אנא הפיצו את הקובץ לירושלמים,תודה

ערב רב

New member
אריה, גישתך מוטעית לחלוטין כאן

ככל שיותר ערבים יעברו לשכונות יהודיות ולהפך (כפי שאתה עושה) כך תקטן ההיתכנות של חלוקת העיר. מי שצריכים להזהר ממעבר של ערבים משועפאת לפסגת-זאב, למשל, הם אלו שומכים בחלוקת העיר ובבניית חומה בין שועפאת לפסגת-זאב, בשל שיקולים "דמוגרפיים". ומבחינת הטרנספר מרצון, הרי שאין הבדל ביכולת לעודד הגירת ערבי ממערב העיר או ממזרחה אל מחוץ למדינה. אלא אם אני טועה ואתה כן תומך בחומת האפרטהייד?

אמורוסו

New member
גישתו מוצדקת לחלוטין

צריך שיהודים יתגוררו בשכונות עם אוכלוסייה ערבית (מתנגד לביטוי "שכונות ערביות") ולמנוע במקביל מעבר של ערבים לשכונות עם אוכלוסייה יהודית. אין עם זה סתירה, שכן הפעולה היא בשני המישורים. אם חס וחלילה נאבד שכונה "ערבית" במסגרת התנתקות כזו או אחרת, לפחות שלא נאבד גם את שאר השכונות. ולכן הפעולה היא כוללת לייהוד כל האזור. אתה משתמש בטעות לוגית. זה שיש שמאלנים שתומכים בחלוקת העיר ובשיקולים דמוגרפיים זה פשוט לא רלבנטי. ככל שיש יותר ערבים בשכונות יהודיות אין בכך שום תרומה להקטנת הסיכון לחלוקת העיר. להיפך, יש בכך הגברת הסיכון שכל ירושלים תהיה בסוף חלק ממדינת פלסטין.

ערב רב

New member
יש אנשים, כאילו ימנים

שמעדיפים את חלוקת העיר והישארות מערב ירושלים "נקייה מערבים" על פני המשך המצב הנוכחי של ירושלים המאוחדת עם רבע מיליון ערבים. אני לא וגם אריה לא, אתה כנראה כן.

אמורוסו

New member
יש כל מיני אנשים

יש אנשים שמעוניינים שירושלים תהיה מאוחדת (זה כלל ברזל) וגם שתהיה נקייה מערבים כמה שיותר. אני כזה, אריה כזה, אתה כנראה לא.

ערב רב

New member
לא סתרת כלל את דברי

גם אם אתה מעוניין ב-2 הדברים, בחירתך ביניהם ברורה.

אמורוסו

New member
לי הכי חשוב ירושלים מאוחדת

אני לא יודע מה חשוב לך, אני עדיין מנסה להבין. מה שכן, אני לא ארצה להשכיר דירות לערבים בשום מקום בארץ ישראל

למעלה