אני מזמין קרקרים רגילים ב-7.90 ₪ היחידה
אבל אם אני צריך גם לאישתי ללא נתרן, אז זה עולה 9.90 ₪
אבל רגע, משהו כאן לא מסתדר לי.
בלי נתרן זאת אומרת שהם מכינים את המוצר ללא מלח.
מה שאומר שהם אמורים לחסוך כסף על המלח שהם לא שמים בתוך הבצק.
אז למה בכל זאת זה עולה יקר יותר?
מה ההגיון פה?
אבל אם אני צריך גם לאישתי ללא נתרן, אז זה עולה 9.90 ₪
אבל רגע, משהו כאן לא מסתדר לי.
בלי נתרן זאת אומרת שהם מכינים את המוצר ללא מלח.
מה שאומר שהם אמורים לחסוך כסף על המלח שהם לא שמים בתוך הבצק.
אז למה בכל זאת זה עולה יקר יותר?
מה ההגיון פה?