אני אישית לא מאמין ברפלקסולוגיה

dudusapir

New member
אני אישית לא מאמין ברפלקסולוגיה

אתם בטח תהרגו אותי אבל לא מאמין ולא מתחבר. חוץ מזה לטפל בצורה זו זה נראה משעמם. עכשיו שאלה? אם ניתן לפתור בעיה מסוימת דרך עיסוי עמוק באותה הנקודה הצפציפית בכף הרגל, אז למה לא לעסות את כל כף הרגל ולפתור את כל הבעיות האפשריות? בכל אופן מטופלים ש"תפוסים" כל כך עד כדי כך שלא ניתן לגעת בהם, אני שולח אותם לרפלקסולוג. חלק מהמטופלים שבאים אליי וחוו רפלקסולוגיה טוענים שזה לא יותר מכיף, שהם נרדמו יופי, חלק טוענים שחבל על הכסף וזה שטויות וחלק אף טוענים שזה אמיתי ובאמת עזר להם! מה אתם אומרים?

חן M

New member
אתה קצת סותר את עצמך

מצד אחד אתה לא בעד רפלקסולוגיה ומצד שני אתה שולח מטופלים שתפוסים מאוד מאוד לטיפול רפלקסולוגי ? מותר לך לא להאמין בשיטה זו או אחרת אבל אם אתה לא מאמין בה אז לפחות תשלח את המטופלים שתפוסים עד כדי כך לטיפול כלשהו שאתה כן מאמין בו . בכל אופן לי באופן אישי אין שום דבר נגד רפלקסולוגיה ושמעתי לא מעט סיפורי הצלחה בעזרת טיפול זה.

uty76

New member
אחלה שיטה!

בדיוק בסעודת שבת אתמול בערב הכרתי מטפלת בכירה ברפלקסולוגיה שעושה טיפולים רפלקסולוגים בזמן טיפולי שיניים. הטיפול עוזר בהרגעה ובשיכוך הכאב. מומלץ לכל החרדתייים !

דיואקס1

New member
רפלקסולוגיה

רפלקסולוגיה היא שיטת טיפול עתיקה מאד שהיתה נהוגה בארצות ועמים גדולים ולא מעט חכמים ,,,מילייארד סינים לא טועים. כמו כן המצרים הפרעונים . טיפול רפלקסולוגי הניתן ע"י מטפל טוב שיודע היכן ללחוץ ולעבוד בכף הרגל ,,יכול להביא מזור להרבה מאד בעיות בגוף האדם . אני אישית כרפלקסולוג בכיר הצלחתי להביא הקלה ומזור ללא מעט אנשים ,,,ובמיוחד לעזור לנשים שנמצאו בטיפולי הפרייה להצליח להרות וללדת ילד . לא קרה לי שיצא ממני מטופל שקיבל טיפול רפלקסולוגי ולא היה נפעם מעוצמת הטיפול ומתוצאותיו . רפלקסולוגיה היא אחת משיטות הטיפול האלטרנטיביות המומלצות ע"י רופאים בקופות החולים .

למעלה