אנחנו משפחה!

דנוש29

New member
אנחנו משפחה!

הוא החליט להגיע. ילד חכם. ידע שבמוצ"ש אבא שלו ישן בבית. ובקצרה, מוצ"ש האחרון ראינו הבעלול ואני סרטים עד שלוש לפנות בוקר, כמו שני תיכוניסטים בלי מחויבויות. אז אולי זה היה סרט האימה הברזילאי שגרם לו להחליט שבארבע בבוקר הוא בודק מה המצב. הערתי את הבעלול בארבע וחצי, (שציין שדווקא היום אין לו לו"ז חשוב וחבל) עד חמש וחצי התארגנו די בשנטי כשהצירים מתחזקים ונהיים סדירים. בשבע הייתה פתיחה מכובדת, בעשר וחצי מלאה וברבע לשתיים בצהריים ביום א' 1.6.08 הגיח יורש העצר לעולם. המיילדת צעקה לי "הוא בלונדיני תלחצי חזק" וזה בעיקר מה שאני זוכרת. אני בבית והכל כבר קטן עלינו. יאללה, שאבא שלו יתחיל כבר פו"מ שלא יהיו לו תירוצים לא לקום בלילה. מבטיחה לחזור בקרוב אחרי שיכנס לשגרה.

עמליה75

New member
מזל טוב!!!../images/Emo95.gif../images/Emo20.gif

איך את מרגישה? אני מקווה שאת לא לבד בבית, ושלפחות בימים הקרובים הבעל יישאר איתכם. גידול קל ונעים, והרבה אושר!!!

אמאבולי

New member
מזל טוב!!! איזה כיף!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הרבה נחת, התאוששות מהירה לשניכם (בעצם גם הבעלול זקוק בטח, אז לשלושתיכם) וגידול קל ונעים!!!

נ ט ש ה

New member
וואו!!! איזה יופי!!!

מזל טוב!!! אני מקווה שאת מרגישה טוב!!! אנחנו מחכות לראות תמונות של הבלונדיני!!!

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

שיהיה בשעה טובה ושתדעו רק נחת מהצוציק

מזל טוב ../images/Emo140.gif

איזה יופי. כ"כ מרגש לקרוא כשהכל עוד טרי. מקווה שההתרגלות תהיה לכם נעימה. נוחו הרבה ותהנו אחד מהשני ומהשלישי (את תבחרי מי השני ומי השלישי...)

טלוש45

New member
דנוש יקירתי, מזל טוב גדול לך ולאיש היקר

נשמע שהייתה חויה טובה ואיזה כיף יהיה לכם בשנה הקרובה.. נשיקות

רויטלי28

New member
מרגש, המון בהצלחה

ואנחנו פה לכל בירורי וקיטורי האמהות החדשה. מקווה שאת לא לבד (הולכת לאמא? באה אלייך?)

א ו ח

New member
מזל טוב!!! איזו התרגשות!../images/Emo24.gif

האמת שציפור קטנה המכונה בעלי לחשה לי כבר אתמול... אבל התאפקתי וחיכיתי בסבלנות שאת תספרי! המון מזל טוב, אלף ברכות ואיחולים, שתדעו רק אושר!
שמחים בשבילכם!

מזל טוב!! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

איזה יופי! נשמעת לידה קלילה ונהדרת! תרוו נחת, בריאות ושמחה ממצבכם המשפחתי החדש.

מזל טוב!!!!

הרבה בריאות וכוח לגידולו בשמחה! כבר סקרנית לשמוע איך תקראו לו...
-
-
-
-
-
.

WOW המון מזל טוב ..

נשמע שעברת את זה די בקלות, אבל זה לא אומר כלום. ואמשיך את הקו של יתר המכובדות כאן: את מוזמנת לשאול כל דבר, ולקטר כמה שרק בא לך יאללה המון נחת מהקטן

מזל טוב לדנוש ולדנדנוש!../images/Emo95.gif

איזה יופי!!!! נשמע שילדת היטב!(בהריון האחרון,יומיים לפני הלידה רופא נשים חמוד אחד איחל לי:שתלדי היטב! נכון יפה?!) מאחלת לדנדנוש הסתגלות נעימה וחלקה לעולמנו. מאחלת להורים שלו-ובעיקר לאמא שלו-התאוששות מהירה ושמחה! ואל תשכחי לספר איך קראתם לו,אני עוד סקרנית מאז...

אהבת M

New member
../images/Emo2.gifעשר וחצי מלאה ולידה ברבע לשתיים? ומה עשית

בינתיים? (מנחשת - שכבת לך מחוברת לאפי', קראת עיתון ופתרת את הסודוקו היומי
)

דנוש29

New member
נחתי

חיכיתי לאמא שתגיע... נחתי...דיברנו בינינו. המיילדת רצתה שיתמקם בדיוק במקום המדויק לפני הלחיצות אז ישבתי בכל מיני פוזות של תנוחות טבעיות עד 12:30 ב12:30 התחיל שלב הלחיצות והוא יצא ב13:42. טוב שאמא שלי זוכרת כי אני לא...

שולה78

New member
איזה יופי!../images/Emo140.gif מזל טוב../images/Emo65.gif

כל כך שמחה שזה מאחוריך והתחיל הדבר האמיתי..
שמחה בשבילכם, שיהיה בסבלנות ועם שינה טובה
מזל טוב!

candy can do it

New member
איזה יופי

ומשום מה, איך נקראת לי ההודעה שלך ככה ברגוע... שמחה הכל כבר קטן עליכם, מחכה לשמוע עוד עדכונים.. שיהיה המון במזל טוב

למעלה