התגובה הכי לעניין שיש לי...
2 דברים - דבר ראשון, אין שום קשר להיותך הומו. כיתרת את ההודעה "אני ההומו הכי הכי שיש", ולדעתי אין כותרת גרועה מזו. תסתכל - הנה שוב ההודעה שלך - עם שינויים מנוריים: אני לא מכוער אבל השינים שלי במצב חרא אני לא יוצא לאף מקום אף פעם כדאי לקחת אותי להיות בןזוג כי אני רב הזמן בדכאון כי אני לא מבין כלום כימעט בחיים האלה כי אני עוד מאוהב במישהי אחר שהעסק איתה די אבוד כי אני יכול להתעלק כי אין לי אף אחד אחר בחיים כי אני מפחד מכל דבר שזז בערך כי אני מוזר כי אני האיש הכי תלותי שיש בעולם הזה רואה? הדגשתי את השינויים עבורך - גם סטרייט היה יכול לכתוב בדיוק אותם דברים. ואם אתה מנסה לומר שכל מה שהזכרת זה תופעות שנפוצות בקרב הומואים, אתה טועה - הכל פה נשמע לי אי תלותי בזהות המינית. ועכשיו לתגובה שלי עצמה על ההודעה שלך: אני לא מכוער אבל השינים שלי במצב חרא -- מצבך מצויין - אנשים מכוערים לא יכולים לתקן. אתה כן. תתקן, קצת יקר אבל טיפול שווה. אני לא יוצא לאף מקום אף פעם -- תצא. לא מבין אותך - אם אתה לא יוצא לאף מקום אף פעם, וזה מפריע לך שאתה לא יוצא לאף מקום אף פעם, למה אתה פשוט לא יוצא? כדאי לקחת אותי להיות בןזוג כי אני רב הזמן בדכאון -- תמצא בן זוג שיהיה איתך רוב הזמן בדיכאון. דיכאון זה באסה לבד, ביחד זה נחמד. כי אני לא מבין כלום כימעט בחיים האלה -- גם אני לא. מעטים האנשים שמגיעים לקרסולי הבנת החיים. כי אני עוד מאוהב במישהו אחר שהעסק איתו די אבוד -- כולם נקלעים למצב הזה. אתה צריך לנסות להוציא את עצמך מזה. הזמן יוציא אותך מזה אם אתה לא מצליח לבדך. כי אני יכול להתעלק כי אין לי אף אחד אחר בחיים -- גם אני יכול להתעלק. כולנו, ואנחנו לא רק יכולים, אלא גם עושים. תמצא בן זוג. יש אנשים שאוהבים שמתעלקים עליהם, מניסיון. כי אני מפחד מכל דבר שזז בערך כי אני מוזר כי אני האיש הכי תלותי שיש בעולם הזה -- ואני קנאי, תמים, נסחף, עצלן, מוזר, אי תלותי ושואף לאי תלות באופן קיצוני, קשה להסתדר איתי, נוטה לאובססיה לגבי דברים, פלרטטן.... אתה רואה? גם אני יכול להזכיר חסרונות בעצמי. זה משחק נחמד לפעמים, מגלים על עצמך דברים שלא ידעת קודם. אין לזה טעם עד שלא מנסים לסדר את זה בעצמך.