אני זקוקה לעזרה...

polyethylene

New member
אני זקוקה לעזרה...../images/Emo101.gif

לפני שבוע פירמטתי את המחשב. התקנתי עליו xp ולא חילקתי לפרטישנים, ז"א, יש לי רק :c בגודל 40 ג´יגה. התקנתי את כל הדרייברים, ועשיתי רשת בבית עם מחשב נוסף שגולש דרכי. נכון לעכשיו יש לי בכונן C ארבעים ג´יגה, כונן d הוא הסידי רום וכונן e הוא הצורב. מאז אותו הפירמוט וההתקנה קרה כבר פעמיים שהמחשב לא עלה בכלל - פעם ראשונה במקום להשמיע את הצפצוף הרגיל הוא השמיע צפצוף ארוך שלא הפסיק עד שריסטטי אותו, פעם שניה הוא עלה בצפצוף רגיל אבל המסך לא נדלק אז עשיתי כיבוי ידני והדלקתי אותו אח"כ (והוא עלה). קיבלתי כבר פעמיים את ההודעה שהוינדוס עלה לאחר שהוא עבר "טראומה" אבל לא שלחתי את הרפורט למיקרוסופט (כאילו שהם עושים משהו...). מקודם הדלקתי את המחשב, וקיבלתי מסך כחול (צבע מכוער פחד), עם error. עשיתי שוב ריסט, אני מצרפת תמונה של ה event viewer, נואשתי מלהבין מה הבעיה... כל עזרה תתקבל בברכה
פולי.

polyethylene

New member
תמונה שניה

כל מידע נוסף שתצטרכו תבקשו. שוב, אני מודה מראש לכל עזרה...

qwazimodo

New member
מה דעתך לתת לנו פרטים על החומרה

שבמחשבך ??? כמו כן , אם את מודעת לטעות של אי חלוקה לפרטישנים - מדוע אינך מחלקת ???

polyethylene

New member
אי החלוקה לפרטישנים אכן היתה טעות.

וטעות גדולה אפילו. אבל כרגע אני מנסה להבין מה הבעיה עם המחשב באופן כללי, כי לא נראה לי שזה קורה בגלל שיש פרטישן אחד על המחשב... מצ"ב תמונה. פולי

IBZ

New member
-->

ההודעת שגיאה מרמזת על שגיאה בהתקנה של ICS, כמו שכתבת בעצמך עשית שיתוף אינטרנט דרך המחשב שלך. הצפצופים בהדלקת המחשב קשורים כנראה לבעיית חומרה או להגדרות ביוס.

polyethylene

New member
תמונה אחרונה, מלפני שעה וקצת.

אז ההמלצה היא להסיר את השיתוף אינטרנט ולהתקין מחדש ?

polyethylene

New member
אוקיי ibz שאלה אחרונה...

איך אני מסירה את השיתוף? כפי שאני רואה, אין לי אופציה למחוק אותו כשאני עומדת על האייקון... מה דרך ההסרה של השיתוף הטובה ביותר? פולי.

gildmor

New member
זה לא נשמע כמו בעיית תוכנה

אמרת בעצמך שהציפצוף הוא בשלב האיתחול של הביוס והמסך לא נדלק לפעמים. רצוי לוודא קודם כל שכל הכרטיסים והזכרונות יושבים טוב, לשלוף להעיף אבק ולהכניס שוב, אפילו אחד אחד עד שתהליך העליה עובד חלק ואין צפצופים מיוחדים. רק אחר כך יש טעם לטפל בבעיית התוכנה שאולי נוצרה כתוצאה מזה. זה אכן יכול להיות בגלל כרטיסי הרשת אבל לא מבחינת תוכנה. יכול להיות שהזזת את המחשב או תקעת\שלפת כבל רשת ואחד הכרטיסים שלא ישב טוב יצא קצת.

למעלה