אנא עזרת המבינים - בשר במרק

romer4

New member
אנא עזרת המבינים - בשר במרק

אנא עזרת המבינים: אני מעוניין להוסיף בשר גולש למרק שעועית. האם כדאי לסגור אותו קודם בטיגון, או להוסיף אותו ישר לבישול ללא סגירה? תודה על עזרתכם!
 

bshuval

New member
"סגירת בשר"

המושג "סגירה" הוא שגוי. למעשה אינך סוגר דבר. מה שאתה מבצע בטיגון הוא צריבה של פני הבשר, שגורמים לתגובות מאיירד ומשפרים את הטעם. לכן, מומלץ לצרוב את הבשר מכל הצדדים לשיפור הטעם. שים לב לא להשתמש ביותר מדי שמן וכן לסנן עודפי שמן לפני ההוספה למרק. (אלא אם כן אתה אוהב מרק שמן).
 
למעלה