אני אולי רעה וקיצונית ומגעילה אבל..

lovelyAnonymus

New member
אני אולי רעה וקיצונית ומגעילה אבל..

כל כך בא לי שהמוסלמים יעשו לפחות פיגוע אחד בקנדה, כדי שיפתחו את העיניים הכל כך סגורות שלהם!!!!!! נכון, זה נשמע כל כך מגעיל מצידי לרצות שכזה דבר יקרה, אבל תקשיבו מה קרה... אני משחקת לי במשחק רשת,מצטרפת אל קבוצה מזדמנת של שחקנים מרחבי כל העולם, משחקת איתם, הקבוצה שלנו מנצחת. ואז, השחקן הקנדי שמשחק איתי (לא נגדי) מתחיל לשפוך עליי אינסוף קללות. אני שואלת אותו? "מה עשיתי לך שאתה שונא אותי?" הוא עונה לי:"אתם רוצחים אכזריים(מוסיף עוד קללות), אתם רוצחים אנשים חפים מפשע, אנשים שלא עשו לכם כלום, ואתם מנסים לסלק אותם מהמדינה שלהם. (שלהם?! וישראל היא לא מדינה שמגיע לה קצת שקט ושלווה?).."טוב", אמרתי לו.לא רציתי להיכנס לויכוח, כי ידעתי שאין טעם. "בוא נפסיק עם העיניין הפוליטי, פשוט נשחק וזהו."רשמתי. והוא ממשיך "אתם לא בני אדם!" ועוד קללות אינסוף. מה שהכי גרוע, זה שהוא בטוח במה שהוא אומר, הוא מאמין שישראלים הם רשע העולם. ומה שעוד יותר גרוע זה שהוא לא הקנדי הראשון עם כאלה דעות, שאני נתקלת בו. כפי שידוע לי, בקנדה יש הרבה פחות מוסלמים מאשר בארצות אירופה, הם לעולם לא נתקלו בפיגועים, ולא חוו אפילו עשירית ממה שאנחנו חווינו. בבקשה חברים, אל תתנפלו עליי, אל תגידו לי שאני קיצונית, כי אני באמת לא, אני באמת משתדלת להתאפק בדרך כלל, אבל לפעמים, החוסר צדק הזה, האטימות הזאת מצד אנשים שאפילו לא טרחו לבדוק אם המידע שלהם אמין, זה פשוט משגע. פעם עוד ניסיתי להסביר, להוכיח את מה שבאמת קורה, אבל עכשיו כבר נמאס לי, שילמדו לבד!

a e q u i t a s

New member
את לא ראה ולא קיצונית

את לא רואה ולא קיצונית, את פשוט מוטרדת ונמצאת כנראה בתוך סערת רגשות, אבל רק שתדעי שממשלת קנדה היא בין הממשלות הכי ידידותיות לישראל, הם תמכו במלחמה נגד החיזבאללה ויצאו כנגד הטרור של החמאס, את כנראה נתקלת באיזשהו קנדי שרוט או סתם מוסלאמי שהיגר לקנדה.... לא נורא. אגב איזה משחק רשת חחחחחחח?

lovelyAnonymus

New member
מה שמוזר הוא

שמתוך כל מי שנתקלתי בו והיה כזה הרוב היו קנדים. ונורא נפגעתי, אפילו אם זה היה מישהו שרוט או משוגע, החוסר צדק הזה מטריף אותי. אבל, צודק, זאת סתם סערת רגשות (חעיחעילאפקםאקדאםך- מוציאה עצבים)... בקשר למשחק: משחק gunbound - משחק קליל שמזכיר קצת את המשחק הישן WORMS, אבל הרבה יותר מעניין ממנו, אתה יודע, יש סוגי רכבים, אתה בוחר רכב, נכנס לתוך החדר,מחכה עד שתיאסף קבוצה של 1 עד 4 אנשים בכל צד ואז מתחילים לשחק. במשחק אתה זורק פצצות בעיקר בצורה בליסטית, עם זויות ורוח עם ייחודיות לכל רכב.בקיצור, אחלה משחק, ומה שהכי אדיר זה: א. אפשר להכיר אנשים נחמדים מכל העולם ב.אפשר להצטרף לגילדה או להקים אחת ושיצטרפו אליה. ג.אפשר לרכוש מיומנות בראייה בליסטית (וזה לא סתם, זה גם עוזר בחיים!! בכדורסל למשל).

איייי הייתי בטוח שזה גנבאונד

חח לפי התיאור בהודעה הראשונה :) בכל אופן גם לי זה קרה פעם במשחק הזה, מקרה די דומה.. אפילו לא ניסיתי להתווכח, זרקתי לעברו קללה ויצאתי מהחדר של המשחק :) בקשר להרגשה שלך, גם אני הרגשתי ככה הרבה פעמים, עד שזה לא יקרה להם הם לא יבינו שאנחנו לא הצד הרע פה (למרות שבהרבה מקרים גם אנחנו לא כאלה צדיקים). בכל אופן, זה נורמלי שזה מטריף אותך, אבל אל תתני לזה להטריד אותך, דברים כאלה קורים וימשיכו לקרות, תגידי תודה שהוא רק קילל אותך ולא גרם לך להפסיד רק כי מישראל (וקרו גם דברים כאלה שכל הקבוצה יורת רק על מישהו אחד, או שמישהו מצטרף בכוונה לקבוצה שלך ואז פוגע בך בכוונה)..

amazone

New member
שיחקתי שש בש נגד אחד כזה

במקרה הוא היה באנגליה ומטבעו התחיל לפלוט משפטי שנאה לגבי הדגל שלי ועל כל מה שהוא חושב עלינו ועל מה שאנחנו עושים לערבים התחלתי להגיד שזו זכותנו להגן על עצמנו ושאין להם אלוהים כשמדובר ברצח לא מובחן על רקע לאומני באמצעות פיגועי טרור אבל הוא היה מקובע עד שהעלתי את הטיעון הידוע - שלא ישחק אותה מלאך העולם יודע מה הבריטים עשו לאירים ותקעתי לו מארס בפעם הבאה תשאלי אותו אם הוא צרפתי במקור ותזכירי לו את האוכלוסייה האינדיאנית המקומית

ne ro

New member
?

אם הוא קנדי איך הוא יכול להיות צרפתי? ואגב, בניגוד לארה"ב, באירוופה לא שונאים את קנדה בגלל מה שהיא עשתה לאינדיאנים. אלא את האמריקנים.

ישנם לא מעט אנשים שגרים בבועה

האוטופית שלהם, כל כך רחוק משאר העולם שין להם מושג כך שקל ביותר לשטוף להם את המוח על ידי הטלוויזיה, בנוסך לכך בינהם יש הרבה כאלה עם תארים אקדמים כך שהם גם בטוחים שהם חכמים מספיק בשביל ללמד את כל העולם מה צריך לעשות, העיניין הוא שאין קשר ישיר בין תואר אקדמי לחוכמה, יש לא מעט אנשים טיפשים עם תואר כמו שיש חכמים בלי. אנשים כאלה בדרך כלל הם אנשים טיפשים, מתנשאים, בטוחים שכל האמת נמצאת אצלם וכל האנשים בעולם הם כמוהם, עם הגיון כמו שלהם, רצונות ושאיפות כמו שלהם, הם גם בטוחים שהם אוחזים באמת האוניברסלית והערכים המושלמים והאוניברסלים כי להם אין בעיות, אך האמת שאין בולשיט יותר גדול מזה, האנשים האלה פשוט אנשים טיפשים ושיפוטיים שחיים בבועה שמרשים לעצמם להתנשא על אחרים, הם לא יודעים אפילו חצי דבר מעבר למה שהתקשורת מוכרת להם, הם לא יודעים חצי דבר מעבר "לתמונות הקשות" מהטלוויזיה, אין להם שום ידע על מה שמעבר לגבולות מדינתם, אין להם שום מידע על הרקע לסיכסוך, ההקשר של הסיטואציה, אין להם טיפת הבנה של המנטליות ועל איך הדברים עובדים כאן, במזרח התיכון, הם שבויים בקישקוש של "כולנו בני אדם", לא, אנחנו לא, כאן דברים עובדים אחרת, הראש של האנשים עובד אחרת, אפילו מושגים מסויימים מקבלים כאן משמעויות והשלכות אחרות. שורה תחתונה, אסור להתרגש מיצורים כאלה, הרמה השיכלית והמנטלית שלהם נמוכה מידי מכדי לקחת אותם ברצינות.

shipy1234

New member
את כן רעה וכן קיצונית

קנדה היא אחת המדינות הכי מסבירות פנים וידידותיות בעולם. תתביישי לך על עצם המחשבה. ואח"כ את מתפלאה שקוראים לך "רוצחת"?

אל תגזים..

המחשבה הזאת שלה נבעה מכעס רגעי ועצם העובדה שהיא מודעת לכך שזה לא בסדר מוכיח שהיא לא באמת תשמח שימותו אנשים כדי שאותו טמבל שקילל אותה יבין שהוא כנראה טועה. היא רק רצתה לשתף אותנו במה שקרה, ולהראות איך אנשים עדין אומרים דברים בלי שהם יודעים את כל האמת לגבי מה שקורה פה.

trigotrigo

New member
יעבור לו..

גם אני עושה הסברה מול כמה קנדים מטורפים.. יעבור להם, מבטיח לך.

lovelyAnonymus

New member
מקווה שתצליח להסביר להם טוב

כי אני עד היום לא כל כך הצלחתי.בדרך כלל מה שיוצא זה שכל אחד רק מתחזק בדעה הראשונית שלו.

מכיר את המשחק..

יש לי אותו אח שלי משחק בו המון...אני יודע שליד כל שחקן מופיע דגל של אותה מדינה אבל בכל מקרה אין לך מה להתרגש..אני גם דיי מאמין שמדובר בקנדי מוסלמי..לא חושב שנוצרים יתבטאו בצורה כזו במיוחד עם מה שקורה עכשיו לגבי האיסלם וכל האלימות שלו ומתייגים את המצב כיהודים-נוצרים/מוסלמים

trigotrigo

New member
בינתיים זה עובד.

כל מה שאת צריכה זה עקביות בטיעונים שלך. אני הרביתי להביא מקורות כמו אל-ג'זירה, שבוודאי שלא ייתכן שדעתם מוטית לטובת המערב, למשל, וציטטתי פסקאות ממשיות ממסמכים שקשורים לכל נושא.

ne ro

New member
הוא מקוויבק?

ne ro

New member
חוץ מזה

את יודעת כמה לבנונים חיים בקנדה? !!
הרבה יותר מבאירופה!

luvgirl

New member
אני מסכימה איתך אבל לא לגמרי...

אני נולדתי בקנדה אבל עליתי לארץ בגיל 6 וממה שהבנתי מאמא שלי שהמצב שם פעם היה הרבה יותר ידידותי... אחותי הגדולה חזרה לגור בקנדה לפני שנה בערך והיא אמרה שהמצב שם די גזעני. אז נכון שהממשלה הקנדית מאוד תומכת בישראל - אבל האזרחים הרבה פחות. חצי מהאוכלוסיה שם הם מוסלמים והם משפיעים המון, אז אין פלא שקנדים אחרים חושבים שאנחנו רוצחים! אני יודעת שיש שם באוניברסיטאות המון אנטישמיות ויש המון עימותים בין סטודנטים יהודים למוסלמים והמצב קשה! אבל שתדעי שיש שם קהילה יהודית די גדולה (לפחות איפה שאחותי גרה) והם מנסים להשפיע שלא יחשבו עלינו דברים כאלה, שאנחנו רוצחים וכו'...ואת מגזימה בזה שאת אומרת שצריך לעשות פיגוע...אפשר להשפיע בדרכים אחרות. למשל בזמן המלחמה העיתונות שם הייתה בעד לבנון והראתה רק את הצד שלהם אז אחותי ועוד כמה חברים של המשפחה פנו לעיתון המקומי ולרדיו המקומי ומחאו כנגד כל מה שנאמר עלינו ואמרו מלא דברים חיוביים כדי להראות שאנחנו לא מפלצות... בקיצור את צודקת בקשר לחוסר צדק שהולך בעולם, אבל תאמיני לי שיש אנשים שמנסים לשנות ולהשפיע ואולי אני קצת אופטימית מידי אבל בתקווה יהיה טוב!

kidon1

New member
צודקת

אין לך סיבה להתבייש במה שאמרת, זה נכון, הבורות והאנטישמיות הם כאן גם אם לפעמים אנחנו מנסים להתעלם מכך ולנכחיש. קל לשפוט עם אחר מבלי לחוות את חוויותיו ומבלי להכיר את המציאות שלו. הגיע באמת הזמן שבכל העולם יטעמו מן תופת שאנו הישראלים כבר מכירים היטב כדי שיבינו מי הם הערבים. יישר כוח על מה שכתבת, גם אני מצטרף לעמדתך.

ואם את קיצונית בהגנה על מדינתך,את ר

רעה? תראי איך במדינה שלנו חולי הנפש מהשמאל עם יפי הנפש מפרגנים למחבלים(כולל התשקורת והמדיה) והמחבלים שזה כל הערבים מתמוגגים על הטמטום היהודי בגאווה ולא מתנצלים על טרופם בהשמדם העם והדת היהודית אני מקווה שאתם בוודאי יודעים ומבינים שהמלחמה עם הערבים היא לא על אדמות אלא על דת. כך שתהי גאה שאת מגינה על מולדתך ואינך קיצונית שלילית. מחבק אותך בחום

a e q u i t a s

New member
הייתי אומר שפאת גילך

הייתי אומר שמפאת גילך הצעיר אתה מוציא ארס של שנאה מפיך כלפי אחיך הישראלים וכלפי עם זר, אבל נהדמתי לראות שאתה אדם מבוגר. מפחיד לראות את מידת השנאה שלך ועוד יותר מפחיד לראות איך אתה מנחיל לדורות הצעירים יותר את משנתך השטנית של דם ועוד דם.

למעלה