אני גאה להיות חלק בעם הזה!

eli3320

New member
אני גאה להיות חלק בעם הזה!

היום החלטנו אני וחברים להסתובב במלונות של ירושלים ולחלק ממתקים לילדים שפונו מבתיהם ולעזור למשפחות כמה שאפשר. אני נדהמתי מכמות העזרה שהייתה שם. מאות אנשים עם ממתקים, אוכל, חיתולים, עיתונים, בגדים ועוד הרבה דברים, שבאו עם מכוניות עמוסות דברים כדי לתת להם! הרבה עמותות היו שם- וחשוב להדגיש שהרבה חילוניים, זה מאד מחמם את הלב לראות את כל האהבה הזאת. היו שם דוכנים שלמים של בגדים שנתרמו מונחים שם על שולחנות וכל אחד יכול לקחת, היה הרבה בגדי שבת, בגדי ילדים, למבוגרים ולכולם! היה מודעה שבית המלון יביא החל מיום ראשון גננות ומטפלות שיטפלו בילדים ויעבירו את זמנם. מה שמאד ריגש אותי היה לראות חיילים שפינו בגוש קטיף ויצאו לסוף שבוע לבית מגיעים למלון ומדברים עם המתנחלים ומספרים להם עד כמה הם אוהבים אותם וכמה זה היה קשה להם! הרבה חיבוקים היו שם ואמירות של "אנחנו אוהבים אתכם, אתם אחים שלנו". זה מאד מחזק אותי לראות את הדברים האלה, ואני מקווה שכולנו נצא מחוזקים מהתקופה הקשה הזאת, ולא נשכח שכולנו אחים! שבת שלום לכולכם!

kadmony

New member
למה לעזור למי שלא...

עזר לעצמו למה לתת יד למי שביקשו ממנו והושיטו לו יד רק דחף שרף והרס ומי יודע אם זאת לא אותה ההצגה כמו שהם עשו עם הילדים שלהם ואיפה כל אותם משפחות של הפורעים שגרמו להם להראות ככה הם בטוח אחרי מקלחת בדרך לבית הכנסת וכמו שאומר המשפט מי שטרח בערב שבת אוכל בשבת!!!

eli3320

New member
עצוב לי ישש אנשים כמוך..

הרי הממשלה ידעה שרובם לא יפנו אליהם כי הם אנשים מאמינים, שהאמינו בכל ליבם שזה לא יקרה. הממשלה גם יודעת כמה תושבים יש שם וכמה צריכים פיתרון! זה לא הגיוני שלאנשים לא יהיה מה לעשות, שאין להם מושג מה הם עושים אחרי ה-10 ימים בבית מלון, שאין להם מושג לאיפה לשלוח את הילדים שלהם! אנשים שעוברים 4 בתי מלון עד שיש בית מלון שמוכן לקבל אותם! זה בושה למדינה! והתגובות לזה באות גם מהשמאל, הרי זה דבר קשה ואיום להתנתק מהבית שלך וחובת המדינה לדאוג לאזרחים שלה! ושאני הייתי שם היום ראיתי הרבה חילונים ושמאלניים שהיו שם ועזרו למשפחות ברגעים הקשים האלה, אל תשכחו שכולנו אחים ואין לנו ארץ אחרת!

אלי כל הכבוד!!!!

אין לי מילים לומר את גודל ההערכה שלי כלפיכם,אני גם חילונית ואני הולכת להתחיל לעזור להם,יישר כוח על המאמץ!!!

itaym02

New member
מה אתה אומר? "הראינו להם" ועכשיו

נדרוך עליהם, כדי לוודא שהקרע בעם ימשיך להפתח ולא יסגר? לטובת מי אתה בכלל? אם הקרע יעמיק - כולנו נסבול - אתה לא קולט? די - ניתקנו אותם וגם ננתק אחרים מהשטחים - לא צריך גם לעשות וידוי הריגה אחר כך.

תרנגול וחתול היו משייטים בסירה

בלב ים סוער. היו מתגרים זה בזה והים סוער והולך. היו אורבים זה לזה בלילות והגלים גבוהים והולכים. היו מתקוטטים זה עם זה והסירה תועה ונסחפת. היו מלבינים זה פני חברו של זה והכרישים סובבים סביב סביב. יום אחד נחת נחליאלי על חרטום הסירה ואמר להם: חייכם שאם לא תתפייסו ולא תמצאו שפה משותפת, סירתכם יורדת שאולה. אמר ופרח לו.

bilbi17

New member
כל הכבוד!

אני חילונית בעד ההתנתקות, זה לא מונע ממני להבין את הקושי הגדול והנוראי לעזוב את הבית שלך (אם כי אני לא מסכימה עם המיעוט של הצעירים שזרק חומר גירוי על חיילים, אבל אני מבינה שזה ממש המיעוט). אני כל הזמן אומרתי שאני בעד ההתנתקות אבל נגד הדרך שבה היא בוצעה! הרבה אנשים ללא פיתרון, שאין להם מושג איפה לשלוח את ילדיהם בעוד 10 ימים. ככה מדינה לא צריכה להתנהל. אני גאה בכל האנשים שעוזרים להם בימים קשים אלה. וקוראת לכולם לבוא לעזור להם ולחמם להם את הלב, הם זקוקים לזה בימים קשים אלה. אסור לתת לקרע בעם לקרות, אנו חייבים להמשיך לחיות ביחד. חזקו ואמצו!

למעלה