה כרטיסים אישיים ואז את כותבת ת'סיסמה שלך ואז יש לך למלא פרטים (כנ"ל) ואז את עושה "עדכון פרטים אישיים"-משו כזה....- ואז יש לך את רשימת הפורמים שאת משתתפת בהם ואז
סופכלסוף את מגיעה אלינו! (מקווה שהסברתי בסדר...) או בדרך היותר קלה- את נכנסת לתפוז,עושהקהילות,למטה כותבת פורמים ועושה חפוש מתקדם ואז יש לך את הרשימת פורמים ובהתחלה התחלה יש לך את אבריל לאבין ואז שוב
סופכלסוף את מגיעה אלינו! ה-ב-נ-ת

Avril The BOOM

New member
את - שמאוהבת בדניאל רדקליף

בערך...ת'אמת אני לא אשקר... אבל רגע , אני צ'כה להבין , מה סתומרת שאני יידע מי אתם? אתם לא אומרים לי מי אתם?-ואיך בדיוק אני אגלה את זה?? מה פתאום ייפתח לי אתר של כל השמות והכינויים (לא נראה לי)...תהיי הגיונית. אבל תודה ענקית על בכלל שאת טורחתתתתתת.

קוראים לי הדס- שם מעפן אי נואו....

ואני באמת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוווווווווווווווווווווו ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללהההההההההההההההההההההה עללללללללללללללללל הבונבון הזה! והתכוונתי לפורום אבריל לאבין- לא אלינו ממש! (לא באמת ציפית שאת תמצאי את הבית שלי דרך המחשב...
)

Avril The BOOM

New member
הדס-למה לזלזל? שם יפה מאוד

חחח.. אני מוריה. מבני ברק-->פרדס כץ-->קריית הרצוג. ואח"כ כשאכיר אותכם..אספר עוד.

מוריה!

קודם כל ברוכה הבאה!
למדתי בישיבה התיכונית בקרית הרצוג (בסוף נורוק) 4 שנים... מקום נחמט..

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif גמני! ../images/Emo9.gif

וגם אור (אבריל14) וגם תמר (sky44)

למעלה