אני הומו חילוני ויש לי משהו לומר לכם

almog1620

New member
אני הומו חילוני ויש לי משהו לומר לכם

לפני שאתחיל לדבר, אני רק רוצה להגיד שאני לא משתייך לכל ארגון כל שהוא, אני בסך הכל גיי בן 15 וחצי והחלטתי לחפור לכם בעקבות כתבות שאני קורא בזמן האחרון.
אז ככה: בתכל'ס אני רוצה לבקש מכולכם- בבקשה אל תלכו לטיפולי המרה! פשוט קשה לי לשמוע על הסיוטים שהומואים דתיים עוברים רק בגלל היותם הומואים... בזמן האחרון קראתי מספר כתבות על טיפולי המרה וממש הזדעזתי. זה יכול לגרום לניגוד דעות/אינטרסים בתוך המטופל, השפלה מצד הרב/מטפל, ולפעמים דיכאון כבד.
אנחנו קהילה חזקה, אתם חזקים!!! תדעו לכם שלהיות הומו זה מולד, אלוקים ברא אתכם ככה ואי אפשר לשנות אתכם. אפשר לקיים חיים דתיים וגם לנהל קשר עם גבר. בעבר הנאצים רצחו הומואים, ועד שנות השישים רופאים טיפלו בהם בהלם. היום כבר לא עושים זאת כי תפיסת העולם השתנתה, וזה אומר שגם הרבנים והחכמים יכולים להשתנות!!!
בקיצור, רובכם בני יותר מ-18 וזה אומר שהוריכם לא יכולים להכריח אתכם להשתנות. אני חילוני מלא ועדיין אני אוהב אתכם כי קודם כל אתם בני אדם, ואז אתם הומואים ודתיים!!!
אני חס וחלילה לא בה לכעוס או לבקר אתכם. פשוט מכל מה שאני שומע על טיפולי המרה- פשוט בא לי לבכות. קשה לי לדעת שיש בני אדם שעוברים סבל כזה. אל תתנו לרבנים לעשות לכם את זה.

אל דאגה! המצב לא כ"כ גרוע :)

אהלן!

קודם כל ברוך הבא בצל פורומינו, אנחנו מברכים כל קול ואדם חדשים שמגיעים ורואים בהם גורם שמעשיר אותנו בהסתכלות שלו.
אל דאגה! המצב בחברה הדתית לא כ"כ גרוע למרות מה שניבט מכתבות העיתונים והטלוויזיה (בעיקר בזכות יח"צ טובים של גורמים מסוימים בעלי תקציב). בשנים האחרונות חל פכחון הן של החברה והן של ההומואים הדתיים עצמם, ומקומה של "עצת נפש" (ה-ארגון שמקדם טיפולי המרה לרוב על ידי שרלטנים) ירד וצומצם והם נזהרים הרבה יותר.
עדיין יש הרבה עבודה וארגון הו"ד (שאני נמנה על שורותיו) פועל רבות בתחום. הן מול הממסד הרפואי (ששחרר אחרי עבודה מאומצת של הו"ד הצהרות המזהירות מפני טיפול המרה, כולל של הסתדרות הפסיכולוגים בישראל, התאחדות העובדים הסוציאלים ולאחרונה אף מועצת הפסיכלוגים של משרד הבריאות) והן מול הממסד החינוכי. כמו כן יש דיאלוג מתמשך מול מנהיגי הציבור ורבניו בתחום, כך שלא אלמן ישראל.
יש כאן הרבה אנשים טובים ששלמים עם עצמם ועם אמונתם ורחוקים מאוד מטיפולי המרה. אז תתעודד :)

למעלה