אני במיון .לא רוצה זרוז.מה לעשות ?!

שקד ד

New member
אני במיון .לא רוצה זרוז.מה לעשות ?!

ףףףףףף

הגעתי בגלל שבבית מדדתי לחצי דם ונבהלתי 150/100.במיון זה היה 135/86.המוניטור לא היה ממש ריאקטיבי .יש צירים כל עשר דקות אבל הכל סגור ומסוגר ...איך יכול להיות צירים כאלו בלי פתיחה ?!לקחו בדיקות דם וישקלו אם להתחיל זירוז .אני לא רוצה .... זו לידה רביעית ואני בשבוע 39.את הקודמים ילדתי בשבוע 38 בלי זירוז ובלי כלום ....

Ferbers

New member
ברור שאפשר..

אם הכל בסדר, מרגישה תנועות עובר, ל"ד תקין, מוניטור לא מראה מצוקה עוברית, את בהחלט יכולה לוותר על הזרוז ולתת לזמן לעשות את שלו, שבוע 39 זה עוד לא זמן לזירוזים אם אין אינדיקציה רפואית..

שרון972

New member
ברור שאפשר אם הכל תקין ואין חס וחלילה בעיה

אז תדרשי שלא יתנו לך זירוז אלא אם כן המצב הוא שונה..
בהצלחה.

רוצים לזרז בגלל הלח"ד?

יש לך חלבון הגיעו התוצאות של בדיקת הדם?
תראי, בכנות אם הכל תקין ואצלם לחץ הדם היה בנורמה והוא לבד לא סיבה ליילד, הייתי הולכת הביתה. ממשיכה לבדוק כל הזמן וכו'.
אגב, אם זה דחוף מיד יזרזו. אם זה לא מקרה דחוף יתנו לחכות (אפילו ימים) עד שיתחילו בתהליך. אז אפשר לבקש שאת המעקב תמשיכי בבית. כל עוד כמובן המדדים תקינים.

שקד ד

New member
החליטו לאשפז

החליטו לאשפז .לאיסוף שתן ולהשגחה
אני בוכה ללא הפסקה .אני רוצה הביתה
לחצי דם תקינים ,כימיה תקינה ..
למה אני לא יכולה לעשות איסוף שתן בבית ?!
אמרו שיחליטו אם ליילד אחרי האיסוף שתן
אין לי כח .סליחה על הקיטורים !!!

לא להתבאס

המטרה היא לצאת עם ידיים מלאות, תינוק בריא ואמא בריאה, עכשיו לא נוח ולא כיף, אבל תארי לך כמה כיף יהיה לצאת משם עם פיצקי? תני לרפואה לעשות את שלה ולשמור על שניכם ואת בינתיים תנסי להישאר רגועה כי זה מה שהכי טוב לשניכם!

שיהיה המון בריאות ושתהיה לך לידה כיפית וקלה

שקד ד

New member
זה קשה ...

אני מנסה
אני רואה את הניק שלך ומקנאה .אין לי את זה עכשיו בכלל .אין בי אופטימיות .אני רוצה להיות בבית עם הילדים שלי. בשביל איסוף שתן הייתי צריכה להיות בבית
אבל אני יודעת ,הכל לטובה
הלוואי וישחררו אותי ביום שישי ושלא אצטרך להתקע פה סתם בשבת
תודה על התמיכה

מה שעוזר לי בד"כ זה לחשוב על התוצאה ולא על הדרך, אם החליטו להשאיר אותך זה מבאס אבל כנראה שיש סיבה, הכל בחיים שלנו קורה מסיבה והכי הרבה בזבזת לילה בבית חולים אבל הפיצקי שלך בבטן יהיה קצת יותר טוב ולחילופין היית עלולה להגיע הביתה ומשהו היה קורה חס וחלילה.

עם כמה שמבאס כרגע תשמרי עיניים על המטרה, תחשבי רק על ללכת הביתה עם תינוק או תינוקת על הידיים ולחיות חיים של כיף עם לילות ערות והרבה חיתולים וכל ההנאה שבריח המתוק שלהם.

תחשבי רק על התינוקי שלך ותשאבי משם את האופטימיות שלך

זה באמת קשה שתכניות ומיאות לא הולכות יד ביד.
מאחלת לך שהאיסוף יהיה תקין ושתהיי בידיים טובות כדי לאת בידיים מלאות בשעה טובה ובמזל טוב.
וכאן זה המקום ללקטר, אנחנו פורום תמיכה

ט ו ש ה

New member
איסוף שתן זה במאת מה שצריך לעשות עכשיו

זה, ולקחת לך בדיקות דם כדי לראות אם יש שינויים בתפקודי כבד (שגם יכולים להצביע על רעלת הריונית).
לא להתבאס - אם האיסוף תקין ובדיקות הדם תקינות - אז את תלכי הביתה (אם תרצי). ואם לא - וישנה בעיה - אז באמת כדאי לשקול זירוז, כי המטרה היא באמת להוציא אותך ואת התינוק בריאים ושלמים.
לנשום עמוק, זה אשפוז של לילה אחד בנתיים. בלי לחץ.

שקד ד

New member
היום אני סתם פה ....

שני לילות אשפוז מינימום .מן הסתם הם אומרים שישאירו גם לשבת .רק מחר בבוקר מתחילים איסוף.היום אני סתם פה אבל אתם צודקות אני אנסה להיות אופטימית
אגב הבדיקות יצאו תקינות

למעלה