אני בשוק אני בהלם אני המומה...

magenta73

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומה...

השכן שלי מצלצל לי בדלת, אומר לי שאתמול שליח בא, להשאיר לי פרחים ולא הייתי בבית, אז הוא שם אצלו. מביא לי את זר... מהמם... לבן וסגול... שושן צחור, נוריות...איריסים... כל הפרחים שאני אוהבת... זר גדול ויפה ברמות. ופתק... פתק רק של המקום, של החנות... בלי שם... בלי משפט... בלי כלום...אין לי מושג ממי זה... משגע אותי... גשש בלש בפעולה... לא מצליח לפתור את התעלומה... ואני שואלת... אילו מחוות רומנטיות עשיתם. אם בסתר ואם בידיעה... אני אענה בהמשך...

Vdrums

New member
NICE

מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהקיץ בפתח מי בחמישה עשר ביוני בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לך מיני פרחים בזר קשור בסרט.

איזה כייף לחשוב שמישהו חושב ואכפת .

מחוותי היו. זר פרחים כגילה .ארוחת גורמה בטבע .צלילה ..צניחה .לכתוב שיר משותף.. בסתר נתתי את עצמי תחושת בטחון .שיכות. אהבה .וחיוך..

night mistress

New member
יאאאא../images/Emo99.gif

המחווה הכי מדהימה עבורי הייתה בגיל 16, התחלתי לצאת עם ידיד שלי.. ונסעתי לאיזה קורס ממד"א למשך שבועיים והיה בדיוק יום האהבה..והוא נסע שעה וחצי להביא לי ורד וללכת.. זה ריגש אותי.. עוד דבר נחמד..אני אוהבת נורא חרציות,היה איזה שבוע שנסעתי לביתו של האקס שלי..אני נכנסת לחדר, ובאמצע החדר יש זר ענק של חרציות שאח שלו קטף תמורת 10 שקלים
ועוד חוויה-חבר טוב שלח לי זר פרחים לאחר שהפסיד ברמי..

למעלה