"אני. אוהב. אותך" - מתי זה יגיע לו?

miamor17

New member
"אני. אוהב. אותך" - מתי זה יגיע לו?

חח אוקיי, יש לי בעיה מוכרת. יש גברים שפשוט לא יודעים לבטא רגשות. סלחו לי על ההכללות שרצות פה..: גברים לא יודעים לבטא רגשות. אני וחבר שלי חודש ביחד, והוא עדיין לא...אף פעם לא... אמר לי את זה
יצאתי מהקטע שיכול להיות שהוא לא מרגיש כלפיי משהו. זה לא זה. אנחנו מדברים כל היום, נפגשים כל הזמן, הקשר בנינו הוא טוב ומעבר לזה, גם מבחינה פיזית אותו דבר.... המשפט שהכי ביטא את הרגשות שלו כלפיי היה "גם אני" (כשאני אמרתי לו שאני מתגעגעת וכאלה) או כל מיני רמיזות קטנות וחמודות אתם יודעים... אני פשוט לא רגילה! בגלל זה כל הדבר הזה מוזר...כל כל מי שהייתי איתו בקשר אמר לי שהוא חולה עליי ואני אמרתי לו מההתחלה...זתומרת זה התחיל מפלרטוט שמבוסס על משפטים כאלה..של אני אוהב בלה אני רוצה בלה...אז מן הסתם בהמשך הקשר זה כבר לא היה בעיה... אבל פה זה היה שונה. זה התחיל מקשר שמההתחלה היה רומנטי אז היה קצת מוזר להגיד את זה...שנינו לא טיפוסים של "כפרה אוהב אותך תהיי בקשר". אני החברה הראשונה שלו. (בגלל זה אני מניחה שקשה לו..) מה לעשות? אני מתה להגיד לו את זה כבר ומתחילה לחשוש ומביך אותי פתאום לכתוב/להגיד לו את זה ולצפות לתשובה...מאוד מביך...הוא בטח לא ידע מה להגיד... מה עושים???? אני פעם אחת אמרתי "אני אוהבת אותך" שבא ישר מהלב...וזה היה הדבר הכי מפחיד בעולם אבל התגברתי!! משום מה פה אני לא יודעת איך להתחיל...

a s t r o

New member
את מתעסקת בהרבה חרטה

תשמעי .... זה האפשרויות 1.הוא לא אוהב אותך --יצאנו מהמאה ה-19 אפשר להיות חברים בלי אהבה 2.הוא פשוט ביישן -הוא בן אדם ביישן ? תחשבי על זה לעומק דקה 3.לא סגור על הרגשות שלו עדיין -לגיטימי את חברה ראשונה שלו יש מצב ענק 4.הוא סתם מעפן שמנצל אותך -גם אפשרות =/ מה ניראה לך הכי נורמלי ?

miamor17

New member
מה הכי הכי נורמלי מכל האפשרויות?

שפשוט לא תענה לי אם אתה לא יודע לעשות את זה בצורה נורמלית שומדבר שאני מתעסקת בו ובאמת מפריע לי לא נקרא "חרטה" מכל הדברים שאמרת או ששללתי אותם בהודעה הראשית ואמרתי כבר שאין מצב שהוא מנצל אותי או שהזכרתי אותם (ביישן) ושאלתי איך אני מתמודדת עם זה טנקס

hoshri

New member
השאלה היא מתי זה יגיע לך??

המשפט הזה מבחינת הרבה אנשים הוא לא משפט שאומרים כל כך מהר חודש וחצי זה כלום וגם אחרי שאמרת אותו לא אומרים יותר מדי לא חסרות אלף מחמאות אחרות לתת אסור שהוא יאבד מהערך עצם זה שאת מחכה לו עכשיו יעשה את המשפט הזה הרבה יותר בעל משמעות עבורך כשהוא יגיע אני למשל לחברה הראשונה שלי אמרתי אחרי כמעט חצי שנה וגם אז הקפדתי לא להגיד יותר מפעם אחת ביום

miamor17

New member
../images/Emo12.gif

הקפדת לא להגיד פעם אחת ביום? אלוהים...שאני מרגישה משהו אני יכולה להגיד את זה אלף פעמים בדקה....כשאני ממש ממש מרגישה משהו...אמיתי.. ופשוט כל הזוגות שאני מכירה ואני יודעת (אמא שלי גם ביאסה אותי בקשר לזה, לא משנה) לא לקח להם כל כך הרבה זמן...כמובן שזה היה אמיתי..!! ואני יודעת שזה אמיתי פה כי אני לא יודעת ילדה קטנה כבר היו לי מלא נסיונות ואני רואה את זה בעיניים שלו בדיבור בתנועות בכל דקה פנויה אבל..אבל.. משהו חסר
אני רומנטית..

miamor17

New member
תיקון טעות חחח

כי אני לא יודעת ילדה קטנה = כי אני לא ילדה קטנה חחחח איך היודעת נתקע באמצע

hoshri

New member
נכון ויש מלא דרכים להגיד את זה!!

חוץ מאני אוהב אותך!! אם זה חיוך כל פעם שאת רואה אותו אם איזה מחמאה מדי פעם ויש עוד מלא את המילים האלה שומרים למקרים מיוחדים וממש רומנטיים

a s t r o

New member
לא קטע של ביישן

אבל כמו שאמרת את חברה ראשונה אחרי הכול זה אירוע מיוחד..... יש חשששות גם אם הוא לא ביישן

CheeCha

New member
הממ ...

תמיד זה נראה לי מוזר שזוג שנמצא ביחד רק חודש (כן, רק) חולק רגשות בצורה ענקית ואינטנסיבית. העובדה שהוא לא אומר לך את זה, לא אומרת שהוא לא אוהב אותך - אלא יכול להיות שהוא מפחד להגיד את זה. מעבר לזה, את לא יכולה לצפות שהוא יגיד לך כשאת נמצאת באותו מצב - שאת רוצה להגיד לו ומפחדת. אולי גם הוא מפחד ? אולי הוא מחכה שאת תגידי קודם ? אם את רוצה להגיד לו שאת אוהבת אותו, למה שלא תגידי לו ? הדבר הכי נורא שיכול לקרות, שהוא יגיד לך שהוא עדיין לא בטוח אם הוא אוהב אותך. וזה לא נורא - הרי אהבה היא רגש שמתפתח, לא רגש רגעי. זהו.

Barbie G

New member
אני לא רואה בזה שום דבר פסול...

ולא נראה לי שמישו צריך להגיד לך.. את צריכה לדעת את זה! הוא איתך... זה כבר אומר המון
אם חשוב לך להגיד לו :אני אוהבת אותך... תגידי! מה הסרט?! אני בטוחה שהוא ישמח...
העיקר החיוך בובה... אל תחפשי צרות... תאמיני לי שלצערי הן יגיעו לבד.. אז קדימה לכי לדבר איתו... ותפגשו או משו... חיוך! אה... זה לא פסול שהקשר שלך איתו הוא מיוחד.. שונה מכל השאר... זה אפילו, לדעתי, יותר טוב... הוא ייחודי...!

קורטי

New member
האמ...

אני לא יודעת עד כמה זה יעודד אותך- אבל, אני וחבר שלי כמעט 4 חודשים ביחד ורק לפני כמה שבועות הוא אמר לי שהוא אוהב אותי- נשמע מוזר? אז זהו, שלא. תראי, יש הרבה אנשים שלא רוצים לזרוק סתם ככה רגשות- "אני מת עלייך" "אני אוהבת אותך" וכו' וכו' וכו' אני נכנסת לאותה קבוצה, אני מניחה שגם חבר שלך- אני למשל רק השבוע לראשונה אמרתי לו שאני אוהבת אותו- רק כשהייתי מאה אחוז בטוחה ברגשות שלי כלפיו- כשעברה ההדלקות הראשונית, ההתאהבות המדהימה- וכזה הגיע לרמה שבה אני הרגשתי פתוחה אליו יותר מלכל אחד אחר, כשהבנתי שהוא הבנאדם הכי קרוב אליי והכי חשוה לי כרגע- רק אז הרשיתי לעצמי לומר לו שאני אוהבת אותו. אני לא החברה הראשונה שלו, כלומר אני החברה הרצינית הראשונה שלו, אבל זה לא ממש משנה- ברגע שחבר שלך יהיה בטוח ברגשות שלו כלפייך הוא ימצא את הזמן והמקום הנכונים לומר לך את המשפט. אבל אם תחשבי לרגע, אם הכול טוב ביניכם ואתם מראים אחד לשניה שאתם אוהבים, מה המשפט הזה ישנה? כלומר, חבר שלי ידע כבר לפני הרבה זמן שאני אוהבת אותו לפני כמה שבועות כבר, הוא אמר לחברה טובה שלי שנדמה לו שהוא יודע שאני אוהבת אותו- כך, שאם הוא מראה לך רגשות אני לא בטוחה שזה עד כדי כך נחוץ- המשפט החרוש הזה. אני מבינה שזה נעים לשמוע את זה- אבל, מצד שני תהני ממה שיש לך- ולך יש חבר שמראה לך אהבה- מה את עוד צריכה? שיהיה לך בהצלחה. בל.

חודש רק?

את מצפה שיפתח כלפיך רגשות אמיתיים אחרי חודש בלבד? זו אשליה שעתידה להתפוצץ לך בפרצוף. תניחי ליחסים שלכם להתבשל עוד מספר חודשים, רק אז תתחילי לדאוג. חברה שלי והאקס שלה התוודו ברגשות רק אחרי חצי שנה של חברות. אמנם הוא בן 23, אבל לא היה לו נסיון כמעט כלל. אני, אישית, לא מבינה איך אפשר להתאהב אחרי חודש בלבד. בשביל להתאהב צריך להכיר את הבנאדם, וחודש זאת לא הכרות מעמיקה מספיק. יש שני סוגי התאהבויות - בבנאדם ובצל שלו. כשאת מתאהבת בבנאדם, את באמת מכירה אותו ויודעת להעריך את התכונות שלו. כשאת מתאהבת בצל של מישהו, זה רק בגלל שאת יצרת לעצמך דמות בראש שאותה את מעריצה. סביר להניח שאם תכירי את הבנאדם, את נורא תתאכזבי כי הוא לא יהיה מה שחשבת שהוא. תבדקי טוב טוב אם *את* מכירה את החבר שלך מספיק לעומק (וזה יותר מלדעת מה הוא אוהב לאכול או מה ירצה לעשות כשיגדל), והאם את באמת מאוהבת בו או בדמות שהלבשת עליו.

רחלי 1988

New member
זה יבוא

תאמיני לי אולי לוקח לו זמן אבל אם את אומרת שאת מרגשיה את זה עליו אז זה יבוא כבר אל תלחצי עליו כי זה לא יעזור זה יבוא כזה יבוא

אוי וואו

הייתי פעם במצב הזה. גמאני, אחרי חודש בדיוק נשברתי. הוא לא אמר כלום, רמז, אבל לא אמר. מקורות טובים [חח
] אמרו לי שהוא חולה לי על הנשמה אבל פוחד לחשוף רגשות [WTF??] אז את יודעת מה עשיתי? פעלתי בתחכום! גרמתי לו לומר את זה! איך? אוקיי. אז.. זה הלך בערך ככה. דיברנו במסנג'ר [הערה... על תעשי את זה במסנג'ר!! זו טעות!!!] ואז אמרתי לו משהו שממש מציק לי [בכללי... על ההורים שלי]. ואז הוא עודד אותי וזה... ואז באישהו שלב אמרתי כזה 'שיט לא הייתי צריכה לספר את זה שיטשיט' [אומשוכזה] והוא שאל למה.. אז אמרתי שזה לא בסדר שאני נפתחת ככה לאנשים וזה... ושזה דפוק... אז הוא אמר שזה לא דפוק, כי אם זה כל כך מפריע לי ופוגע בי אז זה ממש לא דפוק. ואני כזה "לא הייתי צריכה לספר לך את זה... לא רוצה להכביד עלייך..." "את לא..." "אני כן... זה מרושע מצידי שאני נופלת עלייך ככה עם הצרות שלי" "זה לא.. זה חשוב לי שאת מספרת לי..." "אה כן?? למה??" "כי... [חצי דקה שלי שתיקה] ..אני אוהב אותך" וזהו. ואחרי זה לילה שלם לא ישנתי. אחחח איזו אישיותת הבנאדםם הזה!! אוקיי. אז בדוגרי אלה לא המילים המדויקות כי עבר זמן ואין לי את ההסטורי. אבל זה פחות או יותר הלך ככה. [יותר יותר מפחות] עזרתי? בהצלחה! אל ייאוש! הקוקי

BloodyRose

New member
למה להתעסק במילים?

"הקשר בנינו הוא טוב ומעבר לזה" אם כך, למה כ"כ חשוב לך לשמוע זאת במילים? יש כ"כ הרבה דרכים בהן אפשר להראות רגשות בכלל, ואהבה בפרט. אם את *יודעת* שהוא מרגיש כלפיך משהו, למה את צריכה *לשמוע* את זה? אהבה מתבטאת בדברים הקטנים. בניצוץ בעיניו כשהוא רואה אותך, החיבוק החזק כשאתם נפגשים אחרי זמן רב, התמיכה בך בזמן שאת צריכה זאת, ההזדהות כשאת מרגישה כאב... ברגע שכל זה (ועוד) נמצא בקשר, למה את צריכה לשמוע משפט כ"כ קטן? מילים זה דבר כ"כ זניח לעומת רגשות. תקשיבי רגע לשיר More than words של אקסטרים. נאמר שם במפורשות: זה טוב ויפה שאת אומרת שאת אוהבת, אבל תראי זאת במחוות, במעשים. מה את מעדיפה? שהוא יאמר זאת אך לא יראה זאת, או שמא יראה אך יחסוך במילים?

למעלה