אני בת 40 ולא מצליחה להיכנס להריון

מיכל 212

New member
אני בת 40 ולא מצליחה להיכנס להריון

שלום אני חדשה פה ויש לי כמה שאלות. אני מנסה כבר יותר משנתיים להכנס להריון. בצעירותי נקלטתי ממש מהר ויש לי שלושה ילדים. כשהקטן שלי כבר בן 9. עכשיו החלטנו להביא עוד ילד לעולם, אבל לא הולך. למישהו יש עצה איך ומה לבדוק למה לא הולך, מבלי לעשות בדיקת דם לפוריות. כי אני ממש שונאת בדיקות דם. הרופא ביקש ממני לעשות בדיקת דם ביום השלישי וה- 19 של המחזור, אבל אני תמיד מפספסת את היום. בכל אופן, אני אשמח לשמוע רעיונות, מה לעשות. תודה על תשובתכם.

כנסי לפרום לקראת היריון, קראי שם

את המאמר של הכנת הגוף להיריון. אם יהיו לך שאלות, אנחנו תמיד כאן.

טלאפ

New member
אין בעד הרופאים...

השיטה היחידה שאני מכירה ועבדה אצלי זה מעקב ביוץ, פשוט לבצע אולטרסאונד לראות את התפתחות הזקיקים שמהן מתפחות ביציות, בכל אופן, למרות שאת שונאת בדיקות דם יש לכך משמעות רבה ואני ממליצה כן לעקוב אחר ההורמונים בצורה חודשית, אצלי זה עבד.

אני לא מדברת מניסיון אישי

אבל שני דברים יכולים לעזור על פי מה שנראה לי מידע שאספתי עד היום מאחרות. האחד- ערכה לבדיקת ביוץ ביתית, יקרה אבל עד כמה שהבנתי מהימנה מאד, שוה לנסות. שנית, אולי כדאי להיעזר בדיקור או רפלקסולוגיה. נדמה לי שהמטרה של בדיקת הדם היא לבדוק אם אתבכלל מבייצת ואם לא אז לנסות לעזור לך לבייץ בעזרת הורמונים, אבל אני מניחה שאפשר גם בדרכים יותר עתיקות להגיע לאותן תוצאות.

nurilu

New member
גם אני מאד ממליצה על פורום "לקראת"

בכל מקרה אם את מנסה כבר שנתיים, נראה לי שאין מנוס מבדיקות קצת יותר מקיפות כמו בדיקות דם ואולטראסאונד. ורצוי לשלוח גם את בן הזוג להבדק. יש פה מספיק מקרים שהפעם הראשונה (או הפעמים) הצליחה בלי בעיה ואחכ התחילו קשיים מכל מיני סיבות.

cookie1

New member
קודם כל שיהיה ../images/Emo50.gif

גיל 40, עם כל היופי שבו הוא כבר גיל שמבחינת הטבע אינו גיל הפוריות. יחד עם זאת נשים לא מעטות מצליחות להכנס להריון באופן טבעי גם בגיל זה. ראיתי וקראתי בתכניות שונות כי הסיכוי להכנס להריון בגיל כזה הוא ממש ממש לא גבוה. לאמא שלי לקח שנה להכנס להריון בגיל 39, כאשר לפני זה היו לה 5 הריונות שנקלטו בשניה בערך. אני ממליצה לך לפנות לרופא הנשים ולהתייעץ איתו. גם אם הכל אצלכם תקין
עדיין הסיכוי להצלחה לא גבוה מפאת הגיל. יתכן ותדרש התערבות הורמונלית כלשהי.

תעשי את הבדיקות שהוא שלח אותך.

הרופא שלך אמר לך לעשות בדיוק את הדבר הנכון - בדיקת דם לרמות הורמונים בימים ה-3 וה-19. הבדיקות האלה יתנו לרופא תמונה על מצב המערכת שלך, אם יש סיבה ספציפית שאת לא מצליחה להכנס להריון. זה הדבר הכי בסיסי שעושים במצב כזה. אז אם זה מספיק חשוב לך תמצאי זמן לעשות את הבדיקות האלה. בהצלחה!

מיכל 212

New member
שוב בת 40 ולא נכנסת להריון.

ראשית תודה על כל התשובות. שנית אם אפשר לקבל את הכתובת של לקראת הריון. שנית אם יש לכם תרופות סבתא לבדיקת ביוצ או העשרת ביוצ אני אשמח לשמוע. כי אני ממש אבל ממש מפחדת מבדיקות דם. אני ממש אבל ממש קשה לי. אני יקנה את הערכת ביוץ. ניסיתי למדוד חום והתייאשתי. האמת שאני ממש מתעצלת. אולי כי אני לא ממש רוצה. אבל בעלי ממש רוצה. ואני ממש אתאמץ בשבילו. אבל אם אני מפספת את היום השלישי של המחזור. כי זה יוצא ביום שישי או שבת. אז מה עושים? תודה לכל הבנות

הנה הקישור

ובפורום יש מאמר על שיטת השמ"פ שחוץ מחום השחר נותנת עוד כמה טיפים על איך לזהות את הביוץ (עליי זה עבד מצוין). אם היום השלישי של המחזור יוצא לך שישי או שבת אז תלכי יום אחרי זה, זה עדיין עדיף מכלום וזה לא ישפיע מי יודע מה על התוצאות של הבדיקות. כנ"ל לגבי היום ה-19. תלכי יום אחרי, זה בסדר גמור.

gigish

New member
הי מיכל! ../images/Emo140.gif

צירפתי לך קישור לפורום הנפלא "לקראת הריון", שם נמצאות התשובות לשאלותייך. תוכלי למצוא שם מאמרים על שיטות לאיתור הביוץ ושלל טיפים נוספים + מקבץ מרשים של מומחיות

cookie1

New member
יקירתי - יכול להיות שזה שאת לא ממש

רוצה הופך את כל העניין לבעייתי. ידוע כי גוף ונפש קשורים אחד בשני וזה מה שמעכב את כניסתך להריון. הכל מקרה תחליטו מה הכי טוב בשבילכם

למעלה