אני באמצע הטראפלס

hanchuk

New member
אני באמצע הטראפלס ../images/Emo53.gif

ואני לא מבינה משהו. הם בפריזר. מתקשים. אבל, איך עושים מזה כדורים כשהעיסה קשה??? תודה
 

simad1

New member
לא להקשות את העיסה יותר מדי

רק עד שהיא מתייצבת לכדי יצירת כדורים בין כפות הידיים. טרם יצירת הכדור, רצוי לאבק באבקת קקאו את כפות הידיים- כך פחות יידבק.
 

hanchuk

New member
עשיתי כדורים ושאלה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

בזמן הכידרור זה די נמס לי בידיים עד כדי כך שהתייאשתי לעשות כדורים והצורה שיצא זה מה שהשארתי. ככה זה יימס לאנשים? או שאני צריכה לחלק ולא להשאיר על השולחן?
 

bali

New member
מנהל
לשמור את הטראפלס במקפיא עד ההגשה

ולהגיש ישר מהמקפיא ואז הם קשים. אם הם מתחילים להתרכך מדי, להחזיר למקפיא. אפשר גם לשים אותם במנז'טים קטנים.
 

MAGIG

New member
ובנוסף למה שכתבו סימה ו- BALI, יש לקרר את

התערובת מאוד (במקרר ולא פריזר) ובמשך כמה שעות עד להתייצבותה המוחלטת. בעזרת כפית שאינה מתעקמת לקחת כמות מסויימת ולכדרר, דווקא הכדור לא צריך לצאת כדור מושלם. שמם של הטרפלס ניתן להם על שום דימיונם לפטרית הטרפל / טרטופו (כמהין) שנראית כמו תפוח אדמה עגול אומנם אך עם כל מיני בליטות כאלה ואחרות ואם לא יצא כדור מושלם מה טוב (שלא כמו בכדורי שוקולד שעושים מעוגיות/ביסקויטים וכו'). את הכדורים שיצרת יש לגלגל מיד בתוך חומר שיצפה אותם (קקאו, אגוזים, קוקוס או מה שהתכוונת ורצית) ובמזג אויר כמו עכשיו להכניס לעטרות נייר, כפי שכתבה BALI. את כל הכבודה להכניס למקרר עד להגשה ממש (שוב, אני מדברים על קיץ חם ולח). מגי
 

chanit

New member
למה להקפיא ? 3 שעות במקרר וניתן לגלגל, כמובן

תלוי בהרכב עיסת הטראפל. לפני ואחרי הגילגול אני שומרת רק במקרר . (מתכון של דונה היי וגם בארכיב פה )
 
למעלה