אנדי במוקדמות וימבלדון...

PRINCER

New member
אנדי במוקדמות וימבלדון...

ניר היה אמור לפרסם את זה, אבל זה לא בא, אז כתבתי. סליחה על גניבת זכויות יוצרים. פורסם באתר ספורט5

הינגיס

New member
תודה שכתבת,

אני עם הפלאפון ולא היה חיבור. בכל אופן אתן את כל הפרטים כשאגיע.. אם פורסם לינק קבלו ביטול...

עם כל הכבוד לאנדי (וברור שיש!)

מה הוא כבר יעשה שם? הוא לא מצליח לעבור מוקדמות של טורנירים והוא לא משחק טורנירי צ'לנג'ר או איך שקוראים להם! ואל תגידו לי על נסיון כי גם ככה זה לא יעזור לו. יש למשהו תשובה?

הינגיס

New member
פרטים נוספים...

הטניסאי הישראלי אנדי רם, המדורג במקום ה- 360 בעולם, ישחק במוקדמות טורניר היחידים בווימבלדון, הטורניר המפורסם ביותר בעונת הטניס. דירוגו של רם לא היה מספיק לו כדי להשתתף בטורניר. רם קיבל את הכרטיס החופשי בשל העובדה שבשנה שעברה העפיל לגמר הזוגות המעורבים ששיתף פעולה עם אנסטסיה רודיונובה מרוסיה. רם הפסיד בגמר למרטינה נברטילובה וליאנדר פאס. רם אמר לאתר ספורט 5: "אני מרוצה מאוד ושמח מאוד, אני שמח לקבל את ההזדמנות ביחידים ומאמין שאני יכול להתקדם, אני מחכה בקוצר רוח לווימבלדון, משטח הדשא הוא המועדף עלי". רם ישחק גם בטורניר הזוגות יחד עם שותפו הקבוע, יוני ארליך. הטניסאית הישראלית שחר פאר הפסידה היום בסיבוב השני של טורניר מארסיי 4:6, 4:6 לקסטנו מקולומביה. פאר ניצחה בטורניר הזוגות יחד עם וסנינה את האחיות בודרנקו 2:6, 3:6 והעפילה לחצי הגמר שיתקיים ביום שישי.

רם במוק' היחידים של ווימבלדון../images/Emo185.gif

ווימבלדון: רם ישתתף במוקדמות היחידים הטניסאי, המדורג 358 בעולם, הגיש בקשה למארגנים שאושרה בזכות העפלתו לגמר המעורבים בשנה שעברה. רם: התחושה מעולה, אף פעם לא ויתרתי על החלום הזה. הטניסאי הישראלי, אנדי רם, ישתתף במוקדמות היחידים של טורניר ווימבלדון שיחל בעוד פחות משבועיים. רם הגיש בקשה למארגני הטורניר והערב (רביעי) נודע כי היא נענתה בחיוב. לדעת הישראלי אושרה הבקשה עקב הישגו בטורניר השנה שעברה בו הגיע לגמר תחרות הזוגות המעורבים ביחד עם הטניסאית הרוסיה, אנסטסיה רדיונובה. דירוגו הנוכחי של רם ביחידים (358), לא הספיק לו כדי להיכנס לתחרות. לאחר שנודע דבר אישור הבקשה, אמר רם ל-ONE: "התחושה שלי מעולה. אני רוצה לשחק גם בטורניר היחידים. אף פעם לא ויתרתי על החלום הזה ואני מקווה להצליח". אגב-מתי המוקדמות מתחילות?

למעלה