אני בבית!!!

boringvered

New member
אני בבית!!!

ולמרות שהוא בבלאגן איום אין כמו בבית!!! אני עדיין מנסה לעכל שזהו, האשפוז נגמר... מעולם לא חשבתי שאני אמצא את עצמי מאושפזת. ראיתי בעיני רוחי הריון משעמם להחריד ולא ציפיתי להפתעה "מרנינה" כזאת. אני חייבת לציין לטובה את המחלקה של הריון בסיכון גבוה בתה"ש - צוות נחמד מאוד וגם היו לי שותפות נחמדות לחדר שלפחות עזרו מאוד בהעברת הזמן. הרגשתי בריאה מאוד בשביל מישהי שמשום מה לא רצו לשחרר וזה כל הזמן מה שמשלה בהריון... פשוט לא מרגישים שמשהו לא תקין. כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות. נשללו כל הסיבות למיעוט המים ולאחר ששלושה ימים ברציפות נשמר גובה של 10 ס"מ וכל הרופאים הבכירים הסכימו, הוחלט לשחרר אותי... ומעכשיו אני אבלה לפחות פעמיים בשבוע במוניטור ואולטרסאונד, אבל בכל זאת אני אשן לי בבית ואוכל לבוא לפה לבקר
המון המון תודה לדפנה שבאה להנעים את זמני וזכתה להכיר חצי משפחה - בהחלט מומלץ לתת לה את תואר מבקרת מאושפזים רשמית! ותודה לאמא של פילפילון על הביקור והיה ממש נחמד סוף כל סוף להכיר בפנים. ותודה לכל המתעניינות וכל הדואגות. אני עוד צריכה ללכת כמה וכמה דפים טובים אחורה ולהתעדכן ולראות מה קורה... לא ידעתי שבולי בתה"ש... ואם מישהו יכול לתת לי סיכום של החדשות אני ממש ממש אודה! והבעל שלי שמילא את מקומי .... אחחח... ואני שגעתי לו את השכל שיגיד לי מה כותבים ומה הוא כותב
תודה!!!! וטוב להיות באזרחות שוב! ורד

boringvered

New member
חדר 11 ../images/Emo13.gif

אח .... נשמע כאילו אנחנו מחליפות חוויות מהנופש

לפחות היה לך נוף../images/Emo8.gif

אני הייתי בצד של השיפוצים,וכל יום בשש (חוץ משבת) היו מתחילים דין ודברים בצעקות בערברית רומנית וערבית,ממש מגדל בבל.

boringvered

New member
אה את מתכוונת לקרשים

ולדיקטים של הבנאים?
אני הייתי בצד של הכיור שהיה די נוח
ורד

nubi

New member
איזה יופי! ../images/Emo140.gif

תרגישי טוב והרבה לנוח (כאילו שתעשי את זה. בטח כבר סידרת את הבית פעמיים).

mevav1

New member
ורדונה-ברוכה השבה הביתה-וטוב שכעת

הכל מצויין. תקחי את האשפוז בתור מעקב חיוני שעדיף כך מאשר לזלזל חלילה. אז שיותר לא תדעי מה זה בי"ח חוץ מבלידה ותשמרי על עצמך ותרגישי טוב, מירב.

איזה יופי! חסכת לי שיחת טלפון!

ככה מתעשרים במדינה! טוב לשמוע שאת בבית. באמת אין כמו בבית (ואם זה מעודד אותך, שלי לא בשיפוצים ו-ה-פ-ו-ך! נדמה לי שאם יבוא גנב הוא יראה את המצב, יחשוב שלכאן כבר פרצו וידלג לבית הבא... היה נחמד לבקר אותך (אבל לא יכולת לחכות ליום שני הבא? את מי אני אבקר אז?!) ואת נראית בהחלט מצויין, מבינה למה הרגשת קצת "מיותרת" שם. שמרי על מפלס המים ותהני מפגישות האולטרהסאונד עם הגברת. אמא של פילפילון

אילת25

New member
איזה יופי שאת כאן../images/Emo24.gif

אני שמחה מאוד לשמוע שהכל בסדר והמפלס עלה
וטוב שאת יכולה להיות בבית וכמובן כאן איתנו. אה.. ולא הספקתי להודות לך על הסבר לתפריט

עדי 4

New member
יופי שאת בבית

באמת כל הכבוד לבעלך שדאג לעדכן אותנו במהלך האישפוז שלך

דפנה מי

New member
שמחה שחזרת לאזרחות../images/Emo24.gif

אני כבר מרגישה כמו הדודות של החיילים
עוד אתמול כתבתי לבעלך שלפחות נכיוון שנשארת תוכלי לבקר את בולי - מסכן, הוא בטח שכח
מה מצב הצביעה בבית? זיהית בכלל את הדירה? מאחלת לך רק ביקורים בתה"ש-בלי שום אישפוזים נוספים

ילדונט

New member
יופי שחזרת ../images/Emo24.gif

באמת הרבה יותר טוב בבית, ולא משנה כמה הוא הפוך

fanushi

New member
ברוכה השבה אל כוחותינו ומהר מאוד

תתעדכני. תשמרי על עצמך ועל הקטנה ותשארי איתנו עד לשבוע 40. שמחים לשמוע שהכל תקין.

boringvered

New member
הי בנניות

תודה רבה לכולכן... לא רצתי לסדר את הבית כי היה לנו סייד ולכן היה בלאגן... אבל התנפלתי על האינטרנט... כזה מוזר לחשוב שכמעט 5 ימים הייתי רחוקה מכל זה. רציתי גם להגיד תודה למאיה ורוני - היה מפגשון קצרצר אבל היה נחמד לראות פנים מוכרות במיון. וואו... עדיין לא מעכלת בכלל. עכשיו יש לי שבוע רביצה בבית... ואני כדור מרץ... איכשהו אני אצטרך לשכנע את עצמי להוריד הילוך... תודה ו
ים שוב!! לכולם מורד

אמברון

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

התגעגענו... טוב לשמוע שהכל בסיידר. תשמרי על עצמך!

למעלה