ובנוסף למה שכתבו סימה ו- BALI, יש לקרר את
התערובת מאוד (במקרר ולא פריזר) ובמשך כמה שעות עד להתייצבותה המוחלטת. בעזרת כפית שאינה מתעקמת לקחת כמות מסויימת ולכדרר, דווקא הכדור לא צריך לצאת כדור מושלם. שמם של הטרפלס ניתן להם על שום דימיונם לפטרית הטרפל / טרטופו (כמהין) שנראית כמו תפוח אדמה עגול אומנם אך עם כל מיני בליטות כאלה ואחרות ואם לא יצא כדור מושלם מה טוב (שלא כמו בכדורי שוקולד שעושים מעוגיות/ביסקויטים וכו'). את הכדורים שיצרת יש לגלגל מיד בתוך חומר שיצפה אותם (קקאו, אגוזים, קוקוס או מה שהתכוונת ורצית) ובמזג אויר כמו עכשיו להכניס לעטרות נייר, כפי שכתבה BALI. את כל הכבודה להכניס למקרר עד להגשה ממש (שוב, אני מדברים על קיץ חם ולח). מגי