אני וכמה חברים רוצים לצאת לילינבלום מה אתם אומרים? שווה לצאת לשם? ממליצים? ד"א אנחנו ב יא'
ט טלשי New member 30/12/04 #1 אני וכמה חברים רוצים לצאת לילינבלום מה אתם אומרים? שווה לצאת לשם? ממליצים? ד"א אנחנו ב יא'
C CosmicWay New member 30/12/04 #2 אממ אין המלצה חמה...אני לא יודע לגבי הפעם אבל לפני שנה או שנתיים חברים שלי הלכו וגילו שאין כרטיסים...אחרי שהם קנו במוקדמות....
אממ אין המלצה חמה...אני לא יודע לגבי הפעם אבל לפני שנה או שנתיים חברים שלי הלכו וגילו שאין כרטיסים...אחרי שהם קנו במוקדמות....
פ פטל קאט New member 30/12/04 #3 לילנבלום טוובבבב אני די מתה על הלילנבלום, למרות שאף פעם לא הייתי בהפקה של המועדון עצמו. אתן הולכות למסיבה של הסילבסטר בלילנבלום?
לילנבלום טוובבבב אני די מתה על הלילנבלום, למרות שאף פעם לא הייתי בהפקה של המועדון עצמו. אתן הולכות למסיבה של הסילבסטר בלילנבלום?
S Scratchy Girl New member 1/1/05 #4 הייתי מבחוץ נראה לא משו בכלל ולא רציתי להכנס בהתחלה.. בפנים-שווה! היה ריק בהתחלה אבל לאט התמלא שם..והיה מאוד נחמד ממליצה.
הייתי מבחוץ נראה לא משו בכלל ולא רציתי להכנס בהתחלה.. בפנים-שווה! היה ריק בהתחלה אבל לאט התמלא שם..והיה מאוד נחמד ממליצה.
S simi18 New member 5/1/05 #5 אני מת על המקום הזה ! הייתי שם כמה פעמים ואפילו שיפצו אותו לא מזמן.. הקטע הוא שרוב המסיבות שם הם ל-18 + מוזיקה שווה וגם לא כזה יקר...
אני מת על המקום הזה ! הייתי שם כמה פעמים ואפילו שיפצו אותו לא מזמן.. הקטע הוא שרוב המסיבות שם הם ל-18 + מוזיקה שווה וגם לא כזה יקר...