אנימו היקרה, מדוע מחקת הודעה שלי לגבי המופע

איריס0904

New member
אנימו היקרה, מדוע מחקת הודעה שלי לגבי המופע

היה רצון טוב מתוך כך שחברים שחוו את המלחמה ועוד אז היו צעירים יוכלו להנות מתוכנית נוסטלגית על שיר המלחמה, אירוע חד-פעמי, לא ברור לי מדוע? אודה להתייחסותך.

יוליקה

Member
מנהל
נדמה לי שענו לך בנושא בפורום אחר

זה רק מוכיח שאסור להשתמש בפורומים כפרסומת.

skito

New member
../images/Emo207.gif שמתם ../images/Emo23.gif לשעה לפנות בוקר???

05/06/07 02:03:04

איריס0904

New member
יוליקה, זו אינה פרסומת, זה ליידע אתכם באירוע

אירוע חד פעמי שנוגע לכולכם. אחרת איך ניתן ליידע אתכם? התבוננתי בלוח אירועים שלכם וישנם רק דיווחי ימי-הולדת שלכם, מה קורה אצלכם לא נוהגים לדווח על אירועים, כל אירוע שרוצים ליידע אותכם אתם מוחקים? ותפסיקו לחשוב על-כל נושא שמיידעים אותכם כפרסומת, להיפך אתם בגילכם אמורים להחשף לכל מיני אירועים, ולהודות על-כך שאנו מוצאים לנכון לשתף אותכם, אנחנו מכבדים אותכם אוהבים אותכם, ואנו הקהל מצפים לייחס דומה. הרעיון ל]פנות אליכם היגיע מתוך זה שאני מגיעה להרבה ערבי זמר שרוב הקהל הינו גימלאים, שאוהבים מאד את ערבי הזמר האלו. אז מדוע לא לאפשר לכם להנות מערב זמר זה? מדוע למחוק את הודעותי? רק לידיעתכם זה אינו נעשה למטרות רווח , אשמח לשמוע את תגובתכם..

אנימו

New member
איריס היקרה- נדפה פרסומת מן ההודעה שלך.

אם ברצונך לפרסם מופע, מן הדין שתפני במסר למנהל/ת הפורום. ואם היית פונה אלי במסר הייתי מפנה אותך ל"לוחות -מופעים" שבפורום. ואני מבינה שאת ברת סמכא
לגיל שלנו לאור האבחנה שלך כי " ... אתם (דהיינו -אנחנו) בגילכם אמורים להחשף לכל מיני אירועים ולהודות על כך שאנו ( אגב, למי הכוונה "אנו" ?) מוצאים לנכון לשתף אתכם"... באמת יפה מצדכם
. צר לי , אבל הניסוח שלך גובל בחוסר נימוס ויהירות. אם תתעמקי קצת בנתונים, תלמדי כי הגימלאים מהווים היום כוח קניה רציני וקהל צורך תרבות שמחזרים אחריו ואינו זקוק לחסדים. אמנם רבים מהצעירים סבורים היום כי העולם נועד רק עבורם , אבל מה לעשות שהמבוגרים בנו להם את היסודות וחלילה לכם מלזלזל בהם. כנראה שנכשלנו בהקניית נימוס ורגישות אם את מתנסחת ככה. אשמח לשמוע את התנצלותך.

אנימו

New member
לאיריס -זה עתה ראיתי בכרטיסך שאת עוסקת

ב"שיווק". לאור עובדה זו אני ממש תמהה על הניסוח שלך.

bimbo.

New member
הניסוח של איריס הוא דוגמה

לחוצפה ולהתנשאות. להגיד תודה שמשתפים אותנו.... בחיי חוצפה

יוליקה

Member
מנהל
איריס, כיוון שהפנית את תגובתך אלי

א. את מתנסחת בהתנשאות - כאילו בלעדיכם "הצעירים" אנחנו הגימלאים עלולים חלילה להתייבש משעמום ..... ב. אני מגבה את מנהלת הפורום בתגובתה אליך. ג. זה אינו נעשה למטרות רווח - האמנם?? אם זה רק לכסוי הוצאות ולא למטרות רווח.... הייתם צריכם לכתוב "תרומות תתקבלנה בשמחה".

סליחה איריס'לה.... מה זההה???

"להיפך אתם בגילכם אמורים להחשף לכל מיני אירועים, ולהודות על-כך שאנו מוצאים לנכון לשתף אותכם, אנחנו מכבדים אותכם אוהבים אותכם, ואנו הקהל מצפים לייחס דומה."????? האללללוווו???? מי זה "אנו מוצאים לנכון וגו'" מי זה, "אנו"? ומי זה , "אתם"? לא הגזמת קצת???? ואת שאר התשובות קיבלת מהחברות כאן... פשוט הצלחת להקפיץ לי . ב ג י ל י... את הפיוזים..... חהחהחהחהחה... ואיפלו ... להלהלה

אנימו

New member
פלומה- ../images/Emo8.gif מעז יצא מתוק! הנה הגברת איריס'ל

החזירה לך את האנרגיות מן העבר.....אולי נזמן אותה ואת "פניניה" מדי 24 שעות?
יהיה פה שמח....

אנימוווו../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif בחיי אדוני בספר

התורה - ש י ד ע ת י שזו תהיה תגובתך... חהחהחה..... וחהחהחה נשבעת לךךךךךךךךךךך

skito

New member
דרך אגב איריס אני לא יודע אם את עדיין כאן כדי

לקרוא, בטח את מרגישה נורא וזה בסדר להרגיש כך, דברים שרואים מכאן לא תמיד רואים משם, גם אני טעיתי בפרסום נושא מסויים שהובא בתום לב, משהתברר שזה מהוה פרסומת הנושא נמחק וכלל לא כעסתי, נהפוכו, צריכים לדעת לקבל הכל בהבנה, ולעבור הלאה, (בחני עצמך לגבי תמימות הלב בפרסום שלך כאן) בידיוק לדברים הללו פתחתי בעבר קומונה שאני עצמי בקושי מבקר בה, הקומונה נקראת "פרסומות ללא תשלום" את כמובן מוזמנת כמו רבים לפרסם בה כל שתחפצי, רק נשאלת השאלה מי יקרא? (לצורך הגעה לקומונה פשפשי בכרטיס האישי שלי)

סבאאורי

New member
ערב טוב ועוד משהו על פירסום....

המילה החמה היום בשוק העסקי היא שיווק. ‏אולם, ‏הרבה אנשים מבקשים להבין את המשמעות של שיווק באמצעות דוגמא פשוטה ככל האפשר. הנה היא: * את אישה וראית בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ואומרת, "‏אני נהדרת במיטה". ‏ זהו שיווק ישיר. * את במסיבה עם חברים ואת רואה בחור נאה. ‏אחד מחברייך ניגש לבחור, ‏ מצביע עלייך ואומר, "‏היא נהדרת במיטה". ‏זהו פרסום. * את רואה בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ומשיגה את מספר הטלפון שלו. ‏למחרת, ‏את מתקשרת אליו ואומרת, "‏היי, ‏אני נהדרת במיטה". ‏זה טלמרקטינג. * את רואה בחור במסיבה, ‏את מחליקה את שמלתך, ‏ניגשת אליו ומוזגת לו משקה. את אומרת, "‏אפשר ?" ‏ושלוחת את ידך כדי לישר את עניבתו תוך חיכוך קל של שדך כנגד זרועו, ‏ואז את אומרת, "‏דרך אגב, ‏אני נהדרת במיטה". ‏ אלה יחסי ציבור. * את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏הוא ניגש אליך ואומר,"‏שמעתי שאת נהדרת במיטה". זהו סימן מסחרי. * את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏את משכנעת אותו לחזור הביתה עם חברתך. זהו נציג מכירות. חברתך אינה מצליחה לספק אותו והוא מתקשר אלייך. ‏זוהי תמיכה טכנית. * את בדרכך למסיבה כשאת נוכחת שעשויים להיות בחורים נאים בכל הבתים על פניהם את חולפת, ‏אז את מטפסת על אחד הגגות המרכזיים וצועקת במלוא גרונך "‏אני נהדרת במיטה !". ‏זה דואר זבל.

למעלה