אני בחופשה עד מחר..מה שלומכם?

ניר נגר

New member
אני בחופשה עד מחר..מה שלומכם?

היי אנשים, המילואים שלי הולכים ומסתיימים ( 24 שעות ביממה נראות פתאום כל כך ארוכות :) מה אגיד ומה אספר..שאנחנו טוחנים 8 - 8? שהתנאים שלנו לא תנאים? ישנים במכולות! שהטבח שלנו לא היגייני, מבשל רק עם תחתונים ומגרבץ תוך כדי? שבכל 24 הימים שאנחנו שם אנחנו יוצאים רק 4 ימים הבייתה, יציאות מטכליות שכרגיל..לוקחים אותנו כמובן מאליו... הקיצר, נפל פור המילואים האלה, נפלה החלטה השרות הזה...החלטה שדשתי בה הרבה...אני מתכוון לספר לכם עליה כשאחזור מהמילואים האלה. אל תצפו לבשורות טובות...

agnostic

New member
שמעתי שאתם טוחנים קשה שם...

התייצבות נמוכה, יציאות על הפנים, וגיזרה חמה... תחזיקו מעמד.

KKnDoIt

New member
גם אני מחכה לשמוע מה יש לך לומר.

אני לא קרבי, אבל יודע פחות או יותר על מה אתה מדבר (מנסיון אישי)

KKnDoIt

New member
ועוד משהו: קרא את השרשור הזה:

אני לא חושב שתסכים איתי, אבל בכל זאת.

ידידי הצעיר, שמח שאתה בחופש, גם...

...אני יצאתי. טוחן 8-8, כי אנחנו באותו הכיבשן ליד הגילגל התנ"כית. אני זוכר שבימים עברו, קווים כגון אלה הינו עושים 6-6 6-12, בערך... זה הצריך יותר כ"א בשטח...אבל מצד שני, ב 12 שעות טיילנו בגזרות, ותאמין לי, גם בעוג'ה הינו גולשים. לדעתי באמת עדיף 8-8, אתה יותר עובד אבל פחות זמן ויוצא הביתה מהר יותר. בכל אופן, החום מרתיח את הנוזל האפור שבראש, עמדות שמירה מבוטנות פולטות החום בלילה... מדבר ללוסטרה... הסופות כבדות, מזגן לא תקין...החום שורף את הפנים...לבדוק במחסום עם שכפ"ץ קרמי ב 50 מעלות צלסיוס ויותר(זה מה שנימדד ברכבים שלנו החונים בצל, יש הרי להם מד טמפ' בלוח המכוונים)... מי ששומר בהקפית של המחנה, מצוייד בקנקן מים של 2 ליטר עם קרח, שותים כמו גמלים... נ.ב. מתי אני שוב אתנדב לכבשן הזה?... בגיל כמעט 42 זה הרבה יותר קל... למה?...כי אתה מתנדב, הגישה שלך לא בכיינית וזה מעלה את המורל... הפכו אותי לסמל בפלוגה - אם הנוסע יכול - אתם גם יכולים... אלעק זקן השבט...אבל יש עוד כמוני, לא הרבה אבל יש... כל הכבוד לנו!!!...

צמרת1

New member
ניר - תחזיק מעמד.ואל תשתוק

לניר , אני מקווה שאתה מחזיק מעמד. אנא תעד כל מחדל , כל בזיון. צלם והקלט. דאג להביא את התעוד לכנסת ישראל . שתדע כל אם בישראל מי ה XXXXX שבידיים שלהם הופקרו ילדיה ..

KKnDoIt

New member
אני חושב שאת קצת מגזימה -->

אין פה איזו מגמה להתעלל בחיילי מילואים. יש פה פשוט זלזול מוחלט בהם, והדבר נובע מכך שהם תמיד שם, תמיד זמינים, לא חשוב איך מתייחסים אליהם ובאילו זכויות בסיסיות שלהם פוגעים. כל עוד התנועות שמטפלות בזה אומרות שחיילים המילואים ימשיכו להתייצב אין לזה סיכוי להשתנות. רק אם יווצר מחסור באנשי מילואים (לא חשוב איך), יהיה שיפור במצב. בסך הכול, הכללים במקרה הזה הם אותם כללים כמו באזרחות: אם משהו מוכן לעבוד בשבילך תמורת חמישה שקלים לשעה ולישון בתוך קרטון, את לא תשלמי לו חמישה וחצי ותתני לו מזרן (אלא אם כן את בנאדם עם מצפון. אבל לצבא אין מצפון, הוא מערכת בירוקרטית, לא בנאדם).

צמרת1

New member
עבדי כפיה בחינם-והקבע משתמט../images/Emo67.gif

בהחלט אין כאן מגמה. יש עבדי כפיה בחינם. הקבע מישתמט 5% בכלל משרתים . וכווווולם מרוצים. מסכים בהחלט לניתוח המצב + הערה להמחשה. חבורת גנבים שרה את ההימנון. רוב הקהל מתחמק מהמעמד המביך. 5% נשארים בדום , וחבורת הגנבים מכייסת אותם ללא בושה . נ.ב :אנא פנו אלי בלשון זכר. צמרת זה כינוי שניבחר כמזכרת לאות קריאה.

negev

New member
הוא צודק בכל מאת האחוזים!!!!

אם כל המטכ"ל היה יוצא לחודש תעסוקה ואימון בשנה , כמו כל מנהל אחר שמשמש מגד או מחט או מ"פ במילואים הכל היה נראה אחרת , כמובן שגן שרי ממשלת ישראל וחברי/ות כנסת גם . אז הם אולי היו מבינים את הניתוק מהשיגרה . אין סיבה שכל אנשי הקבע לא יצאו לחודש מילואים בשנה , הם הרי מקבלים משכורת ממשרד הבטחון , זה היה חוסך למדינת ישראל הרבה הרבה כסף למטרות טובות יותר גם בתוך תקציב הבטחון .

למעלה