"אני אבוא איתך, ואני לא אסלח לך על זה לעולם"

EdisonGirl

New member
"אני אבוא איתך, ואני לא אסלח לך על זה לעולם"

זה מה שאמר רן, אח של שי גולדן, כשהיה בן 6, ונאלץ לבחור להצטרף אל ההורים המאמצים, ולזנוח את הרעיון שאמא עוד תחזור יום אחד. שי באמת מרגיש שרן לא סלח לו. האם יש מישהו בחיים שלכם, שאתם מרגישים, שלא תסלחו לו לעולם? האם אתם יודעים על מישהו שמרגיש כך כלפיכם? מה המעשה, שעלול לגרום לכם להרגיש כך או לומר משפט כזה למישהו? נושא קשה, אני יודעת.

אני לא אסלח ל"חברה"

הייתה לי חברה מאד טובה שברגע של ריב היא פגעה בי כל כך ואמרה לי דברים ממש קשים... אני שוכחת אבל לא סולחת.

Alm0st Happy

New member
וואו.. קשה.. ../images/Emo258.gif

אני בן אדם סלחן מטבעי, או יותר נכון- אני מעדיפה לא לשמור טינה לאנשים. זה לא בריא, סתם בזבוז אנרגיה מיותר. יש לי כעס על הבוסית במקום העבודה הקודם, שפשוט התעללה בי נפשית בלי שום סיבה ניראית לעין.. דרשה ממני הכי הרבה מכולם, תמיד היו לה טענות כלפי ורק כלפי, הערימה עלי אין סוף קשיים ותמיד גרמה לי להרגיש כל כך אפסית וקטנה.. ואני עוד יותר כועסת על עצמי שנתתי לה לעשות את זה, ונשברתי פעם אחר פעם והסכמתי לאכול את כל החרא הזה בלי להגיד אף מילה. בדיוק אתמול דיברתי עם חברה על זה וסיפרתי לה שהשבוע שהיא פטרה אותי היה השבוע הכי טוב בחיים שלי

חגית11111

New member
יש אחת כזאת

כבר 17 שנים אני זוכרת לה הייתה יד ימיני וסגנית שלי בעבודה בגדה בבעלה עם מאהב נתתי לה את מפתחות דירתי לימדתי אותה המון בעבודה, הלכתי לטיפולים רפואיים, ובשמירת הריון מסובכת חתרה תחתיי, הסיתה עולם ומלואו נגדי, שיקרה, תיחמנה, דיברה אלי בזלזול, מררה את חיי, וגרמה להפלה של היקר מכל נאלצתי לעזוב אחרי שנים רבות מקום עבודה בגללה ומה שעוללה לי, אישה קוקטית, רזה מצולקת עם פנים מאופרות ומרירות. לא הפסקתי ליחל לכשלונה מאז. יום יום בבוקר פיללתי לנפילתה, ושלחתי לה ים אנרגיות רעות במשך שנים. ואז זה התחיל. איבדה את משרתה הבכירה (התקדמה מאוד על חשבוני ובאמצעות מיטת הסמנכ"ל), ועברה כ 45 מקומות עבודה, נפלטה מכולם כיום מחפשת עבודה ואף התקשרה אלי למקום עבודתי השווה לחפש עבודה ברור ש"רקדתי על הדם" היא הצבועה, התחמנית, השקרנית האפסית, השנואה עלי באדם. מאחלת לה עוד שנים רבות של כשלונות אישיים, דכאונות, רג'קטים, התעלמות מוחלטת מצד החברות בהן היא חפצה לעבוד, והרבה בריאות.

למעלה