"אני. אוהב. אותך" - מתי זה יגיע לו?
חח אוקיי, יש לי בעיה מוכרת. יש גברים שפשוט לא יודעים לבטא רגשות. סלחו לי על ההכללות שרצות פה..: גברים לא יודעים לבטא רגשות. אני וחבר שלי חודש ביחד, והוא עדיין לא...אף פעם לא... אמר לי את זה
יצאתי מהקטע שיכול להיות שהוא לא מרגיש כלפיי משהו. זה לא זה. אנחנו מדברים כל היום, נפגשים כל הזמן, הקשר בנינו הוא טוב ומעבר לזה, גם מבחינה פיזית אותו דבר.... המשפט שהכי ביטא את הרגשות שלו כלפיי היה "גם אני" (כשאני אמרתי לו שאני מתגעגעת וכאלה) או כל מיני רמיזות קטנות וחמודות אתם יודעים... אני פשוט לא רגילה! בגלל זה כל הדבר הזה מוזר...כל כל מי שהייתי איתו בקשר אמר לי שהוא חולה עליי ואני אמרתי לו מההתחלה...זתומרת זה התחיל מפלרטוט שמבוסס על משפטים כאלה..של אני אוהב בלה אני רוצה בלה...אז מן הסתם בהמשך הקשר זה כבר לא היה בעיה... אבל פה זה היה שונה. זה התחיל מקשר שמההתחלה היה רומנטי אז היה קצת מוזר להגיד את זה...שנינו לא טיפוסים של "כפרה אוהב אותך תהיי בקשר". אני החברה הראשונה שלו. (בגלל זה אני מניחה שקשה לו..) מה לעשות? אני מתה להגיד לו את זה כבר ומתחילה לחשוש ומביך אותי פתאום לכתוב/להגיד לו את זה ולצפות לתשובה...מאוד מביך...הוא בטח לא ידע מה להגיד... מה עושים???? אני פעם אחת אמרתי "אני אוהבת אותך" שבא ישר מהלב...וזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם אבל התגברתי!! משום מה פה אני לא יודעת איך להתחיל...