אני בשוק של החיים שלי מהמחירים בארץ

אני בשוק של החיים שלי מהמחירים בארץ

הסתובבתי בקניון איילון ואותו שעון שיש לי על היד שעלה לי 100 דולר של גס עולה פה 1000 ומשהו שקל הנעלי UGG שלי שקניתי ב 120 דולר עולים פה 1500 שקל מה נסגר עם המדינה הזו? למה הכול כל כך פאקינג יקר אוףףףףףףףףףףף. עבדתי בעמילות מכס ואני יודעת על היבו וההוצאות אבל רבאק אנשים עושים עלינו מליונים!!!

foggy night

New member
וזה חדש?

אני משתמשת במייק אפ שעולה 165 ש"ח. התחזית הכי אופטימית היא 1+1 שזה יוצא 82.5 ש"ח ליחידה. הביאו לי אותו פעם אחת מארה"ב ב- 11$ (כ- 40 ש"ח) ובפעם השניה, כשביקשתי לאחותי, זה כבר היה 2 ב- 14$... לפי שער הדולר של היום - המחיר הכי נמוך בארה"ב הוא פחות מ- 30 שקל. בארץ - 165 ש"ח... מעצבן, מרגיז, מרתיח. אבל מה אני יכולה לעשות? נשאר לי בקבוק אחד וכשהוא ייגמר אני אשלם את מיטב כספי...

זה ממש מצחיק לגבי המיק אפ

רבלון, לוראל כל החברות האלו של המשביר והסופר פארם מוכרם את זה באמריקה רק בסופרים WALMART WALGREENS אם תלכי למייסיס רק שם יהיה לך לנקום וקליניק וכאלה הארץ שלנו בדיחה ראיתי קרם לפנים של גרנייר שקניתי ב 5 דלר ב 122 שקל בארץ

יש בהחלט הגזמה ../images/Emo4.gif

ההגזמה היא בכל התחומים אפילו פאזל 1000 חלקים נמכר במחיר מופקע של 160 ש"ח מברשת שיער טבעי ב-180 ש"ח וכן הלאה... ככה זה שיש מי שמוכן לשלם

למעלה