אנחנו בבית

ettt

New member
מתוק...

איתי או יותר ידוע בכינויים- צ'וק, תושתוש ואפרוח

ממש התרגשות להזכר בתקופה הזאת

אני זוכרת את ההרגשה איך לצאת עם האפרוח הקטן בתוך הסל-קל בזהירות, בהתרגשות המלווה בפחד ואושר עצום מאחלת לכם את כל האושר שבעולם , אושר וכמובן בריאות.

ettt

New member
עברנו לילה ראשון ללא שינה

הוא מסרב לישון על הגב. ז"א ישן אבל מעיר את עצמו בכחכוחים ועיוותים. לדעתי זה גזים כי שינינו בקבוק ופטמה (מזה של הפגיה לאוונט פטמה מס' 1). כשהוא על הבטן העולם נראה לו טוב יותר אבל אני לא יכולה להשאיר אותו בלילה על הבטן נכון? בקיצור- להחליף בקבוק? לאיזה מומלץ?

עינת29

New member
בגלל שהם רגילים לישון

מהבטן עוד מימי הפגיה קשה להם פתאום לישון על הגב אני התייאשתי מהנסיונות ונתתי להן לישון על הבטן.

emilyunger

New member
ברכות חמות לחזרה הביתה

בעיקרון אפשר לקחת פטמות מהפגייה, עד שיתרגל לאוונט- בעצם הוא קטן מספיק כדי להתרגל לכל מה שתיתני לו. הוא אוכל כל 3שעות? אנחנו נתנו לה בהתחלה לישון על הבטן רק ביום-כמובן בהשגחה, ובלילה על הגב. בכל מקרה את יכולה לשים אותו על הבטן שיישן ואז אחרי חצי שעה-שעה להפוך אותו לגב. איך הולך חוצמזה?

הילד שלי ישן רק על הבטן מאז ומתמיד......

גם יהונתן לא רצה לישון על הגב והתעורר כל חצי שעה אז עזבתי אותו לנפשו שמתי לו בייבי סנס ונתתי למתוק לחלום חלומות מתוקים ללא הפרעות ואל תשכחי שכל תקופה הרופאים מוצאים למה לא טוב לילדים לישון על הגב אח"כ אומרים אסור על הבטן משגעים אותנו אני מאמינה שמה שנוח לילד כך צריך, כמובן עם יד על הדופק ,בהצלחה.

מזל טוב לשחרור ../images/Emo65.gif

לגבי הפטמה - אומרים שאוונט קצת קשה ולכן הם מתקשים. אני, קניתי בסופרפארם מספר סוגים של פטמות ( כולן מתלבשות על הבקבוק של אוונט ) ופשוט ניסינו לראות מה נוח לה. בסופו של דבר הפטמה של mom התגלתה כנוחה ורכה וגם מתלבשת על הבקבוק של אוונט. עם הזמן, היא התחילה לאכול גם מהפטמות של אוונט. שיהיה בשעה טובה
תהנו!

עדידושש

New member
מזל טוב לשחרור

יקירתי!!!!! אתם בבית! איזה אושר. (לא יודעת לגבי הפטמות וכו', אצלנו מאיה ישנה בעיקר על הצד, אבל גם כי בארה"ב לא מרגילים את הפיצקים לישון על הבטן בפגיה...)

מזל טוב לשיחרור הבייתה

לגבי פיטמות, אנחנו בהתחלה השתמשנו בפיטמות של הפגייה ואח"כ עברנו לביי פריי .

למעלה