אנחנו סופסוף ב

yaelli10

New member
אנחנו סופסוף ב../images/Emo82.gif

נחתנו היום בצהריים באמסטרדם הקרירה והשמשית, עייפים ומרוצים. שלושת השבועות האלו עברו במהירה, או שהם היו קצרים מידי... אני לא אלאה אתכם בחוויות, יצא שבכלל שלא טיילנו. נשארנו בקו ת"א-באר-שבע, ועדיין הזמן היה דחוק. גם מזג האוויר לא היה לצידנו, אבל זכינו לכמה בקרים שמשיים שאותם ניצלנו בשהייה על חוף ימה של ת"א. כמה ימים לפני הטיסה לארץ, נתקפתי בסערת רגשות. דיברנו על אפשרות של חזרה, ייתכן שזה עוד יקרה אבל לא בשנתיים הבאות. בינתיים נסתפק בביקורים, אבל יותר תכופים. תובנות שהגעתי אליהם בעקבות שיחות עם חברים קרובים, גרמו לי להדחיק את הגעגוע והרצון הגדול לחזור. זהו, אני כאן. מצרפת לכם שקיעה תל-אביבית שצולמה אתמול.

liat77

New member
ברוכים החוזרים ../images/Emo140.gif

תמיד יש רגשות מעורבים אחרי הביקורים בארץ, במיוחד אחרי מפגשים עם משפחה אוהבת.... אבל שמחים שחזרת מלאים חוויות, ליאת אמא של עומר

saritoosh22

New member
עוד לא פגשתי מי שנוסע לארץ

לביקור ומצליח לטייל, אלא אם כן הוא תייר של ממש. סערת רגשות, כ"כ מזדהה איתך, בימים אלו עוברת עליי סערה דומה, אני רוצה הבייתה לאמא. ברוכים השבים.

venesa1

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo142.gifhi saritush../images/Emo39.gif

saritush hi, i am quiet new here ... where do u live? yes... yes.... i like to b there ... 2...

Hi Saritoosh

This is so nice that you live in Vegas!! we're planing to come there for a weekend or something... any recommandations for good places??

saritoosh22

New member
המון המלצות!

צריכה המלצה על מלון? אטרקציות? בילויים? מועדונים? הופעות? מסעדות? יש לך תאריך? התאריך משחק תפקיד כשמגעיעם לווגס, אם זה נופל בסופ"ש זה יקר יותר מאמצע שבוע, אבל אם זה נופל על כנס גדול או כמה כנסים יחד בעיר, אז גם בתקופה הזו המחירים גבוהים (חודשים ינואר-יוני), צרי איתי קשר במסרים כשתחליטו על תאריך, אני אקשר אותם לאתרים דרכם זול יותר להזמין בווגס. ואני אשמח לפגוש אותך כמובן.

Thanks Saritoosh!!!

We'll be happy to meet you too!!! We didn't decided yet about a date or location.. he wants to stay at the bellagio- I don't know this place but it looks nice on the internet. And sure! I'll be very happy to know more about places to go there in Vegas! promise to send you a msg when the planing part will start

saritoosh22

New member
NICE?

יקירתי, הבלאג'יו הוא בחמישיה הפותחת של מלונות היוקרה של ווגס! זה מלון 10 כוכבים. ואם תצליחו לקבל חדר שפונה למזרקות מחכה לכם חוויה. מבטיחה לך תהני מכל שניה בבלג'יו.

venesa1

New member
../images/Emo39.gifwelcome back

welcome back, yws... yes... yes... that's sound familiar, those thoughts... i just had a talk with the guy - it was sad i am still struggeling - Not easy at all.... i will wait a little bit more and then decide again B U T it is allways very cool to come back from Israel with new Energies :)- or: maybe more confusing.... :( i just want to tell u : U r not alon Take many
Yom naim le kulam!
p.s did u flight from the new terminal?

karenh

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif אלוהה נשמתי../images/Emo25.gif

שמחה לשמוע שנחתתם בשלום ואתם עייפים ומרוצים. חבל שלא פתחת את המסנג'ר שלך. אני יציק לך היום לשמוע חויות מתגעגעת מאוד נשיקה ענקית למדהימה שלך שהילדודס שלי עדיין קוראים בשמה ומקווה שקיבלת את כל התמונות.
תהיי בקשר

Sunny26

New member
ברוכה השבה!!!!

שמחה לשמוע שנהנת, ומי מאיתנו לא חוזר מישראל ברגשות מעורבים? מחכים לשמוע חוויות מהביקור!

ברוכה הבאה, היית חסרה

וספרי, ספרי איך היה וגם על המחשבות לגבי כאן או שם. ותמונות כמובן של אלה - לא מוותרים

איה א

New member
ברוכה החוזרת

חיכיתי שתתקשרי. לצערי מחקתי את הטלפון ששלחת לי. טוב. פעם הבאה. העיקר שעשיתם חיים. יכול להיות שביום שלישי אכלתם בראנצ או משהו כזה באחד מבתי הקפה בשנקין (בערך בשעה 12:00)- אני לא זוכרת באיזה בית קפה אבל נדמה לי שראיתי זוג עם ילדה בלונדינית מקסימה והם דיברו אנגלית ביניהם (עברתי משם בדרך מהשוק). יכול להיות?!

yaelli10

New member
מאוד מצטערת שלא יצרתי קשר

בכל אופן, תמיד יש פעם הבאה, והיא לא תהיה בעוד שנה אלא לפני כן. מוזר, בעלי, אלה וידידה טובה מאוד שלנו סעדו בשנקין באותו יום. התפצלנו, אני הלכתי לפגישה עם חברות נוספות. יכול מאוד להיות .

mic26

New member
ברוכה השבה

בהחלט חסרת כאן. גם לי, עוד לפני שטסתי, יש הרהורים על חזרה... שמחה שנהנתם, מיכל

למעלה