אנדי מתכוננת לקריסמס

forgiven dreams

New member
אנדי מתכוננת לקריסמס ../images/Emo136.gif

~ מה במזוודה? ~ מה לעזאזל אנדראה קור עושה? תפסנו את הזמרת האירית מתנהגת באופן מוזר ביותר מחוץ להארודס (כלבו בריטי יעני יוקרתי) אתמול דרשנו לדעת במה הכוכבים ממלאים את שקיות הקניות לקריסמס אבל היום אנחנו רוצים לדעת מה אנדראה מנסה נואשות לדחוס למזוודה. לפי כמות השקיות, כרטיס האשראי של בת ה- 28 בטח כבר שחוק לגמרי. אבל מי יכול להאשים אותה? הזמרת בטח משתמשת בכמה שיותר תרפית קניות לפני שהיא חוזרת לאי מן איפה שהיא מצלמת את "מלחמת האזרחים הגדולה" לצד כוכב הסדרה "רגליים קרות" ג´יימס נסביט. ובאנגלית- From Daily Mirror: What´s in the case? What on earth is Andrea Corr doing? We caught the Irish singer acting very stragely outside Harrods. Yesterday we demanded to know what the stars were filling their shopping bags with this Christmas. But today we want to know what Andrea is desperately trying to pack into her suitcase. Judging by how may bags she has, the 28 year olds credit card is probably worn out by now. But who can blame her? The singer is probably getting in as much retail therapy as she can before she heads back to the Isle of Man where is the filming The Great Ceili War alongside Cold Feet star, James Nesbitt.

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

תודה יעל!
אנדי מלכה
שתקנה
שתהנה מהחיים
מגיע לה
(איזה שימוש מועט באייקון הזה
)

AndreaCorr ©

New member
LLLLLOOOOLLL ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונהההה הרגה אותי!
חחחחחחחחחחח היא נראית כאילו היא מחטטת בפחי זבל :/

AMIR HOREV

New member
יעל את עושה עבודה מצויינת....

בכלל שאת מתחשבת גם באנשים שבזמן שכולם היו בשיעורי אנגלית הם השתזפו על הספסל לייד המזכירות. כל הכבוד... צלש...

forgiven dreams

New member
ואם כבר מדברים על הסרט....../images/Emo183.gif

אתם רוצים שאני אשים פה חומר עליו?
כי אני לא יודעת עד כמה אתם כבר יודעים...

למעלה