אני גאה ממש

אני גאה ממש

להיות זו שפתחה את השיחה המאוד סוערת של קיבוץ ויתרונותיו... אבל האמת קצת איבדתי את האנשים בתוך השיחה הזאת.. אז אני פותחת הודעה חדשה, לא רק לקיבוצניקים... וכדי להכיר אותכן אני שואלת שאלה שכולן יוכלו לענות עליה. ראיתי אתמול שמישהי עשתה את זה אז אני גם רוצה! טוב שאלה...מה אני אשאל... אמממממ טוב אני אלך על מה שמעסיק אותי ברוב הזמן... מתנצלת מראש אם זה כבר נשאל. מה תחום המוסיקה האהוב עליכן? (כתיבה, שירה, נגינה-במה אתן מנגנות?)

moree

New member
אכן,זה היה אחד הדברים המשעשעים יותר

התקבלת. ‏ מוזיקה?הכל. חוץ מטראנס ומזרחי. כותבת בכל הסגנונות,מפרסמת דברים שבא לי לפרסם.

התקבלתי?

וואו, אני רוצה להודות להוריי שהביאוני עד הלום...בלה בלה בלה חח מה את כותבת? שירה? פרסמי פה משהו? אני גם יכולה לפרסם אם תרצי...

moree

New member
מה שמרגיש לך בנח

יש קישורון בחתימה,הרוב נכתב על הילדים שבכיתה שלי,אז לא יודעת כמה תתחברי.

אף אחת לא מתייחסת לשאלה שלי?

moree

New member
אני בגדר אף אחת?

הגילאים פה נעים בין 16ל24,אז רובנו בלימודים או צבא(או מקום שירות)בשעות כאלה.

טוב אני אתייחס.

ממ... מוסיקה - רוק ישראלי\ כבד\ רך\ כאלה מה אני שומעת? ערן צור, רונה קינן, עברי לידר, silverchair, guano apes, skunk annansie, jeff buckley, rufus wainwright, sean lennon, מממ לא עולים לי כרגע עוד דברים לא זוכרת ואני מנגנת על גיטרה.

DeathlessOne

New member
כתיבה.

באנגלית. מוסיקה: רוק אלטרנטיבי, פולק (בעיקר מסקנדינביה), מוסיקה קלאסית, מוסיקת ימי ביניים, מטאל (גות', בלאק, ת'ראש, פאוור, דת' מלודי, פרוגרסיב דת', ויקינג, פולק ובעיקר - דום), אלקטרו-גות', EMB, דארק אלקטרו, אינדסטריאל, אינדסטריאל-פולק, דארקוייב, רוק גרמני ולאחרונה קצת פיוז'ן.

הממ...

כתיבה [יש לי נראה לי כבר 14 בלוגים. סתם, אבל יש ברוך השם.] גם שירה [לא מתיימרת להיות טובה בזה, אבל אני ממש אוהבת את זה] ונגינה [גיטרה, וקצת קלידים] ולא בא לי להתחיל לחפור על כל מה שאני שומעת.

ממממ

אני לא בנאדם מוכשר יותר מידי בעניין מוזיקה.. או כתיבה. יש לי בלוג. אבל אני כותבת בו פעם ב... ניגנתי על: אורגנית, אורגן, פסנתר, מנדולינה, גיטרה, חליל, חליל צד - ואין לי מושג איך מנגנים על שום דבר כיום.. גם תוים מעולם לא ידעתי...... (כתבתי לעצמי מעל כל תו ותו: "דו, רה, מי" וכד'..) אבל.... אני מצלמת. וזה בהחלט מספק ועושה לי טוב!

למעלה