אני בכלל לא מבינה

• פותח הנושא g.o
  • פורסם בתאריך

g.o

New member
אני בכלל לא מבינה

איך אבריל יכולה בכלל לרדת על בריטני ספרירס... לא שאני מתה עליה אבל אחרי הכל זה שאבריל כותבת את השירים בעצמה זה לא עושה אותה יותר הארד קור מברטיני. עצם העובדה שהבית שלה הוא כביכול אמ טי וי עושה אותה בדיוק כמו שאר הפופ ששם.

4667

New member
אממ...

האמת שאני גם לא יודע... נראה לי שהיא מחשיבה את עצמה יותר אמיתית מבריטני... יענו, היא שרה או מתלבשת כמו שהיא באמת חייה.. ובריטני.. היא שרה מה שכותבים לה ולובשת מה שאומרים לה... אז נראה לי שזה ההבדל

ברודי

New member
ממש לא...

אווריל מעולם לא ממש צחקה עליה היא רק אמרה שהיא (אווריל) בחיים לא תלבש (בהופעה וכאלה) בגד שהיא לא תוכל ללבוש לביה"ס.. משמע שבריטני בOVER- עם הלבוש שלה... אבל היא לא ממש הסתלבטה (עדיין) על המוזיקה שלה... מה שגם עם כל ה- BABY BABY שלה, הירידות לא יאחרו לבוא...

4667

New member
את בטוחה שהיא אמרה שהיא...

לא לובשת לבצפר... כי לפי מה שהבנתי היא לא סיימה תיכון... אני טועה ?

היא עדיין לא סיימה תיכון....

אבל לפי מה ששמעתי היא בשנה האחרונה שלה או לפני אחרונה (היא בת17), אבל אחרי התיכון היא בטח תתחיל להשקיע בקריירה שלה ובעצמה...

g.o

New member
אווריל יוצאת מתנשאת מאוד

מי ישמע איזה ליריקה עמוקה יש לה. אחרי הכל היא גם בעצם תוצר של איזה מפיק... וחיפשו נגנים זה לא שהיא הקימה להקה ועשתה הכל בזכות עצמה. ובקשר ללבוש. אני בטוחה שעכשיו שהיא כזאת מפורסמת לא נראה לי שהיא יוצאת לחפש את הבגדים בשבביל עצמה.

microbe15

New member
ראיתי בTRL

שאבריל אמרה שמה שהיא כביכול אמרה על בריטני הוא לא נכון והיא לא אמרה את זה

ברודי

New member
מה הקשר?

היא לא סיימה תיכון עדיין אבל זה לא קשור למה שאמרתי, התכוונתי שהיא אמרה פעם בקשר לבגדים של בריטני ספירס שהיא בחיים לא תסתובב עם בגדים שהיא לא תוכל ללבוש אותם גם לביה"ס... משמע היא בחיים לא תלבש בהופעה שלה את כל הבגדים המוזרים של בריטני. בנו? אגב לא נראה לי שהיא תלכלך על בריטני בין אם היא אומרת מה שבראש שלה או לא, כי עדיין.. אני בטוחה שהמליצו לה לא להגיד כלום על בריטני כדי שלא יפיצו שמועות של מלחמה בינהן סה"כ זה ממש מתבקש שיהיה בינהן רגשות שינאה או משהוא... הם התחילו באותו גיל ומצד שני הסיגנון כ"כ שונה שזה דורש לעשות מין טבלת השוואה....

4667

New member
איי קנואו../images/Emo22.gif

הבנתי מה שאמרת ואני גם מסכים, פשוט לא זכרתי אם היא באמת לא סיימה תיכון או שכן...

PunkGirl

New member
זה לא ממש חדש

יש המון זמרים שיורדים על בריטני.. טו אין לי ממש מה להגיד בעניין... גם אני שונאת את בריטני :/..

למעלה