אנגליה..

pari sportif

New member
אנגליה.. ../images/Emo72.gif

הספקתי לבדוק כמה דברים קטנים עד עכשיו... 1) 1.10 על ארסנל הפעם לא שווה לקחת כ " באנקר " בשביל להשלים 3 משחקים.. אבואה, ליונברג, באפטיסטה, סאנדרוס, לוראן ודיאבי כולם לא ישחקו מחר נגד ווטפורד... מהצד השני כריס פאוול שחקן חשוב בהרכב של ווטפורד יחזור נגד ארסנל. כמובן שלארסנל נשארו שמות כמו הנרי גאלאס גילברטו ואן פרסי וכ"ו.. אבל לדעתי הפעם לא נראה לי שזה המשחק הכי " בטוח " שאפשר לקחת וכמובן שהיחס ממש גרוע. 2) טבז לא משחק!! אולי סוף סוף זאמורה יעלה בהרכב של ווסטהאם?... אם כן אז אני חושב שיש סיכוי לא רע לווסטהאם להוציא משהו, אסור לשכוח שפורטסמות הפסידה פעמיים ברציפות כבר. ווסטהאם תקבל את פרדיננד בחזרה, פורטסמות פגשה את ווסטהאם בפורטסמות רק פעם אחת בפריימרליג וזה נגמר בתוצאת תיקו אולי ווסטהאם(+1) שווה את הסיכון?... עד שבניון לא יהיה כשיר ב-100% לא נראה לי ... ! 3) סיטי נגד שפילד.. קראתי שהשוער הראשון של סיטי לא ישחק... ואז קראתי שגם השוער הראשון של שפילד בספק גדול למשחק.. בכל מקרה 1.50 על סיטי? לא בא בחשבון! 4) אולי מידלסברו תציל אותנו מהמחזור המעאפן הזה באנגליה?.. קצת קשה להמר נגד אברטון בתקופה האחרונה אבל רוברט הוט הגרמני ( של צ'לסי שנה שעברה ) ו גוליו ארקה וגם בואטנג כולם חוזרים להרכב של מידלסברו מהצד השני אברטון תצטרך להסתדר בלי כמה שחקנים מאוד חשובים טים קהאיל חזר עם רגל אחת מהמשחק של אוסטרליה פיל נוויל ונונו ואלנטה סובלים מפציעות כואבת והם בספק גדול למשחק. ואם זה לא מספיק אז החלוץ אנדי גונסון המעולה גם הוא יצטרך לשחק עם כאבים, כרגע כתוב שהוא בספק אבל אני לא מאמין שלא יתנו לו לשחק, בכל מקרה מידלסברו ביחס כזה בבית שווה ניסיון. 5) אז אולי בכל זאת ניקח את ליברפול המחזור הזה?.. אומנם החלוץ קויט פצוע ולא ישחק וגם מוחמאד סיסוקו לא כשיר למשחק אבל בכל זאת תמיד יש ניצוצות מליברפול באנפילד.. בלקבורן תצטרך להסתדר בלי השוער הראשון שלה ( בראד פרידל ), השוער השני של בלקבורן עוד לא שיחק העונה, סטיבאן ראד לא ישחק גם כן. 15 באוקטובור ( הפעם המשחק יהיה ב-14 כמובן ) זה היה המשחק האחרון בין הקבוצות 14-10-2005 .. ניצחון 1-0 לליברפול מגול של סיסה בדקה ה-75. 6) מנצסטר יונייטד כן גם היא משחקת בחוץ נגד רדינג.. היינצה בחוץ אבל גיגס כנראה יקבל כמה דקות משחק. רונאלדו בספק.. אבל לדעתי הוא ישחק כמעט בטוח. דעות לאנגליה... ??

farangy10

New member
אמרתי את שלי אתמול....

לדעתי אסטון וילה בבית מול טוטנהאם ביחס 1.85 זה המשחק הכי שווה ללכת עליו בליגה האנגלית מחר

asheryo

New member
רק תיקון קטן, מנצ'סטר משחק בחוץ נגד

וויגאן ולא רדינג, צ'לסי משחקת בחוץ נגד רדינג.

זה מה ששלחתי למחר וילה +ורדר

מכר הימור [?] 37590364 14 אוק 15:30 4.05 VfL Bochum v Werder Bremen 1X2 @ 1.8 100.00 GB ILS 55.56 14 אוק 16:00 Aston Villa v Tottenham 1X2 @ 2.25 37566061 14 אוק 15:30 4.05 VfL Bochum v Werder Bremen 1X2 @ 1.8 100.00 GB ILS 55.56 14 אוק 16:00 Aston Villa v Tottenham 1X2 @ 2.25 מחר אני אעשה גיבויים !!! בהצלחה !!!

למעלה