אני זקוקה לעידוד

אני זקוקה לעידוד ../images/Emo4.gif

אז אחרי השמחה וההתרגשות אתמול קלטתי שהבט ממש ממש נמוכה - 72 וסתם אני לחוצה למרות שבטוח מחר אני הולכת לעשות בטא כמותית נוספת. אבל אני שיא הרגיעון (וזה מחמאה בשבילי לחודש האחרון) מרגישה לחוצה שהכל יהיה בסדר. הביות היה אצלי רק ביום ה33 למחזור כלומר מחר יהיה 14 יום לאחר הביוץ
. וקצת אנקדוטה אישית - הכנתי לבעל כרטיס מגנט שקניתי "לבעל האהוב שלי" והוא חשב שזה ליום הולדת שלו לעוד שבוע ולמה אני מקדימה לו
ואחר כך המתין לי כרטיס ברכה עם מזל טוב וחמסה עליו תלויה וכתבתי לו על האהבה שלנו ועל העצב והשמחה שחלקנו בשנים האחרונות והנצחונות האישיים שלנו (בעיקר אחד ששנינו יודעים הוא המוות שהיה די קרוב אליו לפני שנתים וחצי) והפנים שלו חייכו שהוא התחיל לקרוא ופתאום הפך רציני
כי כתבתי לו ואני לא אמתח אותך יותר למה אני כותבת לך את המכתב (מה חשב אני זורקת אותו חחחחחחחחחח) והוספתי שבקרוב נהיה משפחה של 5 נפשות וראו חיוך ענקי נמרח עליו. ואז הראתי לו את הבדיקת שתן. ומעל לכל הוא אמר שהפעם הזאת ריגשה אותו הכי מכולם, האמת גם אותי
ופתאום הפחדים מנקרים אותי
ויש לי כאבים כמו כאבי מחזור (שזה נורמלי) אבל ראבק מלחיץ אותי (כאילו אני לא יודעת את זה
) זהו סתם באתי קצת לקבל חיזוק.....

עידיתוש ../images/Emo24.gif אנחנו ממש באותה

סירה. גם אני מחר יוא"ב 14 וגם אצלי הבטא הייתה כמעט כמו שלך - 84. אני חושבת שבשביל השקט הנפשי אני אלך לעשות שוב בטא מחר. בנתיים אני מחזיקה לך אצבעות, ואגב בטא 72 היא בכלל לא רעה אם בדקת את זה עוד לפני האיחור.

אני הולכת רק על בסיס הנתונים

של חום השחר
והבדיקה היתה אתמול ביא"ב 12
לפי החשבון. ואני מחזיקה גם לך אצבעות שיכפיל וישלש וכמה שיותר
סתם קראתי היום שרק מעל 1000 זה תקין. חשבתי שבהריון השלישי אני כבר לא יהיה בלחץ אני רואה זה נהיה מפעם לפעם יותר גרוע

(אני הפנתרה הסמויה ;-[)

גם אצלי זה הריון שלישי וגם אני לחוצה כמו טמפון. מילא הבטא, אבל יותר מלחיץ אותי שהחום צנח לי היום וגם ההפרשות לא מפסיקות. לדעתי זה לא נכון שמעל 1000 זה תקין. תלוי מתי. ליוא"ב 12 הבטאות שלנו יפות מאוד. רק שימשיך ככה!!!

../images/Emo24.gif חזרה גם לך

אני בדיעה שמה שצריך להיות צריך להיות וזה הדבר היחידי שכל חיי החזיק אותי. זה קשה לי שאני בעצמי לחוצה להזכיר לי את זה
אבל זה טבעי........ ונפזר על כולנו עוד קצת אבקת בטות
אני דורשת איקון של כוכבים מנצצים

איזה שטויות - בטא 1000...

לי היתה בטא מעל 138,000 ולא היה דופק. מצד שני שמעתי על הריונות שהתחילו עם בטא 17 והסתיימו נהדר... מאחלת לך שהכל יהיה בסדר, משעמם ותקין.

לפי מה שאני יודעת, בטא 72 זה ממש

הריון. את עוד נורא בהתחלה... קבלי חיזוקים ועידודים!

למעלה