אני אודה לכם מאוד אם אוכל לקבל מכם

אני אודה לכם מאוד אם אוכל לקבל מכם

המלצה למסעדת סושי באזור הרצליה - ת"א טובה ולא יקרה. תודה מראש!

meravbr

New member
אין הרבה סושיות לא יקרות,

והכל תלוי במה שאת מזמינה. היינו בסאקורה בקינג ג'ורג' ושם התרשמתי שיחסית לא יקר. עוד מסעדות טובות - מיאקו (ליד אילנ'ס קרוב לשרתון סיטי טאואר) ואונמי (רחוב הארבעה), אבל, שוב, מאד תלוי מה את מזמינה. קיוטו בהרצליה יקרה בטירוף וגם יש שם יותר מדי סושי במיונז

zimik

New member
סושי במיונז???

אני הייתי בסאקורה ולמען האמת המחירים נראו לי ממש מטורפים, יחסית למקומות אחרים. אני ממליצה על קאי ברמת החייל. בכלל לא יקר מאוד טעים

meravbr

New member
התכוונתי לכמויות נדיבות של מיונז

בסושי, כ"התאמה לחיך הישראלי" (לא שלי
). קאי נחמדה, אני לא אוהבת את ענין המסוע (פחד מסושי לא טריים) אבל סביר שניתן גם לשבת שם ליד שולחנות. לא זוכרת מחירים (רק עסקית שלא היתה יקרה במיוחד)

zimik

New member
בקאי

המסוע הוא למי שרוצה ואוהב. אפשר להזמין כל מה שרוצים מהמטבח, לא חייבים לקחת מנות מהמסוע. בשעות היותר מלאות אני תמיד לוקחת מהמסוע- והכל טרי כי יש תחלופה גבוהה. בשעות יותר מתות אני באמת מעדיפה להזמין מהמטבח.

Amoureuse

New member
וגם סושי שניצל בקיוטו

משהו מגעיל עם טעם של שניצל בתוך סושי. הולך מצויין עם מיונז

omsi

New member
סושי זולה

אני אישית לא דגמתי אבל קיבלתי המלצות מדהימות על סושי זולה וטעימה מאוד ברחוב אחד העם בת"א ליד 'נואר'

מטית

New member
בשעות הצהריים יש

עסקית מצוינת בקאי - סושי בר מצויין לטעמי ברמת החייל

אולה *

New member
סושי טוב - בד"כ לא זול

אני מאוד אוהבת את סאלי בהרצליה. כדאי שם לא להזמין מהתפריט, אלא לבקש "המיוחדים של סאלי". סושי בר שאנחנו חוזרים אליו מידי פעם ותמיד נהנים - "יקימונו" בנמל ת"א. שוב, לא הכי זול, אבל תמיד טרי וטעים.

פערטל

New member
סושי זול לקחת הביתה

סושי זול הוא בבחינת שומר נפשו ירחק, כי איכות הדג וטריותו הם התנאי לטעם הנפלא ולפעמים לא עלינו להרעלה קשה. אולם למרות זאת מידי יום שישי בקניון רננים המקסים ברעננה יש את לו, לא בטוחה שזה שמו, הוא כל כך מנומס ובלתי מובן שבראותו אותי מתקרבת תמיד ממלמל משהו שמח עם חיוך, נשמע כמו אנגלית, מתחת למבטא תאילדי כבד ואני עונה לו בשמחה היי לו והוא לא מתקן אותי אלא מיד שולח ידיו הזריזות לאורז הנוצץ מלובן ומכין לי את אותן קומבינציות טעימות . הוא מציב מרכולתו בחלל הגדול מול הקוסמוס בשוק האוכל של סוף השבוע. אני אוהבת וממליצה, ד"ש ללו

Miss GS

New member
לאחר תקופת סושי לא מבוטלת.....

אני יכולה לומר ש"סאלי" אכן סושי יקר ו-
. אם כבר סושי יקר אז....
"סושידו"

peteltut

New member
המלצה שקיבלתי לסושייה טובה

שעדיין לא נוסתה: "מאקי" ברחוב מרמורק, צמוד למסעדת מרמורק. כדברי הממליצה : סושי מצויין וממש זול

zimik

New member
../images/Emo31.gif

גם אני מאוד אהבתי את המקום, אך לאחר שלא הייתי שם תקופה ביקרתי שם לפני כשבועיים ומאוד התאכזבתי. ראשית, ריח בלתי מוסבר של ביוב שרר במקום. כנראה שהיינו צריכים לעזוב בנקודה הזו, אך משום מה החלטנו להישאר... גם הסושי היה אכזבה... הדגים לא במיטבם ובאופן כללי לא משהו בכלל... חבל, דוקא פעם היה שם נחמד.

למעלה