אני באמת רוצה למות כבר!!!!!!!!!!!!

dgrwkl

New member
אני באמת רוצה למות כבר!!!!!!!!!!!!

נמאס לי מכל החרא שאני מרגיש בפנים...:(((((((((((((((((( ואולי אני אצטט משיר שאני כ``כ מזדהה איתו...:((( ``יש דברים שרציתי לאמר ואינם נענים לי המילים שבחרתי אינן הטובות מכולן... לא בכל הדרכים שרציתי ללכת ..הלכתי בדרכים שהלכתי טעיתי ודאי,לא פעם אחת ועצבות מהלה כל שמחה...כל שמחה ששמחתי כמו ביקשתי דבר דבר שאבד!!!! חלומות שחלמתי והם מקיצים לידי שיברהם בעיניי נשטפים מפניי בדימעה.. ולילות ייסורים לא ספורים.... שהטבעתי ביין כאובד בדרכי בדרכי הרעה. :(((((((((((((((((((((( באמת שאין לי כוח יותר.

shabi0

New member
מחזיק אצבעות

ברגעים קשים אלו.גם לי זה קורה,לעיתים קרובות מדאי,שהרצונות האובדניים עולים, מציפים,חונקים.אבל אז אני לוקח איזשהיא תרופה שאין לך אותה אני מניח,תרופה שאמורה להקל במקצת.אבל מה שאולי כדאי לעשות;לשמוע בינתיים קצת מוסיקה ולנסות להתנתק מהתחושות הקשות שגועות בך.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הרגשות

אלו באמת רגשות קשים... תחושת ייאוש וסוף דרך, אין כוח ואין מוצא... השיר מבטא את הכל... אבל אולי, אולי, זו תחושה, תחושה חולפת... אולי, אולי, תאזור כוח בכל זאת... בוא הישאר עמנו כאן בפורום, ספר לנו יותר, התחלק עמנו, שאב מאיתנו כוחות, ואולי -- תוכל לתת גם לאחרים...

למעלה