אני במצוקה

אני במצוקה

שלום שמי.... לא משנה....אני מעדיף לשמור על זהות סודית. אני כל הזמן בוכה, אני בדכאונות לגביי הזהות המינית שלי. אני הומו אוליי דו, זה לא משנה. אני בוכה כל הזמן. למה ה' העניש אותי? למה לא יכולתי לצאת נורמאלי? אני לא יודע אם מישהו מכם הרגיש ככה בעבר, או אפילו עכשיו. כל הזמן קוראים לי "הומו" בשכבה, תמיד אני מושפל ומרגיש אפס ליד כולם, הבטחון שלי בקרשים. למה זה מגיע לי? מה עשיתי רע? לפני חצי שנה סיפרתי לידידה שלי שאני....שונה....לא טבעי. בא לי למות. אני מבקש מכם עזרה, אם מישהו הרגיש ככה בעבר או מרגיש עכשיו מה אפשר לעשות כדי לשפר את ההרגשה? אפשר לשלוח לי אימייל [email protected] נב- חג פסח שמח.

resputin

New member
נתחיל בכך שאין סיבה שתרגיש מושפל

או אפס ליד כולם. אם נולדת הומו - "שונה" נורמאטיבית - זה לא אומר שאתה פחות או פגום ליד אף אחד, לא רק שאיש לא יכול לומר לך ולגרום לך להרגיש ככה, אסור לך לחשוב את זה על עצמך! המפתח הוא השלמה עצמית, תהליך בכלל לא קצר אבל אחד שחייבים לעבור בשביל להתעורר כל בוקר שלמים עם עצמנו על כל "יתרונותינו וחסרונותינו" (למרות ששוב, נטייה מינית הלב"טית היא לא חסרון.). מהודעתך ניכר כי אתה קרוב לדת, אם לא נתקלת בפורום "דתיים גאים"(http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=1190 ) הייתי מציע שתבקר בו, שם תוכל להתקל בעוד כמה וכמה נערים ונערות העוסקים בנושאי הגאווה והשילוב עם הדת, כן כאן תמצא בית פתוח ואוזן קשבת לבעיות, מענות, שאלות וכל עזרה שנוכל לתת לך. חג שמח, ראס.

CelebritySkin

New member
תראה,

לשאול למה לא ממש יעזור לך, כי תשובות אתה לא תקבל. מה שכן, אתה יכול פשוט להשלים עם זה. להשלים עם זה כי אין מה לעשות. ואולי, ביום כלשהו, אתה אפילו תוכל לחבב את זה ואולי אפילו להיות גאה בזה. ברור לי ולך שזה תהליך לא קל. ווואלה, לא לאחד מאיתנו ולא לשניים קראו/קוראים "הומו" מידי פעם. השאלה היא איך אתה לוקח את זה. אז אוקיי, קוראים לך הומו, מה אתה עושה עם זה? אתה לא מגיב, משפיל ראש ומתרחק או שאתה משיב בהערה דומה או שאתה מתעלם ולוקח את זה בקלות? יש הרבה אפשרויות, לכל דבר. ותמיד קל יותר להתבוסס ביגונך מאשר לנסות לשנות את המצב העגום הזה בכל צורה שהיא. עם הגישה הזאת של "אלוהים העניש אותי" אתה לא תגיע רחוק. אני בטוח שאם תחפש אתה תמצא בזה גם צדדים חיוביים. ואפילו אם לא, זה לא כל-כך שלילי כמו שזה נראה לך. זה לא מגיע לך ולא עשית שום רע, אבל זה פשוט ככה. לי נשמע כאילו ייעוץ פסיכולוגי לא יזיק כאן בכלל.

תראה...

גם אני תהיתי לגבי הדברים הללו בדיוק כמוך וגם אני הייתי בדכאונות בגלל זה, אני בטוח גם שרוב ההומואים תוהים על ההיותם כאלה. אבל העובדה היא שאתה כזה ואין צורך להלחם בזה, אתה צריך להשלים עם עצמך ולא להתייסר בגלל זה. אני יודע שזה קשה מאוד אבל תנסה לקבל את עצמך. אם אתה צריך תמיכה כולנו פה בשבילך.

Saint Marko

New member
יש לי שאלה אליך....

בוא תגיד לי מה רע בלהמשך לבנים? מה הדבר שכל כך שונה בזה? הלא טבעי בזה? מה הבעייה בלאהוב?- זה אסור לאהוב ולהרגיש תשובה למה שאתה רוצה?! זה רע?! זה אל טבעי?! אם אתה חושב ככה אז זה חמור מאוד, אתה שולל מבני האדם את הזכות לאהוב את מה שהם רוצים על אף שהם לא פוגעים באף אחד.. תתחיל מיזה. וזה שהילדים בשיכבה שלך קוראים לך הומו- אז לי קוראים מכיתה ו'.... מה דעתך על זה!?

jimmy16

New member
טבעי,כל עוד זה בגדר התלבטות...

טוב תקשיב! קודם כל לדעתי כל בנאדם בעולם עובר תקופות שבהן הוא תוהה לעצמו...שואל שאלות...מברר...בוכה... צוחק בלי סיבה,צועק,מתרגש,מתבטא בכל צורה כלשהי... אולי אתה הומו,והוא יתום,והיא שמנה,והוא חלש,והיא נכה,והם פחדנים ,ואלה טמבלים,וההם משוגעים, וזאת זונה,וזה נרקומן,וההוא... ככה זה בעולם...אף אחד לא מושלם...גם לא אני ולא אתה ולא אף אחד... לכן בגלל שכולנו לא מושלמים אז בעצם אף אחד הוא לא "מעליך" או יותר טוב ממך,אלא אתה זה שמרגיש נחות,מרגיש מתחת לאחרים,לא הם מעליך! לפני שאני ממשיך,אני רוצה רק להגיד לך שלעולם!!! אבל לעולם אל תרשה לעצמך להגיע לרמה כזאת של ייאוש עד כדי שתפגע בעצמך,לעולם!!! כשאתה מרגיש שאתה פשוט לא יכול תעשה משהו שמשמח אותך,או תדבר עם מישהו,תמיד יהיה מי שיקשיב לך! ותדע לבחור באנשים,אם אתה מדבר עם מישהו ומרגיש שהוא רוצה לפגוע,עזוב אותו... בכל מקרה נחזור לעניין,תאמין לי שאני בגיל יותר צעיר הייתי כמוך,היו קוראים לי "שמן" כי אכן הייתי שמן,אבל בגיל 14 הבנתי שבעצם זה לא הם,זה אני,אז לקחתי את כרטיס קופ"ח שלי והלכתי לדיאטן ומאז עד היום אני עדיין ממשיך בדיאטה מוצלחת וכיום אני מלא בטחון עצמי וכל כך שמח עם מה שאני,וכל האנשים שהציקו לו היום הם החברים הכי טובים שלי, כי היום אני מסתכל לכולם בעיניים, יש לי נוכחות,אני קיים!! גם אלה שקוראים לי "הומו",מספיק רק להרים את הראש ולהסתכל להם בעיניים בלי להגיד אף מילה והם שותקים!!! ולא חוזרים לעשות את זה שוב!! אבל אה חייב לקבל את ההרגשה הפנימית הזאת ,את הברק הזה בעיניים שמשתיק את כולם! כדי לעשות את זה אתה חייב לאהוב את עצמך ורק אותך,קודם אתה אח"כ כולם יאלצו לאהוב אותך והם יאהבו אוך,תאמין לי,אני הייתי שם,אבל היום אני כל כך מאושר שיש לי כל כך הרבה חברים שמקבלים אותי כפי שאני,ואפילו בשלב מסוים חלק מהם מגנים עלי אם מישהו מציק לי,והם אפילו שואלים על שלומו של החבר שלי,הכל עניין של מה אתה מרגיש בפנים ומה אתה משדר כלפי חוץ,תשמח!!! לא שווה להתעצב,מותר להיות עצוב לפעמים ומותר לבכות,זה הרי ברור... אבל בוכים ומנגבים את הדמעות ויוצאים החוצה חזקים וחייכניים וזוהרים מתמיד! אני מקווה שלא הייתי מעיק מדי עם התגובה הארוכה,אבל מקווה שאכן תרגיש בעצמך את הדבר שאני מדבר עליו,את הברק הזה,הנוכחות הזאת והשלמות הזאת עם מי שאתה,זה מרגיש נפלא.

morgold

New member
אני אישית נהניתי לקרוא את התגובה

שלך ג'ימי..נשמע שאתה חכם ומדבר מניסיון רב ואני כל כך מבינה אותך כי איפשהו גם אני הייתי שם,במקום הזה שאתה היית בו בגיל 14 וזה מה שהכי כואב בחיים..אבל צריך להתמודד ולא ליפול,לא לוותר... אני שמחה שיש אנשים כמוך בעולם!! אנשים כמוך רק מועילים ועוזרים לעומת אחרים שחושבים על התחת של עצמם ועושים דברים שמזיקים לכולם.

jimmy16

New member
תודה רבה מור...

אני שמח שאני מוצא עוד ועוד אנשים שמזדהים עם דברים שאני עברתי וחוויתי. הייתי מאוד שמח להראות לך את החיוך שיש לי על הפנים אחרי קריאת התגובה שלך. (לא אשים סמיילי,כי זה ממש לא נחשב,אין כמו חיוך אנושי מהלב).

גם אני נהנתי לקרוא את התגובה שלך..

תגובה ישרה וכנה שבאה מתוך נסיון אמיתי... כל הכבוד !!

James Hammerton

New member
אל תחשוב על זה בצורה הזאת

אלוהים לא מעניש אותך בזה שאתה הומו. מאותה סיבה אנחנו יכולים לשאול למה אלוהים העניש אותנו ועשה אותנו יהודים, עם כ"כ הרבה צרות, דאגות, בעיות וסבל בכל מיני שלבים בהיסטוריה שלנו. זה מי שאנחנו, ואין מה לעשות. לא צריך להסתכל על זה בתור עונש. זה שיש אנשים בשכבה שמנסים לפגוע בך בגלל זה - או שתתעלם מהם, או שתראה שזה לא מפריע לך. כן אתה הומו, אז מה? אתה בן אדם בדיוק כמוהם, ובהתנהגות אולי אפילו יותר. איך ידידה שלך קיבלה את זה? יש אנשים אחרים בבי"ס שמקבלים ותומכים בך כמו שאתה?

תראה...

יש כאלה חושבים שאני דתי או משהו, אני לא, אפילו להפך. הבעייה שאני פוחד מהעתיד. תראה, אני כל החיים שלי עשיתי ביביסיטרים על ילדים ואני כ"כ אוהב ילדים ואני פוחד שלא יהיו לי, שלא יהיה מי שימשיך את הדור שלי. ההורים הדפוקים שלי עשו רק שניים- אותי ואת אחותי. ואין מי שימשיך את העתיד ואני פוחד וחושש מזה. אני אגיד לך, יום אחד אני ואבא שלי היינו באוטו ואישהו היגיע הנושא על זה שאני אגדל, ועל חתונה וילדים, ואני פשוט בכיתי כמו איזה ילדה בת חמש, אני כ"כ בכיתי. אני זוכר את המשפט הזה שהוא אמר לי: "אני מה-זה אפנק את הילדים שלך, אני אהיה סבא מגניב..." ואבא שלי, הוא כ"כ טוב, רק מנסה לעזור, ומה אם יום אחד אצטרך לספר לו? איך הוא יגיב? ההורים שלי יריבו ויאשימו אחד את השני והמשפחה תתפרק. אני לא יודע מה לעשות, כבר עכשיו אני בוכה ויש לי דמעות. בשכבה כל הזמן שואלים אותי אם אני הומו ואני תמיד אומר: "מה פתאום, נראה לך!!!". אוליי אני נראה טוב, ילד חכם ותלמיד טוב אבל בתוך תוכי אני עצוב ובוכה כל הזמן. אני לא יודע מה לעשות כבר, כמה זמן אני יכול להחזיק מעמד??? אני יום אחד יפגע בי וזהו, עדיף ככה. איך שלא יהיה, סורי שזיינתי לכם את המוח, אתם אנשים מדהימים והלוואי והייתי בטוח בעצמי ככה כמו שאתם בעצמיכם.

jimmy16

New member
אם זה עניין של להמשיך את הדור שלך..

תראה, אם זה אתה דואג בגלל זה וזה גורם לך להרגיש רע, האמת שגם אני תמיד רציתי ילדים משלי,אבל אחרי מחזבות רבות פשוט הגעתי למסקנה שבינתיים אני אדחה את זה,ואזרום בחיים שלי כרגיל,אחיה ,אנסה כמה חוויות הומואיות, ואם אני אמצא שעדיף לי דווקא לבחור באופציה של להתחתן עם אישה אוהבת שתקבל אותי כפי שאני (ויש כאלה) ולהביא ילדים לעולם ממנה ולחיות איתה את שאר חיי אז אני גם אשקול את זה... העניין הוא פשוט של בחירה,אני פעם האמנתי שאפשר להנות מכל העולמות,אבל האמת בעניינים מסוימים זה לא עובד, אז בינתיים תאזור בטחון עצמי תהיה שמח,תסתכל במראה ותחייך,תגיד לעצמך שהכל בסדר,וכשיגיע הזמן המתאים אתה תוכל לעשות את הבחירות שלך,בינתיים עדיין מוקדם להיכנס לדכאונות בגלל זה,זה לא מסובך כפי שזה נדמה... ממש לא! תאמין לי... זה רק לבחור!! ברור שהבחירה לא קלה,אבל בעוד כמה שנים אתה תדע יותר על עצמך,תגלה יותר דברים על החיים ההומואיים והחיים הסטרייטים ואז תוכל לבחור יותר בקלות היכן תרצה ללכת... ואגב,אם אתה פוגע בעצמך זה יותר גרוע אפילו יותר,כי אז באמת תתפרק משפחתך וההורים שלך באמת יאשימו זה את זה! אל תעשה שטות כזאת,זה לא שווה את זה! יש המווון שמחה בחיים,פשוט צריך לבחור לראות אותה... אם בוחרים תמיד לראות את הרע אז נתקעים! תזרום,תחייה,תשמח,אם אין לך חברים אז תמצא כאלה,וכמובן קודם כל תהיה חבר של עצמך,אם בא לך גם אתה יכול לשלוח לי מסר אני אשמח לפטפט איתך קצת בפרטי... ושיהיה לך רק טוב. ג'ימי.

אין לי נושא

אני ממש לא מבין במחשבים, אז, אם אתה עדיין ער, אני באיסיקיו כתבתי את המספר למטה אך אני אכתוב שוב. 168805386 אני מחכה.

James Hammerton

New member
ככל שעובר הזמן

יש יותר ויותר הורים הומוסקסואלים ולסביות לילדים. יש עבורם אפילו פורום בתפוז. כך שאתה לא צריך לוותר על ילדים אפילו שאתה הומו. אני גם לא חושב שההורים שלך יריבו והמשפחה תתפרק. אולי אפילו תופתע, אולי הם יקבלו את זה נהדר. וגם אם לא - זה לא אומר שהמשפחה תתפרק, יש כאלה שאולי לא מקבלים את זה טוב, אבל הם משלימים עם המצב בסופו של דבר. למה לעשות ספקולציות ולחשוב על הגרוע מכל?

James Hammerton

New member
לא, אתה לא ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שיום יבוא בבוקר, תסתכל ותבין עד כמה טוב להיות מי שאתה

אם מישהו מעדיף..

לדבר באיסיקיו או אימייל אני אשמח, אני מרגיש נורא גלוי, למרות שהפרטים שלי מומצאים לגמרי... אימייל- [email protected] איסיקיו- 168805386 נב- עדיף יותר אימייל.....

היי איש../images/Emo13.gif

אני שמחה שפנית לפורום...זה יותר קל כשמשתפים מישהו, אפילו דרך פורומים... *זאת לא אשמתך שאתה נמשך לבנים* דבר ראשון, אין משהו רע בלהימשך לבנים, אתה בטח כבר יודע שאתה עדיין יכול לגור עם בן זוג ולאמץ ילדים, ככה שאתה יכול להקים משפחה...וזה טבעי ונורמלי, ולפי כמה מחקרים כנראה עובר בתורשה והסיבות הן גנטיות.. אין שום דבר רע בך, אתה לא גרמת לנטייה שלך, לא הבאת את זה על עצמך,זה לא עונש, זה לא בא בגלל משהו רע שעשית...לא מגיע לך לסבול מהומופוביה. לא מגיע לך להיות מופלה...אתה לא פחות טוב מאנשים אחרים, גם מאלה שבשיכבה שלך.. סתם היה לי חשוב להבהיר את זה. כדי לשפר את ההרגשה..זה מאוד עוזר אם יש מישהו תומך שיעזור לך להבין את כל מה שכתבתי קודם.

למעלה