אני הולכת לגור לבד

kung fu

New member
אני הולכת לגור לבד ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif

לראשונה בחיי אני הולכת לעבור לדירה משלי, שאני אמורה לעצב אותה כרצוני. התנאים הבסיסים של הדירה ממש טובים. היא מוארת ומרווחת מאד. הדירה תשפושץ בקרוב (וזה יקח איזה 3 חודשים), והשיפוץ כמובן יהיה לפי הרצונות שלי. לא למדתי פאנג שוואי (לפני זמן מה שאלתי בפורום על לימודים, אבל כרגע עדיין לא התחלתי ללמוד את זה). כמובן, שגם בלי ללמוד את זה, אני סומכת על האינטואיציות שלי, ושאני אעצב את המקום המושלם עבורי. אבל אני עדיין אשמח לעצות. האם אתם מכירים מאגר של תמונות (באינטרנט) שאני יכולה לראות תמונות של בתים מעוצבים לפי הפאנג שווי? או ספר שמראה הרבה תמונות? יש לי את התוכנית של הדירה, אבל גם ככה אנחנו נשנה אותה. אמא שלי עשתה שרטוט ראשוני (אני סומכת עליה בעיצוב והיא יודעת מה אני רוצה). להעלות אותו לכאן? אני יודעת שיש כמה דברים שחשובים לי ביותר: -אור -מרחב באופן כללי -עיקר העשייה שלי היא במחשב (כתיבת ספרים). אז חשוב לי שהמיקום של המחשב יהיה נכון. יש מלא מקום בבית הזה, ואין לי מושג איפה למקם את המחשב ואיך. מרוב אפשרויות אני לא יודעת מה לבחור
בקיצור, יש לכם עצות כלשהן? אולי באמת אני אנסה ליצור שרטוט של הדירה. אני תיכף אנסה לעשות את זה. (לא יודעת אם אצליח. אני לא ממש מתמצאת מספיק בפוטושופ). תודה, מיכל

kung fu

New member
לא הצלחתי.

בכל אופן, דיברתי עכשיו עם אמא שלי, והיא אמרה שניקח מעצבת שיודעת פאנג שווי.

kung fu

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אפשר רק לקבל תזכורת היכן כדאי למקם את המחשב שלי? ואולי מה לשים שם? והיכן כדאי למקם את המחשב אם יש חלון. זה בעצם המקום שבו אני אצור את הספרים. המקום שכדאי לחזק את השפע, היצירה, הקלות, ההנאה, האקטיביות, העשייה. אני חושבת שרשמתם לי שבחלק המזרחי צפוני של הבית.

kung fu

New member
טוב, אני אבקש עזרה מחברה בשרטוט

ואז אשלח לכאן תמונה, בשביל שתוכלו לעזור
אגב, אני לא חושבת שנמצא מעצבת שבאמת מבינה בפאנג שווי. בטח יש כאלו שמבינות באופן בסיסי מאד. אבל אולי אני טועה

מיכל, קשה לי למצא מקום

לענות לך, את שואלת ועונה מיד לבד... ההתיחסות לעמדת המחשב בצורה נפרדת מהבית כולו... לא תתן תוצאה מועילה כל כך... עיצוב אינו פאנג שואי... הבית צריך להיות מותאם אליך...לצרכייך ולמצבך בחיים יום נעים

kung fu

New member
את צודקת ../images/Emo6.gif

אני שואלת וישר עונה. זה נבע מפחד.
טוב, בואי (ובואו בעצם) נתחיל מחדש. אני ממש עכשיו, בימים אלו, יושבת על איך הבית שלי ייראה. אף פעם לא גרתי לבד, יש לי חששות וכדומה, אבל גם התלהבות. אני רוצה שהמקום יתאים לי בשביל להמשיך להתפתח התפתחות אישית, להמשיך להעמיק את הבריאות שלי, להצליח ליצור זרימה כספית (כבר כמה שנים שלא עבדתי והורים שלי ממנים אותי) שפע ושגשוג, וכדומה. עיקר העשייה שלי כרגע (מבחינה של כסף) היא על המחשב. עליו אני כותבת את הספרים שלי. כמו כן, אני גולשת הרבה בלי קשר לכתיבת ספרים. חשוב לי גם שיהיה מרחב ואור בבית. תאריך הלידה שלי הוא: 24.08.76 אם זה חשוב לציין אז הבית בקומה 3, בבניין משותף. אני מצרפת שרטוט של הבית. זה קצת ההתפקשש להם בסריקה. מקווה שרואים שלמטה רשום "דרום" כי זה קצת חתוך.
נ.ב.: התחלתי עכשיו לקרוא את הספר "פאנג שווי מעשי" של סיימון בראון.

בהצלחה, בשעה טובה ../images/Emo24.gif

בשמחה בבריאות בשפע באהבה ובכל טוב! ובואי נעשה סדר בחשיבה. קודם כל, ככה בשביל הידע הכללי, דרך האינטרנט יהיה קשה לעשות "עבודה" על כל הבית שלך... בית איננו רק קירות, או חללים או כיוונים. מי שראה אותי ביעוץ יכול להעיד שאני גם מריחה את החדרים... כן כן, מריחה. לא מדובר בבושם או לכלוך אלא יש ריחות ספציפיים שיכולים להגיד כל מיני דברים על הבית. חושים, חושים. אז ביחרי מה את רוצה לקדם הכי הרבה עכשיו ונראה מה נעשה. מתי את נכנסת לדירה? מה היה בדירה קודם? איך היו החיים של מי שגר בה לפנייך? איך היה שם השפע, הבריאות הקריירה? האם שאלת שאלות אלה לפני ששכרת את הדירה? ערב נעים

kung fu

New member
אוקיי, אני מבינה....

כן, אני מבינה שבאינטרנט אי אפשר ממש לעשות ייעוץ מעמיק. אגב, כמה את לוקחת לייעוץ? (אפשר לשאול את זה בפורום. כן?) "מתי את נכנסת לדירה?" עוד הרבה חודשים. יש שם משפחה עם ילד/ים (בשכירות) ואם איני טועה בתחילת דצמבר הם יוצאים מהדירה. ואז הדירה תעבור שיפוץ ואמא שלי אמרה שזה בטח יקח 3 חודשים. אז בטח אני אכנס באפריל. אולי במרץ. לא יודעת. "מה היה בדירה קודם? איך היו החיים של מי שגר בה לפנייך?" יש לי שרטוט של הדירה הקודמת. אני לא יודעת איך היו החיים שם וכמה זמן הדיירים גרו שם. לא שאלתי אותם שאלות. רק עכשיו התחלתי לקרוא בספר שבאמת כדאי לשאול את זה. אם הייתי יודעת, אז הייתי שואלת. אולי יזמן לי לדבר איתם, אבל מה בדיוק לשאול אותו? איך מצבכם הכלכלי? מה מצבכם הבריאותי? מרגיש לי מוזר. אני יודעת שבעלת הדירה היתה אישה זקנה שנפטרה, ועורך דין מכר את הדירה שלה. "איך היה שם השפע, הבריאות הקריירה?" אין לי מושג... אני יודעת שהוא רצה לקנות את הדירה והציע 190,000$ ולא נתנו לו אותה. אז אפשר לשער שהוא לא עני מרוד או משהו כזה
"האם שאלת שאלות אלה לפני ששכרת את הדירה?" לא. אבל לא שכרתי אלא קניתי את הדירה. אני ממש בונה בית חדש. לא יהיה זכר לדירה הקודמת. אולי זכר קטן, של עמודים שאי אפשר לפרק. אבל את כל הקירות אנחנו כנראה נפרק, אולי חוץ משני הקירות של החדרים שמשורטטים בתמונה שצירפתי.

נראה כאילו חלק מהבית לא יצא בשרטוט

אם זה כך, כדאי להמתין לשרטוט השלם.יש חלק שלם שליד המטבח שלא יצא בשרטוט. חלונות לא ברורים, דלתות....ועוד... מה יש בדרום, איזה חדר זה? היכן החדר שלך?

kung fu

New member
אוי זה באמת לא יצא ברור.

זה סרקו לאמא שלי את זה בחנות תמונות. אני אנסה להעלות סריקה טובה יותר. כל החדרים יהיו בעצם שלי. אני אגור שם לבד. זאת ממש התחלה חדשה

kung fu

New member
מחר יסרקו לי את זה שוב.

זה מעצבן, אבל אני אנסה לא להתעצבן..... מחר אני אעלה את התמונה הנכונה. לא רואים חלק גדול מהבית בכלל.

kung fu

New member
הנה התמונה הטובה ../images/Emo45.gif

החלטתי לא להתייאש, צילמתי את התוכנית במצלמה דיגיטלית, וזה יצא ממש טוב!

טוב, אז אם את מתכוונת לבנות את הבית

מחדש... כדאי לעשות את זה ממש כמו שצריך... שלחי לי מסר ונדבר
הצילום יצא אולי טוב...רק השירטוט לא אומר כלום... בואי נדבר בטלפון מחר... מיכלי, לאט לאט...לא למהר, יש עוד המון זמן...

למעלה