אנא דעתכם חובה !!!!!!!!! צריכה תשובה עד א'!!

mogli0301

New member
אנא דעתכם חובה !!!!!!!!! צריכה תשובה עד א'!!

שבועיים וחצי אני עושה בירורים ואף אחד לא אמר לי שעל סכום של 500000 של מכשנתא נשאר לי 13 שנה על 320000. כל הזמן ביררתי על 20 שנה וסתם הארכתי לי את הזמן . בקיצור.. הייתי האגוד וזה מה שהציעו : 82000 משתנה כל 1.89 108000 בפריים -0.9 320000קבועה צמודה ל-13 ב-2.5 החזר חודשי 3280 יש לציין כי משתחרר לי קרן השתלמות עוד 3 שנים בסכום של 45000 שח מה אתם אומרים ???????????????

איך אף אחד לא אמר לך???

תגידי את רצינית? אין לך מושג מה קור אצלך במשכנתא ואת מצפה שבפורום ידעו? אריק, תסביר לה שככה לא מנהלים משכנתא... ההצעה שלי אלייך זה קודם כל לא למהר ליום א', ללמוד את היתרונות והחסרונות של כל מסלול ולקבל החלטה שרק את (ולא שום יועץ אחר!) שלמה איתה. עם זה ללכת לבנקים ולהתחיל להתמקח על הריביות. אמנם לא למהר ליום א', אבל כן למהר באופן כללי, כי הריביות בימים אלה בעלייה!

../images/Emo82.gifעשיתם ברורים במקומות הלא נכונים

על פניו אתם הולכים על הדבר הגרוע ביותר שקיים ללא שמץ של יידע אמיתי. וההחלטה הזו תקבע את איכות חייכם ל 20 שנה , זה מפחיד איך אנשים מחליטים על חצי מיליון חוב מבלי ללמוד לעומק את המשמעויות. התמהיל כל כך גרוע עד כדי 80% צמוד מדד ואם אתם שואלים עליו זה הסימן שאתם מאוד רחוקים מקבלת החלטה נבונה. לדעתי אינכם בשלים להחליט ויש לכם הרבה שיעורי בית לעשות.

דעתי

הריביות באיגוד בהחלט סבירות עד טובות אבל התמהיל לא כל כך. לכן, הייתי מגדיל את הפריים ל-200 א' ומקטין את הקבועה הצמודה בהתאם.

mogli0301

New member
טוב.. הבנתי שיצאתי חומוס... אבל צריכה אתכם...

תנו לי להסביר: כפי שאתם רואים כנראה שבאמת לא בדקתי כמו שצריך ולכן אני מתייעצת איתכם כדי לקבל כיוון ואת הכלים הנכונים. בעלי פחות מבין בכל נושאי הבנק וכל הסבר שלי אליו לא כ"כ מקבל משמעות... רק כדי להסביר: אני בחורה מאד לחוצה וכל דבר חושבת מה יהיה הלאה ומפחדת מהעתיד (שלא יהיה שחור מדיי...) עכשיו ילדתי בת אחות לבן 5 ולכן סביר להניח שההוצאות ייגדלו.. אני ובעלי כל הזמן חושבים מאיפה לחסוך כי המינוס שלנו קיים כל הזמן למרות שאנחנו לא מבזבזים יותר מדיי... לאחר שהסברתי את עצמי , אני מקווה שתוכלו לייעץ לי מה לבקש מתוך ניסיונכם: האם כדאי ללכת לכיוון הצמוד ? ולקחת סיכון שהכל ייעלה ? או להאריך את הזמן, וללכת לכיוון הלא צמוד ? מה שקיים לי היום הוא: 70000 (זכאות) גמיש צמוד מדד 4.96 נשאר עוד 19 שנה 322000 צמוד מדד 4.91 נשאר עוד 13 שנה 109000 משתנה בעוד 4 שנים לריבית של 4.98 האם אני צריכה ללכת על ההצעה האחרונה מטפחות ולהאריך ל- 20 שנה אבל להיות בראש שקט(יחסי) ?: 85000 בריבית משתנה כל 5 - ריבית של 2.19 80000 בריבית של P-1 ל20שנה 350000 בריבית קבועה לא צמודה של 5.8

למעלה