עידיתוש והאוצרות
New member
אני זקוקה לעידוד ../images/Emo4.gif
אז אחרי השמחה וההתרגשות אתמול קלטתי שהבט ממש ממש נמוכה - 72 וסתם אני לחוצה למרות שבטוח מחר אני הולכת לעשות בטא כמותית נוספת. אבל אני שיא הרגיעון (וזה מחמאה בשבילי לחודש האחרון) מרגישה לחוצה שהכל יהיה בסדר. הביות היה אצלי רק ביום ה33 למחזור כלומר מחר יהיה 14 יום לאחר הביוץ
. וקצת אנקדוטה אישית - הכנתי לבעל כרטיס מגנט שקניתי "לבעל האהוב שלי" והוא חשב שזה ליום הולדת שלו לעוד שבוע ולמה אני מקדימה לו
ואחר כך המתין לי כרטיס ברכה עם מזל טוב וחמסה עליו תלויה וכתבתי לו על האהבה שלנו ועל העצב והשמחה שחלקנו בשנים האחרונות והנצחונות האישיים שלנו (בעיקר אחד ששנינו יודעים הוא המוות שהיה די קרוב אליו לפני שנתים וחצי) והפנים שלו חייכו שהוא התחיל לקרוא ופתאום הפך רציני
כי כתבתי לו ואני לא אמתח אותך יותר למה אני כותבת לך את המכתב (מה חשב אני זורקת אותו חחחחחחחחחח) והוספתי שבקרוב נהיה משפחה של 5 נפשות וראו חיוך ענקי נמרח עליו. ואז הראתי לו את הבדיקת שתן. ומעל לכל הוא אמר שהפעם הזאת ריגשה אותו הכי מכולם, האמת גם אותי
ופתאום הפחדים מנקרים אותי
ויש לי כאבים כמו כאבי מחזור (שזה נורמלי) אבל ראבק מלחיץ אותי (כאילו אני לא יודעת את זה
) זהו סתם באתי קצת לקבל חיזוק.....
אז אחרי השמחה וההתרגשות אתמול קלטתי שהבט ממש ממש נמוכה - 72 וסתם אני לחוצה למרות שבטוח מחר אני הולכת לעשות בטא כמותית נוספת. אבל אני שיא הרגיעון (וזה מחמאה בשבילי לחודש האחרון) מרגישה לחוצה שהכל יהיה בסדר. הביות היה אצלי רק ביום ה33 למחזור כלומר מחר יהיה 14 יום לאחר הביוץ