רשום על התחנה...אני גלשתי באינטרנט
לא זוכר איפה ומצאתי הדבר הכי מדהים שראיתי בחיי ואני חייב לפרסם אותו כאן מה רואים בתמונה ורשום וזה צולם משנת 1893 (תמונה בת 111 שנה)
אני יודערשום על התחנה...
זו תחנת יפו הסמוכה לנווה צדק, התחנה קיימת במצב עגום, אבל המבנה קיים ומאוד מרשים גם היום, אם תעשה חיפוש בארכיון הפורום, תראה כמה תמונות וגלויות שהועלו בעבר בפורום.
ומגדל שלום היום נראה ממש נוראאני יודע
אף נסיתי ללכת לשם ביפו אך התאכזבתי שזה בשליטה צבאית המבנה הזה משנות המאה ה-19 אבל מאוד חבל שלא משפצים אותו הצורת מבנה הזה הוא יפה ומזכיר כמו גימנסייה הרצליה וגם דומה לחאן בירושלים אני מאוד אוהב צורת מבנים ישנים אז היום אני מנסה להבין איך זה ששומרים את התחנה ישנה ביפו ואת הגמינסיה מיהרו להרוס חבל מאוד היה יפה מאוד יכלו לבנות מגדל שלום כמה מטרים מגימנסה
נכון אני מסכים איתך במאה אחוזומגדל שלום היום נראה ממש נורא
כמו בעזובה, הריסת הגמנסיה - בכיה לדורותואני רצינית.![]()
חומר למחשבהנכון אני מסכים איתך במאה אחוז
כיום מגדל שלום היא סתם עמוד בטון שעומד באמצע רחוב הרצל וממש לא מתאים לעבירה הסטורית של רחוב הרצל אם היה גימנסייה יכל לתרום קצת לתיירות של חובבי הסטורייה כיום כל בו שלום נהפך למגדל דירות . ואני פוחד שיורדיו את תמונות הסטוריה שיש בלובי של מגדל שלום אבל המקום שומם ,בלי פארק ללא מזנון אז היה שוקק בזכות מאירלנד ומצפה ומוזיאון שעווה רק היום נזכרו לשמר מבנים הסטוריים
והיום תראו מה מפריע ומה יוצא דופןחומר למחשבה
תראו אווירה יפה כל בהבתים נמכוים ויפים ברחוב הרצל
מהוהיום תראו מה מפריע ומה יוצא דופן
הלך אווירה הסרטורית בגלל איזהעמוד בטון כיום עוד בתים גבוהים נבנים אני שם לב שתל אביב מתקשה לשמור על הסטורייה ולא חושבת מה יקרה בעוד 100 שנה
חהחהחהמהזה רח' הרצל![]()
![]()
![]()
![]()
זה נראה כמו מתוך עליבבא וארבעים השודדים, התמונה הזו מקסימה, אבל ממש לא תאמן. מאיזו שנה זה אתה יודעאגב זה בסדר יש שם גמלים ולתקופה ההיא זה בהחלט חת"צ, לא![]()
![]()
![]()
מהזה רח' הרצל![]()
![]()
![]()
![]()
זה נראה כמו מתוך עליבבא וארבעים השודדים, התמונה הזו מקסימה, אבל ממש לא תאמן. מאיזו שנה זה אתה יודעאגב זה בסדר יש שם גמלים ולתקופה ההיא זה בהחלט חת"צ, לא![]()
![]()
![]()
טורונטו או לא טורונטו זאת השאלה?!?!אני גלשתי באינטרנט
לא זוכר איפה ומצאתי הדבר הכי מדהים שראיתי בחיי ואני חייב לפרסם אותו כאן מה רואים בתמונה ורשום וזה צולם משנת 1893 (תמונה בת 111 שנה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.