אני דורש שלום בית

מיטקין

New member
אני דורש שלום בית ../images/Emo82.gif../images/Emo88.gif

אז ככה... עקב המריבות, השמצות, ירידות ומי יודע מה, שהתרחשו בפורומנו אני רוצה שכולם יעצרו שניה ויחשבו... לא חבל על קהילה כל-כל מגובשת וכל-כך תוססת (כדברי נדבוש)... רק בגלל שאיזה לא יודע מה, שרק קורא ולא יודע מה באמת מתרחש פה בא ויורד על כולנו... די! אנחנו צריכים להתגבש מחדש ולהסכים כולם על זה שבפעם הבאה שזה קורה פשוט לא מגיבים.. אנחנו יודעים מה אנחנו שווים לא כך? אז כל מי שמסכים למה שכתבתי פה, נא להצטרף לעצומית זו ע"י שרשור הסמל הנחמד הזה-
אוקיי??? תהיו נחמדים.... אוהב ודואג, טים העונה לכינוי סנופקין

ZVI Z

New member
משהו שמישהי מפורום אחר כתבה.

חלק קשור וחלק לא.אבל אין גם שום חובה להיות לא נחמדים... כבר כמה זמן שמתערבלות לי במוח מחשבות על האווירה במקום הזה. במיוחד אחרי השרשור נוסטלגיה שהיה בשבוע שעבר. אנחנו מרבים להתגעגע לאווירה של פעם ושוכחים שזה בידיים שלנו, אם יהיה נעים וכייף פה או לא. מידי פעם באים לכאן אנשים חדשים , שלא בדיוק מבינים את כללי המשחק, חבר'ה ששואלים שאלות שנשאלנו כבר אלפי פעמים וסתם נג'סים. אז נכון שזה נורא מעצבן לענות על שאלה שענית עליה כ"כ הרבה עד שאתה זוכר כבר את התשובה בע"פ, וזה ממש לא לעניין שמישהו בא פעם ראשונה לפורום וישר מתקיף בלי לדעת שום דבר עלינו. הנטיה הראשונית שלנו היא לתקוף. כמה שיותר חזק, כמה שיותר שנון. שידע, החוצפן, מאיפה משתין הדג. אבל מה זה עושה לנו? מה זה עושה לאווירה פה? לא יותר חכם להתעלם מנג'סים, להכין תשובות לשאלות צפויות מראש, ולענות בלקוניות ובנימוס גם לחוצפנים הכי גדולים? זה לא הופך אותנו לחזקים פחות, להיפך. נראה , שלעיתים ,הרצון הזה להיות כמה שיותר שנונים, בא על חשבון האנושיות. יעני, מי שכתב את ההודעה השנונה יצא "גבר", חכם ומגניב. אבל האם היה באמת נבון לכתוב את זה? יבואו המתחכמים ויאמרו "פורום הוא רק פורום! זה מקום וירטואלי, אז מה אכפת לי לנבל את הפה ולהתייחס באנטיפתיוית לכולם, זו זכותי!" והוא יהיה צודק. אבל תסכימו איתי שמאחורי כל ניק עומד בן אדם, גם אם אנחנו לא מכירים אותו וזה לא אומר שבגלל שהוא אנונימי ולא חלק מה"חבר'ה" ,זה נותן לנו זכות להייחס אליו ברשעות. המקום הזה הוא גם בית, וצריך לשמור עליו ככזה. את החשבון נפש הזה אני עושה קודם כל לעצמי. ממכם אני רק מבקשת לחשוב על זה.

../images/Emo45.gif

אני דורש להעביר את השרשורפלצת שכאן מתחת אל מעבר לדף הראשון די אני רוצה לחזור לפורום מלא ההודעות אוף
לסנופקין (תתחבר לאיסיקיו)

amit hakapit

New member
../images/Emo45.gif

גם אני בעד... המריבות האלה ממש עושות רע לפורום ואומרת את זה מישהי שמרגישה חצי מחוץ למעגל או הקליקה שנוצרה פה בפורום.. כאילו, כולם פה אחלה, ואני נכנסת לפורום הזה כבר שלושה חודשים... וחבל לי לראות את הפורום הזה הולך קיבינימט. גם אני בעד להעיף את השרשורפלצת רחוק רחוק בתוך הארכיון... ושנדע ימים יפים יותר
|4u) לכולם...

אני בעד...

הרי אנחנו כל כך אוהבים אחד את השני.. ד"א-למי שלא שם לב,השעה היא 10 וחמישה,מה שאומר שאני ישנתי 10 שעות,כי הלכתי לישון ב-12 וזה אומר גם שלא הלכתי לבית ספר כי: 1.אני חולה 2.יש לי יום עבודה,וזה היום הראשון-אז הברזתי... 3.תראו איפה אני מבזבזת את זמני היקר-כי יש לי מבחן בתנ"ך עוד כמה זמן(כן,עוד אחד...) זה רק מראה כמה שאני אוהבת אתכם,ואני בטוחה שכולם מגישים כמוני! יום טוב פורום שוכן שלום...למה אין בפ אייקון של פיס?!?!??

heaven is here

New member
../images/Emo45.gif

וסליחה פורום יקר שלי שלא כתבתי הרבה (למרות שלא ראיתי ששמתם
כל כך) פשוט אני לא אוהבת ריבים והיה לי מצב רוח רע על כל ויכוח שהיה פה.

Ez sLeeP

New member
אני דווקא שמתי לב המון..

וגם כללתי אותך בסיכום מהות הפורום שלי.

למעלה