אני במצב הכי לא נעים בעולם!!!!

pain is MY love

New member
חברה שלי אמרה לי

להסתכל ברישיון הנהיגה... אולי אני אנסה גם את זה..

pain is MY love

New member
גאוני!

אבל בעייתי.... קודם כל אני צריכה שחברה שלי תהייה איתי 24 שעות ביממה כדי לענות מתי שהוא יתקשר.... ודבר שני גם אם חברה שלי תשאל "מי זה" זה יעיד על זה שהוא לא רשום לי בזיכרון..

pain is MY love

New member
אני במצב הכי לא נעים בעולם!!!!

היי אנשים... זאת עדיין m.n למי שלא מזהה... ובשעת לילה כל כך מאוחרת אני חייבת לשתף אתכם בבעיה שממש ממש מציקה לי אולי זה יישמע לכם מצחיק אבל בחיי שזה רציני!!! יום שבת מילצרתי כרגיל במסעדה ונכנסה חבורה של אופנוענים... ישר קלטתי שבא לי על אחד מהם... יישרתי אליו מבט... הוא החזיר לי מבט עם העיניים הכחולות והמדהימות שלו...חיוך קטן פה מילה וחצי שם ובקיצור הוא הציע לעשות לי איזה סיבוב על האופנוע שלו בהזדמנות... אני באמצע העבודה לא יכולה ממש לעצור לשיחת נפש עם אחד הלקוחות כי הבוס שלי יקרע אותי לגזרים... אז רק לחצנו ידיים, השארתי לו את הטלפון שלי ולמחרת כבר הוא התקשר והתגלה כבחור מאוד נחמד! היום יצאנו... מה אני אגיד לכם?... היה מעולה! קווסאקי GPZ חמש מאות סמ"קבפול גז זה משהו קטלני!!! נסענו לים ישבנו על כמה בירות וכמה סיגריות ניהלנו שיחה מרתקת היה ממש סבבה רק שיש בעיה אחת קטנה... אני לא זוכרת את השם שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חבר'ה זה לא מצחיק!!! הוא אמר לי אותו רק פעם אחת כשהכרנו והייתי לחוצה בעבודה וזה ברח לי מהראש!!! בפעם הראשונה שהוא התקשר ולא זיהיתי אותו אז הוא אמר שהוא הבחור שהציע לי סיבוב באופנוע... ואחר כך שהוא התקשר עוד איזה 3 פעמים כבר היה לי את הטלפון שלו רשום בזיכרון תחת השם "האופנוען" ואני לא יודעת את השם האמיתי שלו!!!!!! חחחחחחחח זה פשוט סרט רע!! שנה ניסיתי לסחוט אותו שיגלה לי את השם של האופנוע שלו... עכשיו אני יודעת את השם של האופנוע שלו רק שאני לא יודעת איך קוראים לו!!!
מה קיבינימאט אני עושה במצב כזה?!?!? חוץ מלצחוק הרבה כי זה כבר עשיתי....

עלו במוחי שני רעיונות..

אחד מהם, כשהוא יתקשר שוב, אני בטוחה שהוא לא יציג את עצמו ב"אופנוען", אלא יגיד את שמו. אם לא- נדפקת
סתם. אבלללללל בכ"א.. רעיון שני
תתקשרי את, ותשאלי לאן הגעת, והוא יגיד ת'שם :| ואז תגידי שלא זיהית את הקול והיית בטוחה שזה מישהו אחר :| יצירתית או מה? סתם משועממת אני :| בהצלחה

pain is MY love

New member
גם אם הוא יתקשר

הוא לקוח בחשבון שהטלפון שלו כבר נמצא בזיכרון שלי ולא תחת השם "אופנוען" ככה שזה ממילא יעליב אותו אם עדיין לא הכנסתי אותו לזיכרון... ולמה שאני אתקשר אליו ואשאל לאן הגעתי?! הוא יחשוב שבכלל התחלקתי על השכל חחחחחח גם ככה עשיתי לעצמי מספיק פאדיחות עם כל הצרחות שהבאתי בסיבובים על האופנוע אני לא רוצה עוד מצבים כאלה!!!

יש מיליון תירוצים..

אה!!!!!! את יכולה לעשות עוד משו :| חיחיחי חשבתי על זה הרגע
תגידיייייי לחברה שלך שתתקשר אליו.. ותגיד כזה "שלום אפשר את.. אבי" נניח.. ואאאם הוא יגיד לו שזה הוא :| חחחחח אז תדעי מה השם שלו וזה יהיה צירוף מקרים מפחיד
אווווו שאם הוא יגיד שזה לא הוא, אז שתשאל לאן היא הגיעה. אה!! חחחחחחחחח ואם זאת תהיה את הוא יזהה ת'קול לא? חוצמזה :| אם הוא יתקשר ותשאלי מי זה את יכולה להגיד שהיה לך חסוי ולא ידעת מי זה :| ואאם את תתקשרי ותשאלייי לאן הגעת אז תגידי לו אח"כ שזה בגלל שלא היית בטוחה שזה הקול שלו :|

pain is MY love

New member
חחחח יפה....

אחלה תירוצים כל הקטע של הטעות במספר ולא זיהיתי את הקול.. אולי אני אשתמש במשהו כזה..

אה!!!!!!!!

הוכחה שאני מלכההההה
הנההה תאמייייייי תראייייייי הנה!!!!!!!
חחח שמחה שיכולתיייי לעזור
בהצלחה

לאאאאאא לא לא לאאאאאא לא לאאאאאא לא

יאאא כותרת ארוכההההה :]]]] לא! אני יותר מלכה! כי הרעיונוווווות שלי עזרווווווווו לה
!!!!!

מי ישמע...

כולה שכחת שם פאדיחות קצת אבל חפיף פעם הבאה שאתם מדברים תגידי ששכחת ובלה בלה בלה. באמת שטויות. ויש את שני הרעיונים המעולז'ים(?) של לירונע...יותר מומלץ חח.. אבל עדיין..באמתש לא ביג דיל. כבר חשבתי תספרי איזה משוווו מרתק שקרה

pain is MY love

New member
לא נעים לי!!

אחרי שיחות טלפון ודייט שארך חצי לילה אני לא אגיד לו פתאום שאני לא יודעת את השם שלו!!!!

Fairy Dust

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה יופי...החיים שלך מרתקים מיום ליום, כנראה אני צריכה לבקר יותר בפורום כדי לראות מה עוללת הפעם?!?! וואלה, הפעם התעלת על עצמך, פעם ראשונה שאני קוראת את ההודעה שלך ואני מתה מצחוק ולא מבכי...:) נו יא מכוערת תשאלי אותו מה שמו..תגידי נמחק לך מהזיכרון בפלא, אז תעשי "אז המספר הוא:..והשם הוא:...אם הוא חכם הוא ישלים אותך כדי לא לייבש לכאורה...
הוא נהג בזהירות לפחות, אני אוהרוג אותך אם לא?!

BlackSheep

New member
תתני לחברה שלך לענות פעם הבאה

והיא תשאל אותו כי היא לא מכירה אותו

למעלה