אני אשתגע :(

אני אשתגע :(

אני כללללללללל כךךךךךךךךךך אבל כללללללללל כךךךךךךךךךך רוצה אותהההההההההההההה והיה לי איתה משווווווווו כאילו פאקקקקקק, אני יזמתי ונישקתי אותה.. [טוב אחרי כמה שעות] ו.. ו.. ו.. זה היה כל כך יפה.. אבל משום מה, לא הרגשתי כלום :\ אני מוזרה? כאילו, אני אוהבת אותה.... נראה לי.. והיאאאאאאאאאאאאאאאא לא מרגישה כמוני.. [אהבה בת $@##@] אני מרגישה את זה אליה כבר.. 4 חודשים ככה? וחרא, היא לא יוצאת לי מהראש. חשבתי על לספר לה מה אני מרגישה.. אבל הטיפשה תתפוס תחת נראה לי.. ואני שונאת אנשים שתופסים תחת.. זה כל כך מעצבן וחשבתי גם למחוק אותה.. מהאיסי, מהזכרון בפון.. פשוט להעלם. ואני מסוגלת להעלם.. אבלללללללל.. זה יהיה קשה לעבור יום בלי לדבר איתה.. אני מכורההההה!!!!!!!!! אליה
אוף מה עושים? היא כ"כ.. מקסימה. וסורי על ההודעה החדשה.. אבל תבינו אני אשתגע
מווווווווורן.

אה עוד משו

היא לא רוצה קשר עם בנות בכלל.. ככה שלא שווה לי לספר לה שאני אוהבתה.. מה יצא לי מיזה?.... בע

פיסטוק6

New member
אז זב כבר משהו אחר

אם היא לא רוצה קרש עם בנות את צריכה לקבל את זה... למרות כל הקשיים... יהיה לך קשה בהתחלה-זה נכון... אבל אחר כך יהיה יותר טוב... תכירי מישהי חדשה...שכן מעוניינת ושיהיה לכם טוב ביחד... כרגע חבל שתעשי צעדים נוספים...כי את עלולה סתם להפגע... אז תתני לזמן לעשות את שלו...

קיבלתי את זה..

הבנתי שהיא לא רוצה קשר עם בנות.. ובכווח אני לא אכניס אותה לקשר.. ואני נפגעת מיזה שאני אוהבת אותה.. :\

tombi17

New member
לפי דעתי...

אין לך ברירה את חייבת להתעלם ממנה אבל באופן מוחלט! רק זה מה שיצליח להוציא אותה מהראש שלך... כמובן שאת זה עושים רק אם אין סיכוי (לפי מה שאמרת זה המצב..) זהו אני באמת מציעה לך להתנתק...

SarcaSeriouS

New member
אהבה בלתי אפשרית...

אוקי, את מתה עליה, משוגעת עליה, נמשכת אליה, רוצה אותה כאבא לילדים שלך...
אבל היא לא רוצה אותך...
. בעצם היא לא רוצה בכלל קשר מיני עם בנות. מה את יכולה לעשות? לעבור הלאה... אם בא לך תמחקי אותה מהאיי סי קיו, תמחקי אותה מזכרון הפלא שלך, תזרקי את התמונות שלה, או כל דבר אחר שיזכיר לך אותה. תתמודי עם זה בצורה שהכי נוחה לך. את תראי, שככל שיעבור הזמן, את תשכחי ממנה ובטח כבר תמצאי לעצמך מישהי אחרת לאהוב. אני מבין שלא קל להתגבר על אהבה של 4 חודשים אבל אין לך ברירה אחרת...בעצם כן, את יכולה למרר בבכי
ולהכנס לבאסה טוטאלית. תסכימי איתי שהאפשרות הראשונה יותר הגיונית ונכונה. בהצלחה!

piggy an

New member
אממ אני דווקא חושבת ש

שאת לא צריכה לנתק את הקשר איתה! שמעי אם טוב לךאיתה ואת נהנת בחברתה אני לא רואה סיבה למחוק אותה מהאיסי אממ למחוק טלפון והתעלם ממנה! אני בטוחה שעם הזמן את תקבלי את זה שזה בלתי אפשרי ותביני שככה זה ואין מה לעשות נגד זה! אבל זאת לא סיבה לנתק את הקשר מהסיבה שכבר כתבתי......

אבללל..

שאנחנו מדברות.. זה הכל חוזר אללללללללייייייייי כי כזה.. אני אוהבת אותך, לא אני יותר, ואז "הריב" הדבילי הזה ופאק :( אני מתכוווווווונת לזהההההההה חחחחח.. אוף. ושאנחנו ניפגשות.. והיא גרה רחוק ממני... ממש לא קרוב, ואנחנו נפגשות דיי הרבה.. הכל חוזר.. אוף.

piggy an

New member
עכשיו אני מבולבלת!

מקודם אמרת שהיא לא מרגישה ככה! ועכשיו את אומרת שכן! אממ לא הבנתי! :/

היא אמרה לי..

שהיא אוהבת אותי.. בתור חברה רגילה.. לא יותר חח.. איזה באסה זה והיא אמרה שפעם היא הרגישה אליי משו.. אבל זה עבר לה.. זה כל כך חרא.

אם אני אמחק אותה..

היא תחזור.. לא התחברתי 3 ימים והיא הגיעה לפלא.. וניסיתי להתעלם ממנה בפלא.. אבל היא דפקה הודעה כל כך יפה חחחחחח
.. וקשה למצוא בנות אחרות.. אני בארון.. רק 3 חברות יודעות עליי.. :\

piggy an

New member
איי לאן נעלמה ההודעה שכתבתי :/

בכל מקרה אמרתי שאני עדיין בדעתי! ואת צריכה ללכת לפי מה שלבך מכתיב לך! ובהצלחה בהחלטה מותק! =)

למעלה