אני גמורה פשוט מחוקה

keren1

New member
אני גמורה פשוט מחוקה

אתמול היה האפטר השבוע לרגל הסדנא. ואני פשוט עדיין בהיי. רמת הסוכרים בדם היא בגובהה חדש. אוף. איזה נחיתה קשה. מקווה שכולם בסדר ומתאוששים אצלנו הכיוון הוא כזה. אז בוקר טוב ויום טוב.

ענתינה

New member
בוקר טוב!../images/Emo24.gif

גם אני עיפההההההה! הבנים שלי החליטו לעשות לי בדיקת נוכחות כמעט כל שעה בלילה ,אני כבר די אובדת עיצות! (מישהו זוכר את השם של ספר השינה?). מצטערת שלא יצא לי להכנס לצט אתמול הייתי פשוט גמורה מעיפות .יש תקציר ? מישהו יודע מה עם המפגש שלנו? שיהיה לכולם יום נפלא (ולילה עוד יותר) נשיקות ענת

בוקר טוב קרן וענתי וכל מי שיצטרף עו

בהמשך היום אני נורא מתגעגעת להיות כאן על בסיס יומי קבוע ונורא קשה לי עם הניתוק המאולץ בבוקר אתן/ם כל כך חסרות לי ואני לא מספיקה להתעדכן לשתף ולהשתתך אז אני אנסה קצת תודה ענקית לכולם על הברכות - היה יום מאושר מאוד יום הולדת יום מקסים שרית אוהבת

keren1

New member
בוקר טוב שריתי

האמת שהייתי אתמול בת"א והיה לי חלון של זמן פנוי למשך שעה אך בגלל שאתמול נפל היום ההולדת לא רציתי להפריע ביום המיוחד שלכם..
נ.ב. חוץ מזה שאין לי את הטלפון שלך

טל של 4

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

שריתוש, גם לנו קשה שאת לא פה בבוקר
קרן, כולי קנאה בסדנאות שלך (אני קוראת עליהן עדכונים בפורום השכן
וממש מזילה ריר...חחח) יום נעים לכולם!!!

keren1

New member
ככה מציצים....

ועוד בלי להגיד שלום. שכנים נחמדים יש שם.

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!

קרן, הסדנאות שלך נשמעות ממש כיף חיים! אוף, מתי יהיה לי את הכוחות להזיז את התחת הגדול שלי וללכת גם?! שריתוש, אז איך חגגתם את היום המאושר? עשיתם משהו מיוחד? הילדים הבינו שמדובר בחגיגה בזכותם?

nonana

New member
בוקר טוב לכולן

יום נפלא בחוץ וזה הזמן לצאת ולטייל איתם. תרגישו טוב.

טל 3

New member
אומנם צהרים אבל שיהיה רק

טוב לכולם. כל כך עסוקה שאין לי זמן פנאי למחשב בכלל. מצטערת.

למעלה