אני בקניון מלחה, ויש מבצע בסלקום רק היום

motti261

New member
אני בקניון מלחה, ויש מבצע בסלקום רק היום

ראיתי בחנות של דינמיקה. 59 שקל לחודש למשך שנה.
לא ביררתי פרטים כי זה לא ממש רלוונטי בשבילי ובטח גם יש מגבלות מפה ועד להודעה חדשה.
אבל שתדעו, למי שמעוניין.

backbencher

New member
אני שב ומזהיר את כולם.

המהפכה תגווע, אלא אם כן גולן טלקום תתפתח להיות שוות גודל לברונים השודדים.
אי אפשר לשרוד, תוך השקעות גדולות לצורך חדירה לשוק רווי ותחרותי, מבלי לגדול

לא הייתי חוזר אל הברונים השודדים גם אילו התחייבו ל- 59 ש"ח חודשיים לשנתיים-שלוש...

Gabay8

New member

backbencher

New member
נו, אתה רואה ?!

מדי פעם נשמעים כאן קולות זועמים הקובלים על שמבצעי גולן טלקום אינם כוללים לקוחות ותיקים, ומאיימים בנטישה.
זה בדיוק מה שעושה כעת סלקום, וחבר מרעיה

מבצעי הצטרפות של גולן טלקום, שאינם ישימים לגבי (כלקוח ותיק) - לעולם אינם צובטים את ליבי, שכן אני מביט אל מטרה רחוקה - התבססות גולן טלקום כך שתהיה רסן קבוע בפיהם של הברונים השודדים.
הרווח שלי כבר הופק.
הוצאות הסלולאר שלי נחתכו בלמעלה מ- 60% ברגע שנטשתי את אורנג', אל גולן טלקום...

sharon515

New member
ליומיים בלבד

עוד לא עברו להם הטריקים.

הלוואי לא ישארו לקוחות עוד יומיים

אלyדדד

New member
לא מסכים איתך

לדעתי המערכה זה כבר עניין מוגמר שקיים פה

אם נותנים לי מחיר טוב אין סיבה שלא אלך למקום אחר, בשביל זה קיים המושג תחרות

BobboVilla

New member
כמו שהייתה תחרות בין סלקום, אורנג' ופלאפון

במשך שנים?

BobboVilla

New member
עד שלא יהיו למפעילות החדשות מיליון קווים

כל אחת (כ-10% מכלל הקווים בארץ) עתידן לחלוטין לא מובטח. הן גם צריכות נפח פעילות מספיק גדול כדי שיוכלו לפרוס רשת עצמאית בכל הארץ, וזו השקעה שתוחזר רק אחרי מספר שנים (נדמה לי שקראתי פעם שצריך 3-4 שנים של פעילות, אבל לא זוכר איפה).

backbencher

New member
זו ראיה לטווח קצר, והיא עשויה להזיק בטווח

הארוך

שלוש שנים של מלחמה עיקשת באורנג', במהלכה "השתלמתי" בטלפוניית SIP VoIP, הביאו לכך שאני מחוסן מפני שובם של הברונים השודדים, במידה שהמהפכה תגווע.
לעולם לא אשלם יותר מאשר כמה שברי סנט מעל דמי סיום שיחה.
אולם אתה תיפגע, אם המהפכה תגווע

אומדנים מעודכנים טוענים כי הודות למהפכה, נותרו בידי הציבור בשנה שחלפה מאז מאי 2012, כחמישה מליארד שקלים (האומדן הקודם היה גס, והעריך את הסכום ב- 3.7 מליארד בלבד), אשר אחרת היו נחלבים ממנו על ידי הטייקונים...

eladts

New member
מה יעזור לך VoIP אם המהפכה תגווע?

הרי אם זה היה תלוי באפ"ס, גלישה היתה עולה 12 ש"ח למגה (ככה זה בסלקום בלי חבילה). היית מחפש רשת Wi-Fi פתוחה כל פעם?

backbencher

New member
במצב בו שיחות ו- DATA סלולאריים יקרים ביותר,

תתרחש תופעה פשוטה - כולם יהיו ב- standby מבלי ליזום שום שימוש סלולארי שאינו הכרחי לחלוטין, ויזום השיחות, אשר היו מתבצעות מן הסלולאר בלא היסוס ובלא מחשבה שניה - יוסט לטלפוניה קווית (ההנחה שלי היא שדמי סיום שיחה ימשיכו להיות בשליטת הרגולטור)

זה לא משהו שמפעילי סלולאר היו רוצים שיקרה

במקום מליארדי דקות שיחה חודשיות, השוק היה מתכווץ למליונים, בתקבול של שבע אג' לדקה בלבד למפעילים

זהו בדיוק המצב בהאיטי.
לכולם סלולאר בכיס, אך איש אינו יוזם שיחה שאינה הכרחית לחלוטין, אלא מצוי בהאזנה בלבד

וכן, הייתי מבצע את השיחות היזומות האלקטיביות שלי (שאינן שיחות חירום) רק כאשר הייתי מצוי בתחום כיסוי WiFi

בהחלט אפשר להתנהל ביעילות.
האמן לי, 90% מתעבורת הסלולאר היא פיטפוטים שטותיים.
ומי שאינו יכול לדחות סיפוקים - יסבול, וישלם על כך...

pengel

New member
אני משלם בגאווה 99 ש"ח כל חודש לגולן

למרות שאני יכול לשלם פחות ולהתנייד כל חצי שנה למישהו אחר.
מגיע להם !!!
רמי לוי היה לפניהם והמחירים לא ירדו משמעותית. הם ירדו אך ורק בגלל גולן ואם כדי לעודד את זה אני צריך "לממן" כמה שקלים כל חודש אני מאוד גאה לעשות את זה. גולן הרוויחו את זה ביושר להבדיל מכל מיני גנבים שנכנסים לנו לכיס כל הזמן.

אנא, אני מבקש ממכם, תסתכלו על התמונה הגדולה ואל תמכרו את העקרונות שלכם בשביל 40 ש"ח לחודש.

sharon515

New member

גם אני גאה לשלם לגולן 99 ש"ח ללא הגבלה למרות שאני יודע שאני יכול להוזיל

על המפעילות הוירטואליות אני לא בונה, צינור אספקת החמצן שלהם מוזן מהאפ"ס ובכל רגע יכול הצינור הזה יכול להיסגר.

על הוט אני לא בונה - בדיוק כמו האפ"ס אם לא יותר גרועים.

רק גולן טלקום

בזכות גולן אימא שלי משלמת 50 ש"ח ללא הגבלה (יום הולדת) אחרי שבפלאפון חלבו אותה כהוגן, על חבילה של 100 דקות היא שילמה 50 ש"ח + חריגה של 0.50 אג' לדקה. פשוט פחדה לדבר בסלולרי.

היום בגולן אימא שלי לא עושה חשבון וטוחנת את הקו.

BobboVilla

New member
אני עושה השוואה רק בין החבילה של 99 ש"ח

לחבילה של 9.99 ש"ח עם חריגות. בינתיים אני לא יוצא יותר מדי פראייר (אם הייתי בחבילת 9.99 ש"ח מאז שניידתי אז הייתי משלם על 15 חודשים 5.05 ש"ח פחות
).

YosMan1

New member
אני בשבוע שעבר הוספתי 9 קווים חדשים לגולן

בפרויקט חדש שאני מעורב בו.
הייתה התלבטות קלה עם 012 בגלל התנאים שקצת יותר התאימו אבל מהר מאד התאפסתי והזמנתי את כל הקווים מגולן.

sharon515

New member
גם עם 0 לא מתחבר לאפ"ס

מי שמתחבר לעושקים האלה ש 15 שנה מיררו לנו את החיים הוא איך נגיד "פראייר"

סיפור

קרוב משפחה שלי קיבל פעם חשבון של 4000 ש"ח בסלקום. למה אתם שואלים. כי הבת שלו ראתה שעשועון טריוויה שבו מכניסים את המספר טלפון ואחרי זה החברה רשאית לגבות על כל הודעה כמה כסף שהיא רוצה.

למה : כי האפ"ס ברוב חוצפתו לא חסם את הדבר הזה כברירת מחדל.

בגולן טלקום - כל שרותי התוכן חסומים כברירת מחדל, אם אתה רוצה תפתח.

בגולן - כל השינויים נעשים באתר השרות העצמי ללא התערבות "נציג שרות ומכירה
" למה במשך 15 שנים האפ"ס לא הציע לנו שקיפות כזאת, למה להעסיק מאות נציגי שרות ולא להקים אתר שרות עצמי שבו הלקוח לבצע את כל השינויים שהוא רוצה לבצע.

מי שמחבר לאפ"ס (אורנג + פלאפון + סחקום) + לוירטואליות (שלוחה של האפ"ס במלחמה נגד גולן טלקום) הוא פראייר + מזוכיסט שאוהב חוזים מבלבלים + חשבוניות לא ברורות עם הפתעות וטריקים מבית היוצר של האפ"ס

תודעה צרכנית - רק גולן טלקום

ושכחתי את הוט מובייל - לא להתחבר גם היא החברה היחידה במשק - עובדת בדיוק בשיטה של האפ"ס

BobboVilla

New member
ספציפית לגבי התוכנית הזו

יכול להיות שגם בגולן זה היה מצליח להם, כי הטריק שלהם זה מספר כביכול "בינלאומי", ואז גם אם אתה חסום לשיחות פרימיום, אתה עדיין פתוח לשיחות לחו"ל. אבל אוטוטו משרד התקשורת יסגור את הפירצה הזו, ויעצור את הנוכלות הזו (שלא לומר גניבה).

sharon515

New member
אתה מתבלבל עם משהו אחר

יש שעשועני טריוויה שבהם יש שאלה דבילית שכל טמבל ידע לענות עליה. אח"כ אתה צריך להכניס את הסלולרי שלך כדי לזכות בפרסים.

באותיות הקטנות נכתב " שהו שירות מתחדש בעלות 20 ש"ח לשבוע + 2 ש"ח להודעה"

יש גם את הטריקים של כל האסטרולוגיה + הקבלה + (יש ילדים בפורום) שבהם יש מספר כביכול בינלאומי ובתלס זאת שיחה מקומית. והעלות בערך 10 ש"ח לדקה

למעלה