אני הולך

haydddd

New member
אני הולך

להביא לכם מידע ענק {כמאט הכל} על האלופה!

haydddd

New member
מידע על האלופה!

כל מה שצריך לדעת על "האלופה" !! "האלופה" מתרחשת על רקע עולם הכדורגל הישראלי ועוקבת אחר סיפורה של קבוצת כדורגל בליגת העל הישראלית, "הכוח ירושלים", על שלל כוכביה, נשותיהם וכל מה שביניהם, בלי להזניח את האלמנטים המרכזיים בז'אנר הטלנובלות: כסף, זוהר, בגידות, משחקי שליטה, סודות מהעבר, שקרים וסיפורי אהבה קורעי לב. הסדרה בת 120 פרקים והיא מתרכזת בשני משולשים רומנטיים. לקרוא ולהיכנס לעניינים שי פאר מיכל גבריאלוב, "סיגי" בסדרה, מתאמנת "האלופה" מתרחשת על רקע עולם הכדורגל הישראלי ועוקבת אחר סיפורה של קבוצת כדורגל בליגת העל הישראלית, "הכוח ירושלים", על שלל כוכביה, נשותיהם וכל מה שביניהם. יש בסדרה כל האלמנטים המרכזיים בז'אנר הטלנובלות: כסף, זוהר, בגידות, משחקי שליטה, סודות מהעבר, שקרים וסיפורי אהבה קורעי לב. הסדרה, בת 120 פרקים, מציבה רף חדש בעולם הטלנובלות: עלילה עשירה, המשלבת סצינות חוץ רבות (בדרך כלל טלנובלות מצולמות בתוך האולפן בלבד) ופלאשבקים. שני משולשים רומנטיים "האלופה" מתרכזת בשני משולשים רומנטיים: סער פדידה (יהודה לוי), כדורגלן מבריק ויפה תואר בן 28, החלוץ המרכזי והכוכב הגדול של הקבוצה, כריזמטי, מנהיג מלידה שסוחף אחריו את השחקנים והאוהדים. סער נשוי לליאן (עדי הימלבלוי), דוגמנית ובתו של מנהל הקבוצה. ליאן היא בחורה יהודה לוי ועוד שחקנים בחדר ההלבשה (צילום: ליאת רוויה) חזקה, חכמה ומלאת שמחת חיים, שמעדיפה להעלים עין מבגידותיו של סער, שאמנם מאוד אוהב אותה אבל לא מסוגל לוותר על רומנים מהצד. לסער יש קשר מסובך עם מיטל (לירז צ'רכי), בעלת הקבוצה שנשואה למיליארדר וסוחבת איתה סוד מהעבר שקשור בסער. תום שלייפר (עפר שכטר) הוא קשר הקבוצה ויריבו של סער. בחור רציני וטוב לב, מנהיג חיובי, הילד הטוב של הקבוצה - אחד שאיכפת לו תמיד מהשחקנים האחרים. הוא גר ומטפל בסבא שלו אוסקר (מוסקו אלקלעי). תום יוצא עם מילי (לירון וייסמן), דוגמנית מפונקת ושתלטנית, מנחה בערוץ הילדים. מילי, בת דודתה התחרותית של ליאן, יצאה בעבר עם סער ולא סולחת לליאן שזכתה בו. מילי גם מעדיפה שסיגי (מיכל גבריאלוב), נערה פשוטה וחסרת כל שנקלעה לחייו של הזוג הנוצץ, תיעלם ותניח לה לחיות את חיי הזוהר בנחת.

haydddd

New member
סיכום הפריקים מפרק 1 עד 59

ונתחיל בזה שלמדנו הרבה על הדמויות בכל 59 הפרקים האלה. ראינו את הרצון העז של מיטל לנקום בסער ואת הרצון העז של סער להרוס את הנקמה ולפגוע שוב פעם במיטל. ראינו את הבגידות של סער ואת הגועל והרוע של מילי את הבכיינות של ליאן והקסם של ג`לל שכבש אותנו עם הדמות המקסימה שלו ובכלל הוא ודריה שנהפכו לזוג הכי לוהט בטלנובלה. היום גם קטעים עצובים אך גם היו קטעים מצחיקים. כמו אוסקר והידידות שהתפתחה לו עם סיגי כשהוא החליט שהיא תהיה המטפלת שלו והדבר היחיד שהם היו עושים זה... נו בטח...אתם כבר מנחשים - לשחק שש בש..! היו גם את קטעים עצובים... כאשר מילי רצתה מה שנקרא "לנפנף" את אוסקר מהבית כדי לחיות עם תום ואוסקר החליט לעזוב לבית אבות... אותה השיחה של אוסקר עם סיגי הייתה דיי עצובה. מעגל תום-אוסקר-סיגי היה די נחמד, עד שמילי הופיעה באמצע בכוונה לסכסכך בין תום וסבא שלו, וביחד גם לסכסכך בין תום לסיגי. אך בפרקים המתקדמים יותר כאשר תום הבין את הפרצוף האמיתי של מילי אחרי שראה אותה ואת סער מתנשקים הוא התחיל להתחבר לסיגי ורואים את הקשר שלהם עכשיו למרות שסיגי לגמרי רוצה ממנו קשר של יותר מ"ידידה" ורואים זאת. נעבור לעובד ויפית הזוג שהכי לא קשור אחד לשני אבל בעצם התגלה כהכי קשור. עובד אוהב את יפית ובטח ובטח שיפית גם את עובד. אז?! מה מונע מהם להיות ביחד מאושרים?! הבושה של עובד מיפית. כל העולם ואשתו צוחקים על יפית. יפית היא הדמות האהובה עליי באלופה ואני חושבת שאין לעובד שום דבר להתבייש בה! אם הוא מתבייש בה באמת שלא מגיע לו אחת כמו יפית =P נראה לי שיש לו סיכוי יותר טוב עם אשלי D:. נעבור למיטל... מיטל המלכה גם יפה גם מצליחה ואחת שרוצה לנקום בסער, ועל כך מגיעות לה כל הסגידות שבעולם... ההתנהגות שלו גורמת לי לשנוא אותו יותר מפרק לפרק - הבגידות בליאן (למרות שגם את אותה אני לא אוהבת על הגיזענות שלה), ואיך שסער סימם את ג`לל (דרך הגפילטפיש), הפגיעה בסימה התמימה, ושוב אחרי כלהזמן שעבר איך שהוא פגע גם במיטל ושיחק אותה "הטוב" בסיפור, אבל ידעתי! ידעתי שזה ייסתיים ברגע, כי מיטל חכמה ומחושבת כנראה כפיצוי על אינסוף התמימות שהייתה לה. יש לי תחושה שבפרקים המתקדמים סער לאט לאט יתחיל להתאהב במיטל, ונראה לי שהוא גם יתחיל לסבול (לא שהוא לא סובל עכשיו אחרי הפציעה) הוו כמה שמגיע לו על כך.. נעבור למשפחת זליג משפחת שיגעון. סמדר אשר עדיין נוטרת לאיציק על כך שמסר את הילד שבא מהאונס עושה רק בעיות במשפחה. לא מוכנה לדבר איתו,מחליטה להתגרש ואיציק לא מוותר כל כך מהר ושם מתחילות כל המריבות עד שלסמדר נמאס והיא החליטה שהיא עוזבת. ליאן ודריה שלא תמיד מסתדרות אבל בצדק! היא וג`לל מאוהבים מ-א-ו-ה-ב-י-ם ואין שום סיבה שהם לא יהיו ביחד. אז הוא ערבי, אז מה? ואני חייבת להגיד את זה אבל כאילו שסער יותר טוב.. ואיך לא נעבור לאשלי!!!! מלכת הטימטום המהלך...חח כן
אשלי אשלי אשלי מה יהיה איתה?! למרות שהיא הדובדבן שבקצפת המצחיקה שבלעדייה התוכנית לא הייתה שווה... תמיד יש לה את המשפטים האלה שגורמים לנו לחשוב "כמה טמטום יכול להיות אה?"חח פשוט לא ייאמן. מהר מאוד נעבור לטובה הקומפלקס והניגרים!!! אאיי הקומפלקס יופי הזה בו סיגי סבלה ימים ימים ועוד קיבלה הרעלת אקונומיקה... כמה שטובה ומילי היו רעות אליה שם ועוד מה היא רצתה להיות ספרית ובמקום להיות ספרית היא קיבלה תפקיד של רק לנקות ולנקות בלי לקבל גרוש מטובה, שהייתה מנצלת אותה עד שאוסקר הציל אותה והעסיק אותה כמטפלת שלו. כאילו שכל זה לא הספיק לסיגי, היא גם חזרה לקומפלקס והתחילה עם תספורות (שלדעתי נראות זוועה) שכולם אהבו... סיגי מצחיקה שם את הלקוחות, וכך כובשת את כולם אפילו גם את תום שמתחיל להתקרב אליה יותר ויותר. ובקשר לטובה ולניגרים שהתברר שהאוגנסיאנים הם הבעלים של הניגרים. אז רוצים לקחת לטובה את הדבר היחיד שיש לה הקומפלקס יופי שלה והיא לא מסכימה והיא מחפשת את סיגי וחותמת איתה על חוזה הכל כדי שסיגי תשחק את הבעלים. במהלך כל הפרקים האלה טובה הצחיקה אותנו מאוד בדיבור שלה במשפטים המצחיקים וביחס בכלל. טוב קדימה טורבינה לנושא הבא. אז דיברנו על הכל חוץ מעיקר הטלנובלה - "הכוח ירושלים" קבוצת הכדורגל שנמצאת בדרך בטוחה להצלחה, בה קרו מלא דברים כאשר מיטל החליפה את איציק זליג והחליטה על שינויים קטנטנים הכל כדי להתחיל לאט לאט ולהרוס לסער את הקריירה. היא הצליחה כאשר עכשיו הוא הגיע לבית חולים בחששות שהוא לא יוכל לחזור לשחק לעולם, משום שהיא שכרה שחקן שיפצע אותו ברגל במשחק וכן זה קרה (זה מה שמראה לנו כמה שלכסף יש כוח). אז הכוח ירושלים עשו הרבה מהפכות קודם כל הביאו את ג`לל שבגלל שהוא ערבי האוהדים החליטו לשבות ולא לבוא למשחקים אבל עם הזמן ראו כמה שהוא טוב ומשחק טוב ובכלל ערבי עם לב טוב ונרגעו קצת אבל יושב ראש האוהדים לא נרגע בכלל. מיטל והשגעונות שלה החליטה שתהיה קבוצת מעודדות שליאן תנהל אבל הייתה בעיה בכך כי ליאן הייתה בהיריון מסער שבוגד בה מכל עבר... ועוד החלטה משוגעת של מיטל -היא החליטה שהכוח ייצטלמו ללוח שנה בעירום מה ששיגע הרבה אך אני זוכרת במיוחד את הקטע שכל המעריצות באו לקנות את לוחות השנה בהתלהבות עצומה. זאת הייתה דריה שצילמה אותם וממש ראו כמה חשק היה לה לצלם את ג`לל. בתוך כל העניין נמצא דובי העיתונאי הרכלן שמרחרח בכל מה שקשור במשפחת זליג כדי להביא קצת רכילות לעיתונים ולטלוויזיה, עכשיו החליט שטוקו יעזור לו כדי לשים מצלמת אינטרנט בחדר מלון של ג`לל ולתפוס את ג`לל ודריה שוכבים בטענה שכך זה יעזור לו להתגבר. אני לא קונה את זה.

יש להגדיש שזה מבלוג האלופה../images/Emo11.gif

וסיוון[
] כתבה תסיקור
אז הנה אני מדגיש:.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif מאוד נעריך את זה

אבל יותר נעריך אם לא תפתח הודעה חדשה בפעם הבאה אלא תשרשר להודעה קיימת שלך או לשרשור מתאים.

למעלה