אני אגיב פה כי זה ברח לדף אחר

ben188

New member
לזועם

אנא קרא בעיון לפני שתתקוף !!! בסעיף א` כתבתי במפורש שאין הבדל ביו טוראי לרא``ל (רב אלוף) וכמובן שאין הבדל בתרומה בין שדרן רדיו בגל``צ ללוחם קרבי (יש אבל את שניהם צריך וכל אחד עושה מה שהוא מוכשר לו). כל עוד אדם תרם את הזמן הקצוב בחוק אז כל הכבוד לו. מעבר לכך זה עבודה כמו כל עבודה אם משכורת (אפילו לא רעה) ותנאים ולא איזו תרומה מיוחדת.

ben188

New member
ל- A-S-NIV

א. אם תשאל אשמח לענות. אני מכיר את הנושא - אבי היה קצין בקבע והשתחרר רק לפני שנה. ב. אתה צודק בחלק מטענותיך. אני לא מכיר את החקירה של עמותות ברק (לא הייתי מחובר באותו זמן לסביבתי) אבל זה אכן מריח מסריח. אין ספק שיש גנבים אשכנזים רבים בסוכנות, בהסתדרות ובכלל. אבל ... ג. אין פושע אחד (או מאה) שלא נשפטו נותנים התר לפשיעה חופשית. הפתרון הוא לא לשחרר את דרעי אלא לכלוא אותם לידו (אולי לא באגף תורני). אין זמ משנה אם הפושע הוא דתי-חילוני, ספרדי-אשכנזי, יהודי-ערבי. הוא פושע וזהו ומקומו מאחורי סורגים. כל זה לא הופך את דרעי לזכאי.

a-s-inv

New member
א ב ג

א שלח את אבא אשאל אותו ב שמח שאתה פקח משאר החברים כאן ומבין ששלטון החוק הוא לא בדיוק חוק ואין הסבר אחר לאפליה מצד מערכת המשפט א שוב אני שואל,,, או קי דרעי גנב אבל למה למה למה למה למה למה למה למה ,,, תספור את מספר המנדטים של ש``ס פעם הבאה כל אחד זה למה אחד גדול

a-s-inv

New member
לא זוכר שדיברתי איתך ביבילה,,

אבל תזכור את הסיסמה שתכנס בתקופה הקרובה להילוך גבוה דרעי במעשיהו ויצמן בקיסריה כך החליט שלטון הצחוק שלכם

bibi12

New member
מה למה

אם יש לו מנדטים אז יש לו אישור לגנוב ללא עונש ???????????? תתבגר

a-s-inv

New member
אתה בטוח שאין בעיה להסתובב?

תיזהר שms לא יבוא מאחוריך בדיזינגוף בקניון או באיזה בית קפה עם כמה קילו חומר נפץ על גופו וישלח אותך ועוד עשרה כמוך לשמיים דווקא מעבר לקו הירוק יש פחות סכנה מהקו הירוק תתחיל לפקוח עיניים חבר לא בא לאף אחד שימות עוד יהודי

אלי 3

New member
ידידי, אתה לא מיעוט, אתה רוב.

כמוך ישנם כמה מיליונים כאן, והם רק צריכים להשתחרר מהעכבות. תנסה לחשוב - כשאתה לא צריך משהו, או שהוא מתיישן, אתה ישר זורק אותו ? אין לך את המחשבה הזו שאולי תצטרך אותו בעתיד ? מה מפריע לך לשמור אותו במחסן או באיזה חור אחר עד שתשתכנע שהוא באמת מיותר ? אז אתה שומר אותו, ושוכח לזרוק. ואתה שומר עוד ועוד, עד שהמחסן מתפוצץ. אז, ורק אז, אתה מבין שזה סתם תופס מקום, ושצריך לזרוק את זה. כנ``ל לגבי המקומות שהזכרת - הכמות של האנשים שצריכים אותם היא בדיוק הכמות של האנשים שביקרו בהם בשנה-שנתיים האחרונות, מיוזמתם. כל היתר שומרים את המקומות האלה במחסן, שיהיה. כמו שאמרתי - הכל עניין של עכבות, ואיך ומתי משתחררים מהן.

ben188

New member
למאיר

אני יודע שכניראה ירושליים מאוד מאוד חשובה לך ולרוב עם ישראל. אני יודע שבדברי הבאים אני מעוט מאוד קטן אבל בכל זאת: ירושליים לא חשובה לי בכלל. אני אתאיסט ולכותל המערבי או למערבת המכפלה או לקבר יוסף אין שום חשיבות בעיניי ואני חושב שזה שאנשים נהרגים בשביל המקומות האילו זה טמטום מוחלט. אני מעדיף להשאיר את הרמה ולתת את כל העיר העתיקה (למרות שזה לא מעשי) אני מעדיף לשמור את הבקעה ולוותר על הכותל. אני מוכן לוותר על העיר העתיקה אפילו בשביל סתם שלום רגיל בלי שום יתרונות מיוחדים (כל עוד מבחינה דתית נטו לאנשים דתיים לא תהיה בעיה להגיע להתפלל שם). וליהודי אין שום בעיה להסתובב בארץ ישראל. השאלה היא רק מה אתה מגדיר כארץ ישראל. בעיניי ארץ ישראל היא בתוך גבולות הקו הירוק ושם אין ליהודי בעיה להסתובב.

למעלה