אנדורה 2014

dfl

New member
הייתי קצת פסימי לגבי השלג ב-les gets

יש עוד שלג ברחובות, אבל זה רחוק מלהיות נוף אלפיני לבן. בשבוע שעבר ירד שם לא מעט גשם(!) ומדיווחי גולשים ב-snowheads, המסלולים שמגיעים לעיירה סלאשיים עד בוציים בחלקם התחתון.

jackmate

New member
ואיך המסלולים

באבוריאז לעומת les gets?
נהננו מאוד מהמסלולים הקלים והיפים (בין העצים) ב Les gets. הכפר הקטן les gets מאוד מצא חן בעיני. איך אבוריאז לעומתו?

ואיפה אפשר למצוא הסעה ב25 יורו בשעה 4 בבוקר? שילמתי 35 יורו ולא מצאתי זול יותר (נסעתי עם ski lifts המצויינים).

דרך אגב הגישה בין אבוריאז לles gets לא כל כך נוחה לדעתי ותלויה בזמני האוטובוס (תקן אותי אם אני טועה) לכן זה מבחנתי או זה או זה....

dfl

New member
מדובר בליגות שונות

מעל LG יש שני מדרונות יפים ומיוערים שעליהם סלולים מסלולים כיפיים. ניתן לגלוש לעברו האחר של ההר עד morzine וזה הגבול שאליו מגיעים על מגלשיים. כדי להמשיך לאזורי גלישה אחרים צריך ללכת בתוך מורזין, לקחת את הרכבל ולהמשיך מ super morzine.
אבוריאה היא סיפור שונה. אפשר להגיע ממנה בגלישה לרוב מרחב ה-portes du soleil. תוך פחות משעה אתה בשוויץ, או במרחב הגלישה הגדול של chatel. זו רשת צפופה וענקית של מסלולים, בעיקר כחולים ואדומים, חלקם ארוכים למדי, עם אינסוף הזדמנויות לאופ-פיסט.

בעניין ההגעה, למה מעניינים סידורי הנסיעה בין העיירות? יוצאים משדה התעופה, מגיעים לעיירת הלינה ואת השאר עושים על מגלשיים, לא? ובעניין המחיר, אצל ski-lifts זה משתנה בהתאם למועד ההזמנה, ב-morzexress המחיר קבוע.

marceloros

Member
מנהל
רגע רגע רגע

בסעיף #2 הבאת אישור מהמורה או מאמא או מביבי או משרה או ממנכ"ל החברה שאישר לך להטיס את הציוד חינם ???
אני לא מאמין שבלי זה הם עמדו במילה של מעוז ולא התווכחו שעה שצריך לשלם 70 יורו לכיוון ובסוף וויתרו כשראו את הכובע דרקון שלך ?!?!?!

האמת שלא האמנתי שכך יהיה

ולכן מבעוד מועד שאלתי בכתב את שירות הלקוחות אם יש עלות להטסה ושמרתי את תשובתם שאין. אבל, כאמור, לא דיברו על זה בכלל
.

marceloros

Member
מנהל
טוב עכשיו אני דורש

קבלה ואישור שלא שילמת כלום
בדיקת פוליגרף
עדות בשבועה
3 עדים
רב
מוהל
וקצב

לעומת חבילות שנמכרות לאנדורה

למלון על בסיס חצי פנסיון, כולל ציוד וסקיפס. לא עשיתי השוואה אמיתית וקונקרטית כי זה לא עמד על הפרק.

למעלה